Προς το περιεχόμενο

LAPTOP PC ~ 1500 ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου είπατε, DELL laptops ποιος δίνει; Ποιο μαγαζί;

Ceidkeeper: Αν είναι Fujitsu-Siemens με Centrino θα έχει πάλι πολύ ζέστη για τον καρπό του χεριού; Επίσης αυτό το "σχεδιαστικό λάθος" υπάρχει σε όλα τα Fujitsu-Siemens ή μόνο σε ορισμένη σειρά;

Κάτι άλλο: Να προτιμήσω Centrino ή AMD Athlon 64;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτίμησε Centrino.Πολύ καλύτερος και μεγαλύτερη αυτονομία!Έχει και Speedstep τεχνολογία δηλαδή όταν το βάζεις να δουλεύει σε μπαταρία ρυθμίζεται η ταχύτητα του επεξεργαστή να δουλεύει ανάλογα με το τι κάνεις εκείνη τη στιγμή για να μην καταπονεί την μπαταρία.Πετυχαίνει έτσι πολλές ώρες αυτονομίας.

Όσο για τους Sony Vaio μπορεί να είναι λίγο ακριβοί αλλά η οθόνη τους σε αποζημιώνει με το παραπάνω.Σε διευκολύνει πάρα πολύ και είναι φοβερή στις ταινίες και στην απεικόνιση των φωτογραφιών!! :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ "The Crow"! Περιμένω και άλλες απόψεις σχετικά με το ποιο από τα δύο CPU να προτιμήσω και γιατί, αλλά και γενικότερα για όλα όσα συζητάμε εδώ!

Ευχαριστώ και πάλι και Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι!

Δημοσ.

@Kostas75:De gnwrizw ti ginetai me centrino se F-S !!! Milaw mono gia ton P4 pou eida kai pou to laptop sto sugekrimeno shmeio exei kuriolektika jeftisei h mpogia tou apo ton idrwta kai th liparothta,kai apo ashmi exei ginei mauro sto shmeio ekeino.

H gnwmh mou einai pare ena centrino twra ama 8es isxu.Ama de 8es kai to 8es gia kati elafry word processing,surfing k tetoia,mporeis na glitwseis k alla lefta kai na pas se kanena celeronaki h sempron.Ejartatai ti to 8es.Polus shmantikos paragontas h xrhsh toy.To 8es me autonomia h oxi?Gia megaluerh autonomia de pas se 15,4 alla se 14ares.Prepei prwta nadeis poia einai ta stadar sou,kai ta kinhtra sou.

Δημοσ.

Ceidkeeper: Και πάνω που κόντευα να καταλλήξω σε ένα εκ των:

Fujitsu-Siemens M 1425 και Fujitsu-Siemens Α 1630

(το πρώτο με Centrino και το δεύτερο με AMD Athlon 64),

τώρα πάλι με βάζεις σε σκέψεις!

Περιμένω και απόψεις άλλων για το θέμα των Fujitsu-Siemens και γενικότερα για προτιμήσεις σε Laptop με επιχειρήματα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν μας είπες θες μεγάλη αυτονομία ή όχι;;Γιατί αν θες τότε Centrino πρέπει να πάρεις.Αποφάσισε πρώτα το είδος του επεξεργαστή που θες να έχει.Να ξέρεις οι Centrino είναι λίγο ακριβοί σαν επεξεργαστές αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους!

Δημοσ.

an thes epidoseis se mikro megethos kai genikws "kryo" laptop me megalh aytonomia tha pareis eite Centrino eite athlon64 MOBILE.

An thes apla epidoseis xwris na se noiazoun ola ta alla (desktop replacement) tote eite centrino eite A64 sthn kanoniki morfh, eite oti allo thes...

Δημοσ.

@kostas75:Se ebala se skepseis mono kai mono giati einai kati pou 8a to exeis gia kairo,den einai kati pou to anaba8mizeis eykola,oute kati pou les de peirazei....pas k ependueis ta lefta sou.H diaxeirish einai diko sou zhthma.Apla epeidh de to fusame to xrhma to psaxnoume oso mporoume.Katelhxes ti xrhsh 8es na tou kaneis telika? :)

Δημοσ.

Kostas75, έχω τον Μ 1425 εδώ και δύο βδομάδες περίπου.Κορυφαία οθόνη,ότι πιο λεπτό υπάρχει στην κατηγορία του,λιτό και όμορφο design και παίζω half-life 2 άνετα.Αθόρυβος πραγματικά,ακόμη και αν τον ζορίσεις αρκετά,δεν σου παίρνει τα αυτιά.Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει προς το παρόν είναι ότι τα ηχεία του είναι πολύ αδύναμα.Δηλαδή dvd δεν βλέπεις αν δε το συνδέσεις με εξωτερικά ηχεία.

Δημοσ.

spiros: Το έθεσες πολύ σωστά. Μάλλον καταλήγω σε Centrino καθώς θέλω και "κρύο" Laptop αλλά και επιδόσεις παρόμοιες με ενός Desktop όταν δεν έχω το Desktop μου κοντά. Δηλαδή να μπορώ να έχω την ισχύ του Desktop ώστε να μπορώ να γράψω DVD, να τρέξω C++, Java και Oracle, να τρέξω MS-Office 2003, ακόμη και να μπορώ να παίξω ίσως μερικά παιχνίδια έστω και σε χαμηλές αναλύσεις και χωρίς ανισοτροπικά φίλτρα κτλ. κτλ.

Μου αρέσει γενικά να έχω άνετο PC που να μη "κολλάει" εύκολα αν του ζητήσεις να κάνει δύο πράγματα παραπάνω μαζί.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορεις παντως να δεις και τα φεραρι της Acer που ειναι τα μονα με 64 αθλον σε mobile μορφη για την ωρα... To mgmanager το εχει νομιζω... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...