Προς το περιεχόμενο

ΚΑΛΥΤΕΡΟ C++ EDITOR & COMPILER???

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας αλλά και κατά γενική ομολογία το καλύτερο C++ editor που να κάνει και compile και run βέβαια;;; Εχώ το Visual Studio 6.0 με την Visual C++ 6.0 το οποίο έχει και λίγα bugs. Κολλάει σε κάποια build processes.

Επίσης έχω το Borland C++ Builder 6.0 αλλά ούτε και αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Το ιδανικό για μένα θα ήταν κάτι αντίστοιχο με το IntelliJ IDEA 4.5 για την Java και J2EE development.

Περιμένω απόψεις και προτάσεις!...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το έχω και αυτό! Μία είναι η λέξη: ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Ιδίως στο Run έχει σημαντικό bug και δεν βγάζει output window!!! Καμία σοβαρότερη πρόταση;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ma kala den exeis xrisimopoiisei pote DOS twn XP(pseydo DOS). Fysika kai tha kleinei amesa to parathyro tou DOS Shell pou kaleitai apo ta Windows molis teleiwsei h ektelesh tou programmatos.

Apo to DevC kaneis compile.

Bgaineis esy se Dos Prompt kai trexeis to Executable.

Oson afora ton xaraktirismo tragiko, exw 40 atoma pou to protimisan gia ekpedeysi enanti tou Visual Studio. Ayto nomizw leei arketa. Episis einai FREE!!!!

Δημοσ.

To Dev-C++ einai apla tragiko/apaardekto. Mporei na to protimisan epeidi einai free kai pio katallilo gia ekpaideusi.

Sigoura den sou kanei to Visual Studio 6.0? Ta updates ta exeis valei?

Δημοσ.

Πολύ σωστά Dvs! Εννοείται ότι προτιμούν το τσάμπα από το να πληρώσουν για το Visual Studio! Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι καλύτερο από το Visual Studio. Τα updates που κατεβάζω μόλις τώρα ελπίζω να λύσουν τα bugs που φαίνεται να έχει το Visual Studio 6.0. Μία ερώτηση μόνο: Στο Visual Studio .net με την έκδοση C# μπορείς να κάνεις σωστά compile προγράμματα C++ ή θα υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι εντελώς διαφορετκή γλώσσα; Ευχαριστώ.

Lyman_Zerga: Ουδέν σχόλιον καθώς... άσχετο!

mentzik: Πολύ ωραία λύση προτείνεις! Φυσικά και ξέρω πως να τρέξω το executable! Δεν άρχισα χθες development! Αλλά ένα σωστό development tool όταν λέει ότι υποστηρίζει και κάνει integrated Run το κάνει χωρίς προβλήματα! Τι σχέση έχει αν μπορώ τελικά να τρέξω με άλλο τρόπο το πρόγραμμά μου;!; Δουλεύει όπως θα έπρεπε το Dev-C++ ή όχι; Η απάντηση είναι ΟΧΙ αφού έχει αυτό το πρόβλημα! Οπότε είναι ελλειπές και σίγουρα προβληματικό development tool.

Δημοσ.

Επειδή έχω εργαστεί και με τα δυο πακέτα της Visual και τον Builder, εμένα προσωπικά με βόλεψε ο Builder... είναι σαφώς πιο εύχρηστος και μειώνει τον χρόνο εργασίας όταν προγραμματίζεις windows εφαρμογές με παράθυρα, μενού, dialogs και θέλεις ταυτόχρονα πολλά εφέ... Επίσης η δυνατότητα χρήσης VCL components σου λύνει τα χέρια σε πολλά... επίσης το CLX σου επιτρέπει να γράφεις εφαρμογές που γίνονται compile και σε windows και σε Linux...

Δημοσ.
Ενα ειναι το προγραμμα. DEVC++

E oxi kai kalos o DEV.

Einai para poli kalos gia freeware alla oxi kai gia megala pragmata. Ena poli kako einai oti den exei inline assembly kati pou mou ksenise

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...