Προς το περιεχόμενο

elafri kai axiopisto firewall

anti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

elafri zitise o anthropos.. to kerio kai to sygate, blackice kai kaspersky, outpost 2.5 den einai kai toso.

Egw pantos xrisimopoiw to outpost 1.0 einai panalafro kai kanei ti douleia tou, i ekdosi 2.5 mou espase ta neura :S

Twra lew na dokimasw to etrust ez firewall, pou exei prosfora ena xrono free stous microsoft users :D

Entupwseis tis epomenes meres, pou tha to exw dei stin praksi.

(tha kanw post to link gia na to katebasete)

Δημοσ.

Elafri itan kai to Kerio 2.14, ligo pio palio alla poly kalo, elafri kai "sxetika" aplo...

Exw sygate twra kai lew na ksanapaw se kerio 4... ekeino pou me enoxlei sto sygate einai oti den me "enoxlise" katholou, oute apo tin arxi... San na min prospathoun kai polla na syndethoun, apo kai pros...

Δημοσ.
elafri zitise o anthropos.. to kerio kai to sygate' date=' blackice kai kaspersky, outpost 2.5 den einai kai toso.

Egw pantos xrisimopoiw to outpost 1.0 einai panalafro kai kanei ti douleia tou, i ekdosi 2.5 mou espase ta neura :S

Twra lew na dokimasw to etrust ez firewall, pou exei prosfora ena xrono free stous microsoft users :D

Entupwseis tis epomenes meres, pou tha to exw dei stin praksi.

(tha kanw post to link gia na to katebasete)[/quote']

Gi'afton akribws ton logo epeidh zhthse elafry proteina ki egw to Kerio Personall firewall (to 4).

Δημοσ.

Kerio Personal Firewall

Ελαφρύ: δεν ξέρω, πάντως πιο ελαφρύ από του Norton (α πα πα πα!)

Αξιόπιστο: δύσκολο να βρεις καλύτερο, απλά θέλει λίγο εξοικίωση

(είναι για powerusers που θέλουν να ξέρουν και να μπορούν να

ρυθμίσουν τα πάντα)

Δημοσ.

Egw exw McAfee kai den tha elega oti eimai efxaristimenos afou mou parousiazei problimata me to msn. Exw diabasei kala logia gia to kaspersky firewall. Kai polla arnitika gia to zone alarm.

Skeftome na afisw to firewall twn windows ... den thelw na asxolithw poli me to thema.

Mipos to xrisimopiei kapios to firewall afto ?

Δημοσ.

to zoneAlarm diakrinetai gia tin eyxristia tou, gi'ayto pairnei kai kales kritikes. Apo asfaleia kalo einai alla oxi kai apo ta pio apotelesmatika... Kerio, sygate kai kaspersky, den kserw an einai apo ta kalitera, alla einai pio apotelesmatika apo zone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...