anti Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Psaxno ena elafri kai axiopisto firewall. exo energopoihsmeno to firewall ton win xp pro xp2 alla den to empisteyomai kai toso. kata ti gnomi moy ena kalo firewall prepei na proipo8etei na einai kai eykolo stin xrisi kai na leitoyrgei backstage kala xristoygena kai eytyxismeno 2005 gia oloys
Isis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 αξιοπιστο και ελαφρυ ειναι το zone alarm αρκει να τα εχεις ολα στο medium και να απενεργοποιησεις τα pop up stopper και ad-aware εφοσον εχεις mozilla firefox.
Adavis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Επίσης πολύ καλό είναι και το Sygate Personal Firewall... Έχω δοκιμάσει και το Kerio αλλά δεν μου άρεσε και τόσο...
VRaCh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Προτιμώ το Kerio Personal Firewall v4.12. Δε λέω, καλό είναι, αλλά "τρώει" διπλάσια μνήμη σε σχέση με το zone alarm.
ifrit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 den 3erw posh mnhmh trwei, pantws 8ewrw to black ice koryfaio ki an apofasiseis pws to 8es kai den to vriskeis, pes to...
anti Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 αξιοπιστο και ελαφρυ ειναι το zone alarm αρκει να τα εχεις ολα στο medium και να απενεργοποιησεις τα pop up stopper και ad-aware εφοσον εχεις mozilla firefox. Me internet explorer 6 den pezei to idio kala?
ViPeRMaN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 αξιοπιστο και ελαφρυ ειναι το zone alarm αρκει να τα εχεις ολα στο medium και να απενεργοποιησεις τα pop up stopper και ad-aware εφοσον εχεις mozilla firefox. Me internet explorer 6 den pezei to idio kala? to idio kala paizei apla o mozilla den xrisimopoiei active x kai einai poli pio asfalis apo ie6.gia ayto to leei o isis pantos k me ie den tha exeis logika provlima
doc1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μια ψήφος και απ' εμένα στο ZoneAlarm. Συνεργάζεται άψογα και με το νέο SP2 των winXP. Ελαφρύ, δε σου σπάει τα νεύρα και αποτελεσματικό. Ό,τι κι αν βάλεις πάντως μην επαναπαυθείς στην αηδία firewall των winXP
Boban Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 ego pantos ton teleutaio kairo xrisimopoio to outpost firewall kai exei kai free version
Ather Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Όλα όσα είπατε είναι καλά. Τώρα τελευταία έχω δοκιμάσει το Tiny Personal Firewall Λέει το εξής: ...selected by the US Air Force for its approximately 500,000 desktop computers...
Isis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 το kerio ειναι λιγο παραξενο και δεν σου εξηγει καλα τα προγραμματα που προσπαθουν να παρουν access. εχει παραξενες ονομασιες. πολλες φορες με μπερδεψε και εδωσα access σε ιους.. επισης ειναι πολυπλοκο και τρωει αρκετη μνημη. ( περισσοτερη απ' οτι το zone alarm pro τουλαχιστον )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.