Isis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 λοιπον επειδη δεν εβρισκα τους κωδικους εβαλα τα αγγλικα xp professional. ολα τα security patches δεν δουλευουν επειδη ητνα για την ελληνικη εκδοση, οποτε θελω να μου πειτε απο ποιο site Μπορω να τα κατεβασω. ειχα το sp2 (αυθεντικο απο το pc magazine )αλλα οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει οτι το cd key ειναι valid ενω δεν εχω βαλει κανενα cd key. εννοει αυτο των windows? και το μπορω να κανω στνη περιπτωση αυτη? μπορω να το κανω αντιγραφη ωστε να γινει pirated και μετα να το εγκαταστησω? ( ).
Bspus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Tha sou proteina na psaxeis na vreis mia ekdosi ton windows pou perilambanei to sp2. An ta windows pou exeis tora pas na egatastiseis service pack kai den se afinoun mporei na exoun mpei sto black list (efoson einai peiratika ennoeitai). Eidika sta palia pou den perilambanan oute to sp1, to sp2 arneitai na egatastathei.
Isis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 ναι το cd δεν εχει ουτε το sp1, Ουτε το sp2. τωρα τι θα κανω? να αγορασω ενα πειρατικο sp2 ή δεν μπαινει με τιποτα στον υπολογιστη μου? υπαρχει κανα κολπακι που μπορω να κανω?
Duke Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Oriste to kolpaki pou mporeis na kaneis ! http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=105113
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.