nektarios1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά. Ο καθένας έχει άλλες απαιτήσεις για να βλέπει την κίνηση ομαλή. Προσωπικά, είμαι πολύ ευαίσθητος στο framerate. Πολλοί μου λένε "Παίζω το τάδε παιχνίδι γαμάτα και μετά πάω σπίτια τους και είναι απαράδεκτη για μένα αυτή η κίνηση. Είναι πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα και πώς έχει συνηθίσει, καθώς και τί απαιτήσεις έχει. Μην τρώγεστε λοιπόν γι' αυτό. doc1000, αυτό που σου πρότεινα εγώ το απορρίπτεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 planetman δεν είμαι εγώ αυτός που ανοιξε το thread, oπότε η πρόταση σου για GF4 δεν αφορά εμένα αλλά τον ifrit (ο οποίος απ' ότι κατάλαβα μας ρωτάει εκ των υστέρων, αφού ήδη την αγόρασε την 9600.). Τώρα το πώς σβήστηκε το αρχικό του post είναι άλλο θέμα. Αν ρωτάς τώρα εμένα εγώ με τίποτα δεν θα έπαιρνα κάρτα γραφικών 2ετίας, όχι μόνο γιατί δεν υποστηρίζει καθόλου DX9 αλλα και γιατί μόνο μεταχειρισμένη πλέον την βρίσκεις... Εγώ προσωπικά αν αγοραζα κάρτα γραφικών αυτή την περίοδο θα έπαιρνα μόνο GF 6600GT. "Δεν είμαι τόσο πλούσιος ωστε να αγοράζω φθηνά πράγματα" ! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ailuros' date=' ti na sou pw?Emena mou ekane entypwsh pou diavaza pws to FarCry einai vary paixnidi ktlp,kai egw to epaiza me thn 9600SE. Isws voh8ouse ligo to oti tote eixa RAID0 me 2 SATA Maxtor 80rhdes kai xrhismopoiousa omega drivers. Ti na pw? Pantws to paixnidi to efxaristh8hka se 1024x768. [/quote'] Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιχνίδι το ευχαριστήθηκες. Το Far Cry παραμένει ωστόσο παιχνίδι που θέλει αρκετά γρήγορο επεξεργαστή και τουλάχιστον 1024 μνήμη συστήματος. ΄Οταν σου λέω ωστόσο ότι με μια 9700PRO αναγκαζόμουνα να κατεβάσω ορισμένες ρυθμίσεις δεν αστειεύομαι καθόλου. Ναι αμέ ένας SATA σκληρός με μέγιστη διαμεταγωγή δεδομένων στα ~50000kb/s έναντι ~40000kb/s ενός αντίστοιχου ΙDE ή άλλοι οδηγοί έκαναν την διαφορά. Με ενοχλούν βασικά οι υπερβολές και όχι δεν πρόκειται από ένα σημείο και μετά για "γούστα". ΄Οποιος θεωρεί για παράδειγμα ότι το desktop συνέρχεται γρήγορα μετά από κάποια ώρα μέσα στο Far Cry με 512 μνήμη, δεν έχει παρά να διπλασιάσει την μνήμη για να δει την διαφορά. Ρε παιδιά. Ο καθένας έχει άλλες απαιτήσεις για να βλέπει την κίνηση ομαλή. Προσωπικά, είμαι πολύ ευαίσθητος στο framerate. Πολλοί μου λένε "Παίζω το τάδε παιχνίδι γαμάτα και μετά πάω σπίτια τους και είναι απαράδεκτη για μένα αυτή η κίνηση. Είναι πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα και πώς έχει συνηθίσει, καθώς και τί απαιτήσεις έχει. Μην τρώγεστε λοιπόν γι' αυτό. Κανείς δεν "τρώγεται" για τίποτα. Για να δει κάποιος την διαφορά πρέπει να έχει και μέτρο σύγκρισης κατ΄αρχήν. ΄Εχοντας ξοδέψει ώρες όχι μόνο παίζοντας το παιχνίδι πάνω από μία φορά και μετρώντας το σε αμέτρητα σενάρια και με διαφορετικά συστήματα, θεωρώ ότι ξέρω πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. "Γαμάτα" μια φορά δεν παίζει το παιχνίδι με τέτοια συστήματα και 64-μπιτες κάρτες. Ικανοποιητικά ναι. "Γαμάτα" είναι μάλλον ένα σύστημα με >1024 μνήμη, ένα FX Athlon και μια Χ800ΧΤ. Είναι σαν να μου λέτε ότι ένα αυτοκίνητο με 1100 κυβικά τρέχει με "ιλλιγγιώδη ταχύτητα".....εεεεμμμμμ ναι.... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ailuros, δεν διαφώνησα σε τίποτα με αυτό το τελευταίο που είπες με αφορμή τα λεγόμενά μου. Ίσα ίσα συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.