vpateri Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 agorase prwta ta hxeia, dokimase na deis to apotelesma kai an de meineis ikanopoihmenos agorazeis kai thn karta hxou de lew yparxei diafora alla exei na kanei me tis apaithseis kapoiou an dhladh se ikanopoiei h onboard karta giati na agoraseis kati epipleon?
planetman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Σωστός ο vpateri, μπορεί η κάρτα που λες να πάρεις να είναι χειρότερη από την onboard. Δοκίμασε πρώτα...
planetman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Τα συγκεκριμένα ηχεία κι εγώ τα είχα σταμπάρει, μου φάνηκαν πολύ καλά για τα λεφτά τους. Βέβαια νομίζω ότι το χειριστήριο που πειράζεις την ένταση είναι πάνω στο woofer που δεν είναι βολικό. Δεν είμαι όμως σίγουρος...
vpateri Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 pantws ta inspire T7900 poy exw exoyn to xeiristhrio makria apo to woofer exei kalwdio kai to topotheteis sth mia akrh sto woofer kai h allh einai panw sto grafeio sou gia ta sygkekrimena den xerw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.