adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 εκει που εβλεπα to forum me mozilla ksafnika vgike ena popup me to minima Buffer overflow in messenger service allows unexpected computer shutdown Virus infection and remote code execution ................................. your system is affected download the patch from the address below ...http://www.upgradenow.org exei tyxei se sas kati tetoio?
de173 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Spyware μοιρίζομαι... Φαντάζομαι ότι έχεις εγκατεστημένα τίποτα προγράμματα του τύπου Kazaa ή Shareaza...
melody Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μου συνέβη πρόσφατα, όταν για να κάνω Active το DC++, αναγκάστικα να βγάλω το firewall των windows XP (είχα αφήσει φυσικά το δικό μου Firewall - etrust). Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, ξέρω ότι κάποιος μπορεί να περάσει από μια τρύπα και να ανοίξει pop-up στο PC μου, οπότε και έβαλα πάλι το firewall των windοws σε λειτουργία. Μάλλον κάτι κάνει και αυτό...
adi32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 nai apo oti eida eixe (xwris na kserw pws) apenergopoihthei to firewall twn xp eyxaristw
Aias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Εγω πηγα να κατεβασω το αρχειο να δω τι ειναι και μου πεταει μηνυμα οτι πρεπει να πληρωσω 18$ για να το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.