MikeNuke Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια εχω προβλημα και εχω τρελαθει. Πηρα εχ8ες το PS2 Slimline και μαζι πηρα και το ΝFSU2 αλλα το βαζω μεσα και δεν το τρεχει. Εντω μεταξυ επειδη ειχα και το PS2 παλιο το δοκιμασα και εκει και παιζει κανονικα. Τι φταει?
MikeNuke Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 εχθες υστερα απο πολλες προσπαθειες μπουταρισματος καταφερε να ξεκινησει και επειξα κανα 40λεπτο.Μετα μου κολλησε σε ενα αο τα φορτωματα για εναν αγωνα. σημερα δεν καταφερε να μπουταρει παρα μονο για λιγο και κολλησε πριν ξεκινησει. Μερικες φορες μου εβγαλε μυνημα να βαλω μεσα ενα δισκο απο ps or ps2. Τελικα μηπως το slim line ειναι κατωτερο απο το πρωτο ps2?
Chris_13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Den paizei kanena allo paixnidi?Gia dokimase allo game.Logika i konsola ftaiei kai swsto tha itan na tin pas pisw gia na tin elenxoun i akoma kai na stin allaksoun...Twra an paizei alla paixnidia kai kanei mono prob sto nfsu2 tote den kserw ti borei na einai!
MikeNuke Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Me to Pro Evolution paizei.Se ligo 8a dokimaso kai to athens 2004. Yparxei kaneis allos pou na exei to dio problima?
MikeNuke Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Oxi paidia xoris Tsipaki itane. Telika itane Problimatiki i konsola.tin allakse kai douleuei kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.