red30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @hugelacky : αδερφε ειτε δεν καταλαβαίνεις απο χιούμορ είτε εχεις όρεξη, που εγω δεν έχω. Τι μου αραδιάζεις ιστορίες για το τηλεσκόπια; Αυτο γίνεται απο την αρχή, λες κάτι μετα το τραβάς στο άσχετο για να το υποστηρίξεις με ενα άλλο πιο άσχετο και ουτω καθεξής! Διάβασε τα σχόλια του ανθρώπου που εκανε το review και αναθεώρησε τις απόψεις σου αν θέλεις. --- Edit: Οσο για το διάφραγμα: γιατι η A95 πόσες τιμές αλλάζει στο διάφραγμα; και μη μου πείς πάλι για καμια Olympus ή την F828!!! :wink: @ata1983 : ειπα να κανω λιγη πλάκα να χαλαρώσουμε αλλα μου φαίνεται πήγε στο βρόντο... τεσπα... Λοιπον το sharpness ρυθμίζει και εχει αποτέλεσμα, αλλα το πρόβλημα (οπως λεει και ο μάγκας στο review) ειναι με το anti-noise προγραμμα της μηχανής που κάνει πιο "φανατική" δουλεία απ'οσο πρέπει .. Για την ουσία πάντως επειδη εχω τραβήξει σκόπιμα & εκτυπώσει κάποιες που στο PC φαινονται ελάχιστα θολές σε ακμές κτηρίων, πινακίδες κτλ κυριως σε χαμηλό φωτισμό, το "πρόβλημα" δεν βγαίνει στο χαρτι. Φαντάζομαι πως ολες οι μηχανές της κατηγορίας έχουν τις μικροατέλειές τους
hugelacky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Τωρα ομως μ'αυτα που διαβάζω θα αρχίσω να κουτουλάω τους τοίχους..... Ε! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ..... ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ!!!! ...... ο hugelacky διαπιστώνει οτι οι τελικά φακοι Carl Zeiss ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ για πέταμα!!! ..... ΝΤΟΥΠ!!!! (εγκεφαλικό;;; ...... ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΟΥΠ!!!!! (στον τοιχο!) Επίσης η Sony ειναι μια εταιρία που χρωστάει σ'ολο τον κόσμο' date=' θα κλείσει οπου νάναι και δεν θα βρισκεισ ανταλλακτικα........ ....επίσης, η γιαγιά μου που ηταν χορεύτρια ειχε μια θεία που της είπε οτι η sony φτιάχνονται στις κουκουβάουνες, γιατι δουλευε εκει η συμπεθέρα της......... ...επίσης αμα θέλετε να ξέρετε, η p100 ειναι χάλια γι'αυτο το καλοκαίρι εκανε 430ε και τώρα κάνει 360ε, προσπαθούν να απαλλαγούν απ'άυτες με κάθε τρόπο... ....επίσης το κίτρινο χρώμα που βγάζει λέγεται οτι ειναι αμίαντος και πειράζει τα πνευμόνια.... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Και για να σοβαρευτούμε ...[/quote'] Sorry alla den diakrinw pou8ena humor para mono eirwnikh dia8esh! To Hubble forage fakous Carl Zeiss kai sto opoio h ylopoihsh den petyxe.Afto einai asxeto otan ysxyristikes oti bgazw axrhstous tous Zeiss kai sou apantw oti einai 8ema ylopoihshs kai oxi mono krystalwn? Giati na ana8ewrhsw? Apla emistebomai ta matia mou kai afta pou blepw. To idio 8a symbouleba kai ton ka8ena na kanei. Oi kritikes einai poly xrhsimes kai nai o typos exei kanei apsogh douleia,symfwnw mazi sou,alla exei krinei thn sony monh ths.Kai einai alh8eia afta pou leei.Mono sto xrwma diafwnw pragma pou mporei na dei o ka8enas! Alla syggrinontas tis 2 nomizw blepei kapoios thn diafora. Kai telos eilhkrina oute ki egw exw oreksh.
red30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 χμμμ... μάλιστα! το χιούμορ εκει ειναι, ισως να μη σ'αφήνει το υφος δυσκοιλιότητας που διακρίνω γενικότερα Λοιπον για να τελειώνουμε επειδη ειναι αργα & offtopic: Διάβασε ξανά τι λέει αυτος που έγραψε το review και αμα διαφωνείς στειλτου ενα email να διορθωθεί, Ο ΑΧΡΕΙΟΣ !!! Ακους εκει να μη ζητήσει τη γνώμη σου και τα μάτια σου πριν κάνει τα review του.... Τα της ουσίας τα εγραψα στο προηγούμενο post μου, καλο βράδυ.
hugelacky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Xaxaxaxa,lol, telika eisai kai o prwtos asteiatoras! Twra to epiasa to humor sou! Sorry pou ka8hsterhsa kiolas....Kalhnyxta! ps.Gia na teleiwnoume giati opws eipa kai prin den exw kai poly oreksh gia "koubentoula": as diabasei kapoios afta pou egrapsa kai as ta diapistwsei me ta matia tou! ps2.Kai opoios 8elei ton prokalw na me diwr8wsei an nomizei oti se kapoio shmeio grafw anakribeies.8a h8ela para poly na akousw thn dikh tou ermhneia kai oxi to geniko symperasma kapoiou review gia to pws mporoun na ekshgh8oun me allo tropo 1 pros 1 ta sfalmata pou bgazei h sony. Thn dikh tou ermhneia apanalambanw.Eilikrina 8a me endiefere na ma8w pou kanw la8os...an kanw pou8ena!
red30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Xaxaxaxa,lol, telika eisai kai o prwtos asteiatoras! Twra to epiasa to humor sou! Sorry pou ka8hsterhsa kiolas....Kalhnyxta! Εγω φταιω που κάθομαι κι ασχολούμαι να συζητάω τις απόψεις κάθε ξερολα φοιτητάκου της Φυσικής που δεν έχει δουλεια να κάνει και σπάει τα νεύρα του κοσμάκη.... Αι #@$!%%$ που θα με ειρωνευτείς κιολας $#%^$%@ :evil: Το αποσύρω το δυσκοίλιος, #@$@$@ς επρεπε να γράψω.... :evil: Δεν θέλω να έχω άλλη απάντηση επι προσωπικού. Ασχολήσου με το topic και μόνο. :evil:
hugelacky Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 1) enw esy den eirwneyesai ka8olou e? 2) Afto pou kaneis legetai proswpikh epi8esh kai to kaneis gia 2h fora... 3) deikse ki allo to epipedo sou! 4) Prosekse ta logia sou! synexizoume me to topic loipon:Pred kales agores kai kales foto man!
polidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Ela paidia eiremia!!!!!!!!!!!!!!! Den ofeli se tipota na malosoume tora.Telioste to to thema. Aloste o Predator apofasise kai ipe oti tha xtipisi tin CANON. To thema anoixtike apo ton Predator kai zitouse voithia gia na katastalaxei pia mixani tha pari. Afou apofasise TELOS. P.s Predator thelo na pistevo oti ekanes tin kaliteri epilogi kai sou efxomai kales fotografiseis. Ego teliono edo.
red30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 @hugelacky: Αντε $#@3$@# ρε ξεφτιλισμένε που θα με απειλήσεις κιολας, σου ειπα να μη μου ξαναγράψεις τίποτε, ασχολήσου μονο με το topic. ΚΑΘΕ φορά που σχολιάζω κάτι σοβαρα, το αγνοείς και προσπαθείς να πυροδοτήσεις την συζήτηση με άλλους τρόπους. Ενταξει, εκανες το κομμάτι σου , ξεκουβάλα τώρα.... @all: οσοι διάβασαν τα post μου απο την αρχη θα διαπίστωσαν οτι ΨΑΧΝΩ μαζι με τον predator και ολους μαζι να βρούμε την "καλύτερη" εκ των δυο μηχανών, αντικειμενικά και ανοιχτοφθαλμα. ΔΕΝ ΕΧΩ καταλήξει οτι η sony ειναι καλύτερη μηχανή, αλλα σίγουρα αξια συγκρισης με την α95 (αλλωστε δεν θα φτάναμε τις 8 σελίδες!). Οι δυο μηχανές με τα χαρακτηριστικά τους παίζουν στο νήμα για την καλυτερη compact αρα η συζήτηση εχει νόημα και συγκεκριμένο σκοπό, μας το επιβεβαίωσε κι ο predator που (αρχικά μπήκε σε σκέψεις! Τωρα, τα περι "διαφορετικής φιλοσοφίας", περι "gadget" και αλλων αφοριστικών χαρακτηρισμών για την sony, ετσι ελαφρα τη καρδία, που μάλιστα δεν επιβεβαιώθηκαν κιολας, εμενα μ'αφηνουν παγερα αδιάφορο. Ελπιζω το ιδιο και εσας...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.