Craven Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά επειδή ξέρω τι σημαίνει κόλλημα με τις "καλές μάρκες" τον καταλαβαίνω... άλλωστε έτσι ήμουν και εγώ... ΜΑΚΡΥΑ απο sony και βουρ για olympus .... και έφαγα τα μούτρα μου γιατι άμα δεν σκάσεις χοντρά λεφτά καλή olympus (που να συναγωνίζεται πχ την sony p100 ή p150) ΔΕΝ παίρνεις... έτσι λοιπόν και εγώ όταν ήρθε η ώρα να την αλλάξω πήγα... είδα την sony... την ερωτεύτηκα... είδα ότι έχει carl zeiss φακό (είπαμε μακρυά απο φακούς sony) και την πήρα... όχι απλά δεν το μετάνιωστα αλλά είναι για εμένα ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει κανείς σε αυτά τα λεφτά... τώρα φυσικά αν κάποιος την δει την χρησιμοποιήσει αλλά παρόλλα αυτά ΔΕΝ θέλει με τίποτα sony .. για προσωπικό κόλλημα ρε αδερφέ! ε.. δικαίωμα του ας μην τον τρελένουμε και ας προτείνει και κανένας καμιά άλλη μάρκα... Πάντως predator αν θες κάποια στιγμή να φέρω την μηχανή κάπου Πειραιά να την δείς από κοντά.. εκτός αν σε αφήνουν σε κάνα μαγαζί να την ανοίξεις και να τραβήξεις φωτογραφίες που θα είναι καλύτερο γιατί θα συγκρίνεις απευθείας διάφορες μάρκες..
predator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 eyxaristw gia tin prosfora sou man! 8a to exw upopsin! ton flebarh pou erxomai peiraia 8a sou steilw pm na to kanonisoume!
polidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 i ixus pou anaferthike einai i Ixus 40 polu kali kai afti! Ego ton Sony P150 ithela' date=' kai paraligo na tin eperna apo Singapouri.. Tin eixan teliki timi 450 evro kai mou fanikan polla... O MALAKAS!!! Kai irtha edo kai kanei 600.... [/quote'] Kakos!!!!! eprepe na tin paris itane se poli kali timi. O Aderfos mou apo germania tin xtipise me 480?. Tin eixa sta xeria mou 3 meres kai milame epatha plaka. Afti ti stigmi gia mena eine i kaliteri stin katigoria tis
polidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά επειδή ξέρω τι σημαίνει κόλλημα με τις "καλές μάρκες" τον καταλαβαίνω... άλλωστε έτσι ήμουν και εγώ... ΜΑΚΡΥΑ απο sony και βουρ για olympus .... και έφαγα τα μούτρα μου γιατι άμα δεν σκάσεις χοντρά λεφτά καλή olympus (που να συναγωνίζεται πχ την sony p100 ή p150) ΔΕΝ παίρνεις... έτσι λοιπόν και εγώ όταν ήρθε η ώρα να την αλλάξω πήγα... είδα την sony... την ερωτεύτηκα... είδα ότι έχει carl zeiss φακό (είπαμε μακρυά απο φακούς sony) και την πήρα... όχι απλά δεν το μετάνιωστα αλλά είναι για εμένα ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει κανείς σε αυτά τα λεφτά... τώρα φυσικά αν κάποιος την δει την χρησιμοποιήσει αλλά παρόλλα αυτά ΔΕΝ θέλει με τίποτα sony .. για προσωπικό κόλλημα ρε αδερφέ! ε.. δικαίωμα του ας μην τον τρελένουμε και ας προτείνει και κανένας καμιά άλλη μάρκα... Πάντως predator αν θες κάποια στιγμή να φέρω την μηχανή κάπου Πειραιά να την δείς από κοντά.. εκτός αν σε αφήνουν σε κάνα μαγαζί να την ανοίξεις και να τραβήξεις φωτογραφίες που θα είναι καλύτερο γιατί θα συγκρίνεις απευθείας διάφορες μάρκες.. Kai ego file mou eixa mia Canon kai elega kai xanalega sto kardasi oti eine oi kaliteres. Opou telika eida tin p 150 kai apo tote tin eroteftika milame gia poli kali mixani. Vazo stixima oti kai o PREDATOR tha alaxi gnomi an tin exei gia 10 min sta xeria tou
predator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 kala kala me peisate! 8a to psa3w ligo akoma to 8ema...
predator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 xm me 436 eyrw teliki h P-150 einai ektos budget gia mena. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=21_23_57&products_id=183 exei omws aperioristi eggrafh se video? oso xwraei diladi i mnimi? to idio rwtaw kai gia tin P-100... h P-100 me 336 einai entos oikonomikwn oriwn. A95 vs P-100 loipon... gia na akousw psifous!
predator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 "MPEG Movie: 640x480 VX Fine w/audio at 30fps (Memory Stick Pro required), 640x480 VX at 16fps, length limited only by media" arxhzei na mou aresei! kala pws ginete h sony na exei aperioristi wra eggrafhs video kai h canon na paizei to poulaki tis 30 seconds? to mono kako tis P-100 einai oti den exei peristrefomeno lcd. h DSC-W1 ti leei? poies oi diafores me tin P-100?
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 i W1 einai kapos pio imi-epagelmatiki.. Kamia sxesi me epagelmatiki, apla einai pio ogodis kai den einai toso gia na tin exeis stin tsepi sou pantou kai panta.. diavase http://www.steves-digicams.com kai kane upomoni (gia tin 150!)
ata1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Η V1 θα έλεγα ότι είναι πιο ημιεπαγγελματική. Η W1 είναι περίπου το ίδιο με τη P100 με μικρές διαφορές κυρίως εργονομικές και όχι τόσο στην ποιότητα της φωτογραφίας ή τις παρεχόμενες ρυθμίσεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό ακριβώς ππάντως:μηχανή τσέπης να την έχεις μαζί σου! Anyway εγώ έχω ακούσει εκατοντάδες μηνύματα σε φόρουμ να λένε ότι οι Sony P100,P150 δεν έχουν χειροκίνητες ρυθμίσεις παρά μόνο μια στοιχειώδη ρύθμιση μεταξύ δύο τιμών διαφράγματος. Τώρα πως γίνεται εδώ να αναφέρεται ότι έχουν πλήρεις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης αν εξαιρεθεί το video δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική είναι καλύτερη από τη Canon. Είναι καθαρά τι θέλει κάποιος. Αν θέλει κάποιος το απόλυτο στη φωτογραφία η Canon είναι νικήτρια. Αν κάποιος θέλει ένα gadget να χωράει όσο το δυνατόν καλύτερα στην τσέπη και να έχει και megapixel να ταίζει τις κότες του γείτονα η Sony είναι η λύση. Από τη μια η Canon αδιαφορεί για το μέγεθος και το βάρος και προσφέρει αψογο κράτημα και εργονομία, περιστρεφόμενο LCD και κάθε έιδους χειροκίνητο έλεγχο ενώ η Sony απλώς χωράει 7ΜΡ στην τσέπη. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Carl Zeiss φακός και οι φώτο βγαίνουν τουλάχιστον ποιοτικές. Για να μην παρεξηγηθώ εγώ είμαι μανιακός της Minolta και πολύ πιθανόν αν ήθελα μια μηχανή να παίρνω φωτογραφίες με την παρέα μου να σκεφτόμουνα σοβαρά τη Sony. Από εκεί και πέρα επιφυλάσσομαι
red30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 "MPEG Movie: 640x480 VX Fine w/audio at 30fps (Memory Stick Pro required)' date='640x480 VX at 16fps, length limited only by media" arxhzei na mou aresei! [/quote'] Ετσι κι αλλιως με τα 32mb (απλο memorystick) που δίνει μαζι δεν νομιζω να πας μακρυα, MStick Pro θα πάρεις συντομα. Το 256αρι pro ο καταρέλος το 'χει ~50ε , εχω το πλήρωσα το καλοκαίρι 80ε απο το κέντρο (αρα και οι τιμές πέφτουν) με το 256αρι τραβάς 185sec (3 ΛΕΠΤΑ!!) βιντεο 640χ480χ30fps Σημειωση: Η μηχανή σου λέει ακριβως τον χρονο της κάρτας που μένει για video (αναλογα με τη ρυθμιση fine/standard), δεν ξεμένεις οπως με τις αλλες και μετά χτυπας το κεφάλι σου..
Craven Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Το κακό είναι ότι εγώ έχω πάρει την μηχανή εδώ και ενάμιση μήνα (στα 390 τότε) και ακόμα την έχω με την 32άρα μνήμη... πρέπει να χτυπήσω μια pro για τα 30fps .. το video που τραβάει πάντως είναι πολύ καλό μόνο από κάτι πανάκριβες olympus (770) που τραβάνε 800x600 έχω δεί καλύτερο!... τώρα όσα δείγματα εικόνας και να είδα ανάμεσα σε A95-P100 εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται καλύτερη η p100 ... και αν όχι καλύτερη σίγουρα δεν είναι χειρότερη... έχει αρκετές ρυθμίσεις.. ίσως όχι τόσες πολλές όσες είχε η olympus σε χειροκίνητες.. αλλά δεν λείπει το οτιδήποτε σημαντικό βέβαια δεν κάνει για τον πορωμένο φωτογράφο που θέλει να ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.. κακά τα ψέμματα ... Με λίγα λόγια στα θετικά της είναι η ποιότητα στις φωτογραφίες, στο video, το μέγεθος της και γιατί όχι και η τιμή της τώρα που έπεσε και άλλο κτλ Στα αρνητικά (υποκειμενικά πάντα) μπορεί να βάλει κάποιος τις χειροκίνητες ρυθμίσεις της που είναι λιγότερες σε σχέση με μοντέλα της olympus ή της cannon...
red30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Anyway εγώ έχω ακούσει εκατοντάδες μηνύματα σε φόρουμ να λένε ότι οι Sony P100' date='P150 δεν έχουν χειροκίνητες ρυθμίσεις παρά μόνο μια στοιχειώδη ρύθμιση μεταξύ δύο τιμών διαφράγματος. Τώρα πως γίνεται εδώ να αναφέρεται ότι έχουν πλήρεις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το καταλάβω. [/quote'] Επίσης αν εξαιρεθεί το video δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική είναι καλύτερη από τη Canon. Είναι καθαρά τι θέλει κάποιος. Αν θέλει κάποιος το απόλυτο στη φωτογραφία η Canon είναι νικήτρια. Αν κάποιος θέλει ένα gadget να χωράει όσο το δυνατόν καλύτερα στην τσέπη και να έχει και megapixel να ταίζει τις κότες του γείτονα η Sony είναι η λύση. Από τη μια η Canon αδιαφορεί για το μέγεθος και το βάρος και προσφέρει αψογο κράτημα και εργονομία' date=' περιστρεφόμενο LCD και κάθε έιδους χειροκίνητο έλεγχο ενώ η Sony απλώς χωράει 7ΜΡ στην τσέπη. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Carl Zeiss φακός και οι φώτο βγαίνουν τουλάχιστον ποιοτικές. [/quote'] Αγαπητε κοιτα πως πρεπει να ειναι τα πράγματα: Επειδη τα 100αδες φόρουμ υπαρχουν γυρολόγοι που δεν ξέρουν τι λένε και προφανως υπάρχουν 100αδες κολλημένοι ψευτο-φωτογράφοι που εμαθαν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ=CANON ή KODAK οπως η γιαγιά μου λεει ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ=PHILIPS και ΦΕΤΑ=ΔΩΔΩΝΗ, έχουμε και λέμε: Το link ειναι τουτο: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a95%2Csony_dscp100&show=all και μας λέει τα εξής: * Max resolution: 2592 x 1944 και οι δυο. * Low resolution: η Canon εχει επιπλέον την 1600 x 1200 (2Mpix), αχρηστο εν μέρει αφου μιλάμε με κριτήριο για ποιότητα. * Image ratio w:h: η SONY εχει και 4:3 και 3:2 . Αυτο σημαίνει οτι τραβας φωτογραφία 3:2 αν θές και μετα πας για εκτύπωση ΧΩΡΙΣ να τρέχεις να κόβεις λουρίδες πάνω κάτω ή να λες "ΤΙ μλκιες μου έκανε ο φωτογράφος εδω και μου έκοψε 1 πόντο πάνω/κατω!!!". * .....(τα παρακάτω ιδια).... * ISO rating: Auto, 50, 100, 200, 400 - Η Canon εχει επιπλέον αυτο το 50 ASA και εχει χρήση σε φωτο με μεγάλη φωτεινότητα αν δεν κάνω λάθος ετσι; Χρησιμο αλλα οχι να πέσεις και στα πλακάκια, υπάρχει και το 100 + ρυθμισεις κλείστρου.... * .....(τα παρακάτω ιδια).... * Auto focus type : Canon: Ai AF TTL 9-point --- Sony: TTL --- Η Sony ΕΧΕΙ multiAF. Εχει βεβαια και CenterAF και 0.5m/ 1/2/3/7m/ απειρο. * Normal/Macro focus range: Canon 45cm/5cm -- Sony: 50 cm/10cm .. μικρολεπτομέρειες... Και τώρα μπαίνουμε στο ψητο: * Aperture range: Canon F2.8-F4.9 --- Sony F2.8-F5.2 ... ρυθμίζει μάλλον εεε;;; * Min/Max Shutter: Canon 15sec/ 1/2000sec ---- Sony 30sec/ 1/1000sec .... κι αυτο ρυθμίζει βεβαίως ασε που δεν θα χρειαστείς >10sec shutter στην χειρότερη περίπτωση εκτος αν τραβάς καμια αρκούδα , νυχτα, να τη φωτίζουν πυγολαμπίδες και φοβάσαι μη ξυπνήσει... * Flash guide no. : Canon 2.5 m (8.2 ft) 5 m ---- Sony 3.8 m (12.4 ft) 8 m ... και φλασάκι μια χαρά. Επίσης η sony εχει και SLOW flash mode, πολυ χρησιμο για να τραβάς βράδυ με αργό κλείστρο ωστε να βγει το περιβάλλον φωτεινό και στο τέλος να δίνει με φλας το πρόσωπο για να φωτίσει. Υπάρχει σε πρόγραμμα στο αυτόματο, δεν χρειάζονται και ρυθμίσεις αν δεν θέλεις... * Exposure compensation: και οι δυο -2 EV to +2 EV in 1/3 EV steps... ολα ρυθμίζουν βεβαίως βεβαίως... * Metering: Canon: Evaluative, Center Weighted, Spot -- Sony: Multi-Segment, Spot .... τα ιδια , το evaluative κάνει οτι και το multi-segment στη sony. Aperture priority, Shutter priority: Canon Yes --- Sony No, but Manual --- για extreme φωτογραφίες, δείτε και στο dpreview.com και τώρα πάμε για φινάλε με γέλιο... * Continuous Drive: Canon Yes, 2.0 fps, max 14 images --- Sony Yes, 1.7 fps, 9 frames ... ΝΑΙ αλλα δεν λέει οτι αν το κατεβάσεις στο 1Mpix τραβάς περισσότερες pics! αλλωστε τι θα τραβηξεις με 5Mpix συνεχόμενα καρέ; Γενικά περιττή λειτουργία σε συνθήκες ερασιτεχνικής φωτογραφίας. * Movie Clips: Canon: Yes, 640 x 480, 10 fps, max 30 sec ---- Sony: Yes, MPEG VX (VGA, 16/30 fps, unlimited) ------- Χα χαχα πολύ γέλιο ακου 10fps!!! Εχετε δεί video στα 10fps;;; σαν βωβός κιν/φοςχαρτί της εποχής του Charlie Chaplin και βγάλε.... Με την sony εχεις και videocamera, και αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα τραβάς στα 16fps που και πάλι βλέπεται, με μια 256αρα κάρτα τραβάς 12 λεπτά βίντεο..... * LCD/pixels : Canon 1.8 " 118,000 pix (flip-out & twist) ---- Sony 1.8 " 134,000 pix ---- Αυτο με λίγα λόγια λέει οτι η Canon εχει πολλές κουκίδες στο LCD της και μην σας πούνε στο μαγαζι που θα πάτε να την πάρετε οτι φταίει οτι ειναι σκοτεινά ή ο φωτισμός φθορίου (λένε και εξυπνάδες!!!) . Πάρτε αγκαλιά και μια sony και δείτε τη διαφορα.... * USB : Canon Yes --- Sony Yes, 2.0 --- στο 2005 συζητάμε αν θα έχει USB2 η μηχανή ειναι για γέλια.... * Battery/Charger: Canon AA (4) batteries (NiMH recommended) No Charger ---- Sony : InfoLithium (NP-FR1) & charger ----- Η ποιότητα φαίνεται, φτάσαμε στο 2005 να συζητάμε για επαναφορτιζόμενες.... και τελευταίο αλλα πιο γελαδερό.... : * Weight (inc. batteries): Canon 335 g --- Sony 180 g --- η Canon εχει σχεδον ΔΙΠΛΑΣΙΟ βάρος απο τη sony. Αν υπολογίσεις το φορτιστή ή το εξτρα σετ μπαταριών μάλλον ειναι μηχανή βαλίτσας και οχι τσέπης... Αααα! μη ξεχάσω: Η sony (δοκιμασμένα) κρατάει 170λεπτά φωτογραφησης με μια φόρτιση και 300 λεπτά βλέποντας και σβήνοντας φωτογραφίες. Στην πράξη επειδή τα κάνεις και τα δυο μαζι, αντέχει περί τις 2,5ώρες και με ~10' μπαταρία περίσσευμα, αφου πρώτα βεβαια τη συνδέσεις στο pc να περάσεις και φωτο, να τις βάλεις και στην τηλεόραση να χαζέψεις μερικές κτλ κτλ ... καταραμένη λιθίου μπαταρία , που πρεπει να σε φορτίζουμε και 1 φορά το χρόνο.... και τέλος * Dimensions Canon 101 x 65 x 35 mm --- Sony: 108 x 52 x 27 --- καταραμένη Sony που τα φτιάχνεις μικρά, ελαφριά και πιο ποιοτικά! Συμπέρασμα: ΟΛΑ ρυθμίζουν στη Sony, εκτος απο 1 πράγμα! Οταν ρυθμίζεις Shutter Speed και F (στο manual) , δεν μπορεις να αλλάξεις το EV! εεεε αμα κάποιος ειναι τόσο μάγκας φωτογράφος και τραβάει extreme θα ξέρει ηδη τι να αγοράσει, δεν θα ασχοληθεί με τα compact μοντελα .... :wink: :wink: Ευχαριστω που διαβάσατε τα σχόλιά μου
predator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 185 sec me 256MB???????? ti tan pia re paidia??? edw se 700 MB xwras 2wrh divx tainia!!! kati de mas leei kala i sony...
red30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 185 sec me 256MB????????ti tan pia re paidia??? edw se 700 MB xwras 2wrh divx tainia!!! kati de mas leei kala i sony... Δε στο λεει η Sony στο λεω εγω , οποτε τα manual της Sony (που το ΙΔΙΟ γράφουν) τα αφήνω πίσω.... το βιντεο γράφεται σε Mpeg1 και ειναι σε ανάλυση 640χ480. Στο format vcd-mpeg1 (352x288) τυπικά γράφεις 1 ωρα βιντεο σε 1 vcd οποτε τα 3 λεπτά που δίνει η sony για τα 256 ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, συμφωνώ. ΟΜΩΣ, ποια μηχανή compact κάνει συμπίεση σε mpeg4 ή σε divx;;;;;;;;;;;; Καμια που να κυκλοφορεί ηδη, και να κοστίζει ~350ε .... το divx ειναι αλλη υπόθεση εντελως.... ασε που για να χωρέσεις 2 ωρες ταινία σε 1 δισκάκι μάλλον πρεπει να εισαι μάγος (ή να μειώσεις το παράθυρο κάτω απο 480χ... και το bitrate <700)
ata1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Φίλε red30 κανα δυο παρατηρήσεις: -Το ISO50 δεν είναι όταν έχεις πολύ φως, αλλά αποτελεί τη ρύθμιση της μηχανής που παράγει το μικρότερο δυνατό θόρυβο. Επειδή η ευαισθησία όμως είναι σαφώς μικρότερη σε ISO50 για αυτό συνήθως χρειάζεται είτε πολύ φως είτε τρίποδο ώστε να μην έχεις κουνημένες φωτογραφίες. Αυτό όμως που δε μας λέει η Sony είναι ότι διαπιστωμένα το δικό της ISO200 αντιστοιχεί σε ISO100 σε άλλες μηχανές. Από τέτοια άλλο τπτ -"""* Aperture range: Canon F2.8-F4.9 --- Sony F2.8-F5.2 ... ρυθμίζει μάλλον εεε;;;""" Αυτό δεν δείχνει ότι ρυθμίζεται το διάφραγμα. Απλώς σε κάθε μηχανή με zoom το διάφραγμα μεταβάλλεται αυτόματα με τη χρήση του τηλεφακού. Έτσι εδώ αναφέρεται ότι η sony σε wide angle έχει f2.8 ενώ όταν ο φακός είναι σε θέση tele έχει f5.2 χωρίς κάποια παρέμβαση του χρήστη. Καμία σχέση με ρυθμιζόμενο διάφραγμα. Αντίθετα δεν παρέχει καμία ρύθυμιση της ταχύτητας κλείστρου, ενώ απ'ότι έχω διαβάσει προσφέρει δύο στοιχειώδεις τιμές για τη ρύθμιση του διαφράγματος. Είπαμε ανάλογα τι θέλει κάποιος. Εξάλλου αν πρόσεξες για την ποιότητα εικόνας της Sony αναφέρθηκα με πολύ καλά λόγια παραπάνω αλλά εξακολουθεί για εμένα να αποτελεί gadget παρά μηχανή. Όσο για το μέγεθος και το βάρος που αναφέρεις αρκεί να σου πώ ότι όταν έψαχνα μηχανή κοιτούσα μια μηχανή 350gr και πάνω για καλό κράτημα και να είναι μεγάλη με απολαυστικό handgrip. H ίδια η Canon απέναντι στην P100 δεν βάζει την Α95 αλλά τη σειρά Canon IXUS που πάλι για εμένα είναι gadget παρά μηχανές. Αυτό προσπαθώ να σας πω. Το ότι δύο μηχανές έχουν τα ίδια ΜΡ δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να τις συγκρίνουμε. Δλδ μεταξύ της Sony F717 και της SOny P100 θα μου πείς ότι η Sony P100 είναι καλύτερη επειδή είναι μικρότερη και παίρνει καλύτερο βίντεο??? Όταν εγώ έχω κάνει μισή ώρα δρόμο στα βουνά για να βρω το τέλειο τοπίο, έχω στήσει τρίποδο και περιμένω το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να έχω μια αυτόματη μηχανή. Και σαν παράδειγμα φέρνω αυτή τη photo: http://photobucket.com/albums/v72/kekropas/Digital%20Album/?action=view¤t=PICT0060edit.jpg Δεν θα ήταν κρίμα να είχα μια αυτόματη μηχανή! Αν κάποιος όμως είναι να πάρει μια τεράστια μηχανή και να βαριέται να την κουβαλάει ή αν κάποιος θέλει να τα αφήνει όλα στονβ αυτόματο δεν διαφώνησα να πάρει τη P100. Εκεί που διαφώνησα είναι στον τρόπο που συγκρίνονται δύο ανόμοιες μηχανές. Σαν να συγκρίνουμε skyline με jaguar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.