pavlaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Γεια σας Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα gps Magellan explorist 200 από την Αμερική είναι πολύ φτηνότερο και στο site τις Magellan είδα ότι υπάρχει αμερικάνικη και ευρωπαϊκή έκδοση υποθέτω ότι το αμερικανικό θα έχει το ανάλογο μετρικό σύστημα και χάρτη της βόρειας Αμερικής και το ευρωπαϊκό τα αντίστοιχα. ξέρη κάποιος αν μπορώ να αλλάξω το μετρικό σύστημα και την γλώσσα γιατί τον χάρτη φαντάζομε πως ναι θα πρέπει να πληρώσω για αυτό και πόσο περίπου , τι άλλα λειτουργικά προβλήματα θα αντιμετωπίσω. Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από GPS. Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές Κάποιο άλλο gps φτηνό με χάρτη το θέλω για ψάρεμα
liberto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 ένα πρόβλημα που σίγουρα θα συναντήσεις είναι αυτό των μεταφορικών και των δασμών, (είναι θέμα που έχει ξανα αναφερθεί, ρίξε μια ματιά. άλλα νομίζω ένα μαιλ στην εταιρία θα σου έλεινε οποιαδήποτε απορία. νομίζω πως υπάρχουν φορτωμένοι οι βασικοί χάρτες ήδη στο μηχανάκι, άλλα μπορείς να φορτώσεις και δικούς σου. αν μάθεις ρίξε εδώ την απάντησή σου.
pavlaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Απλά έλεγα μήπως στο μενού έχει επιλογή που να αλλάζεις το μετρικό σύστημα από πόδια σε μέτρα και μίλια σε χιλιόμετρα αυτό είναι το βασικό πρόβλημα μου. Ευχαριστώ για την απάντηση.
*trinity Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 κοιτα εδω καλυτερα http://www.sportfishing.gr/ Λογω του οτι εχουν περασει καμμια 10ρια καλυτερα Garmin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.