Προς το περιεχόμενο

Επειγον

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ Εκλεισα το PC βαρεθηκα να μαλακιζομαι τελειωσαν και οι ιδεες κουραστικα. αυριο παλι. ευχαριστω οσους με βοηθεισαν . ΗΘΙΚΟ ΧΑΛΙΑ ειναι και η γιορτη μου σημερα . καλα χριστουγεννα σε ολους.

Δημοσ.
setup did not find any hard disk drives installed in your computer

Αυτό το βγάζει στο setup των WindowsXP?

Έχεις κάνει enable το SATA απο το BIOS?

Δημοσ.

Πως να το κανω τιποτα δεν βρηκα στο BIOS ? ΣΤΗΝ αρχη μου λεει οτι υπαρχει δισκος λεει και ποσα GB ειναι. μετα κανει DETECTING ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ NOT DEVICE FOUND ΚΑΝΩ μετα install tα windows και μου λεει οτι δεν υπαρχει σκληρος. ακομα μετα το Detecting λεει οτι δεν υπαρχει BIOS. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟS UTILITIES. θΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δημοσ.

1. Μην εκνευρίζεσαι γιατί μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος.

2. Διάβασε τους κανόνες του forum και μάλιστα με μεγαλύτερη προσοχή από όση διάβασες το manual της μητρικής σου. Μη φωνάζεις.

3. Σελίδα 4.24 στο manual λέει για το SATA και το RAID. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

4. Σελίδα 4.6.1 στο manual λέει για το boot sequence. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

5. Σελίδα 5.18 στο manual λέει για το RAID και τι γίνεται με τα Windows σε σχέση με τα SATA drives. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

6. Σελίδα 5.33 στο manual λέει για τη δισκέττα εγκατάστασης/drivers για τα Windows. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Αρκετά παιδιά εδώ σε προέτρεψαν να διαβάσεις καλά το Manual. Το έκανες; αμφιβάλλω. Μην εκμεταλλεύεσαι το χρόνο και την καλή θέληση των μελών. Κάνε κάτι μόνος σου. Γι αυτό δε ξεκίνησες άλλωστε;

Δημοσ.

Στο BIOS:

ADVANCED---->ONBOARD DEVICES CONFIGURATION

OnChip SATA Boot ROM : ENABLED

OnBoard Promise Controller : ENABLED kai Operating MODE : IDE Mode

Επίσης στο BIOS πάλι:

BOOT------->BOOT Device Priority---->βάλε πρώτο τον σκληρό δίσκο.

EXIT AND SAVE CHANGES.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...