predalien Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Διάβασε καλά τo manual του motherboard. Διάβασε καλά το http://www.pcmech.com/byopc/. Good luck.
chkypri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 no hard disc ενω μου δειχνει οτι εχω sata 80 GB ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΗΘΙΚΟ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΒΟΗΘΕΙΑ
DarkOrion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 psaxnei tous diskous kai ta drives. eisai sigouros oti otan sunedeses ta drives kai tous diskous evales kai stin swsti thesi ta jumperakia???
chkypri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 setup did not find any hard disk drives installed in your computer
chkypri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 ΤΟ Εκλεισα το PC βαρεθηκα να μαλακιζομαι τελειωσαν και οι ιδεες κουραστικα. αυριο παλι. ευχαριστω οσους με βοηθεισαν . ΗΘΙΚΟ ΧΑΛΙΑ ειναι και η γιορτη μου σημερα . καλα χριστουγεννα σε ολους.
predalien Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 setup did not find any hard disk drives installed in your computer Αυτό το βγάζει στο setup των WindowsXP? Έχεις κάνει enable το SATA απο το BIOS?
chkypri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Πως να το κανω τιποτα δεν βρηκα στο BIOS ? ΣΤΗΝ αρχη μου λεει οτι υπαρχει δισκος λεει και ποσα GB ειναι. μετα κανει DETECTING ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ NOT DEVICE FOUND ΚΑΝΩ μετα install tα windows και μου λεει οτι δεν υπαρχει σκληρος. ακομα μετα το Detecting λεει οτι δεν υπαρχει BIOS. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟS UTILITIES. θΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
tzoykas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 1. Μην εκνευρίζεσαι γιατί μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος. 2. Διάβασε τους κανόνες του forum και μάλιστα με μεγαλύτερη προσοχή από όση διάβασες το manual της μητρικής σου. Μη φωνάζεις. 3. Σελίδα 4.24 στο manual λέει για το SATA και το RAID. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! 4. Σελίδα 4.6.1 στο manual λέει για το boot sequence. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! 5. Σελίδα 5.18 στο manual λέει για το RAID και τι γίνεται με τα Windows σε σχέση με τα SATA drives. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! 6. Σελίδα 5.33 στο manual λέει για τη δισκέττα εγκατάστασης/drivers για τα Windows. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! Αρκετά παιδιά εδώ σε προέτρεψαν να διαβάσεις καλά το Manual. Το έκανες; αμφιβάλλω. Μην εκμεταλλεύεσαι το χρόνο και την καλή θέληση των μελών. Κάνε κάτι μόνος σου. Γι αυτό δε ξεκίνησες άλλωστε;
predalien Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Στο BIOS: ADVANCED---->ONBOARD DEVICES CONFIGURATION OnChip SATA Boot ROM : ENABLED OnBoard Promise Controller : ENABLED kai Operating MODE : IDE Mode Επίσης στο BIOS πάλι: BOOT------->BOOT Device Priority---->βάλε πρώτο τον σκληρό δίσκο. EXIT AND SAVE CHANGES.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.