fuero2k Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Σε πόλλα παιχνίδια ,κυρίως καινούργια και συνήθως όπου η Activision έχει βάλει το χεράκι της μου βγάζει μήνυμα για cd\dvd emulation detection και μου ζητάει να κλεισω τυχόν εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν.Το θέμα ειναι οτι δεν έχω καμία (ειχα το Alcohol 120%) αλλά το έκανα uninstall κι άλλωστε είχα και πιο πριν απο αυτό πρόβλημα. Πείτε μου καμία λυση αν ξέρετε γιατί ειναι χαζό με το που πέρνω αυθεντικό παιχνίδι να ψάχνω crack... :roll:
georgeadams Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Φταίει το Alcohol 120% (ή το Daemon Tools). Ακόμα κι αν τα επεγκαταστήσεις, αφήνουν στη Registry των Windows κάποιες εγγραφές από τον driver του Virtual CD/DVD που δημιουργούν. Με "νορμαλ" διαδικασίες δεν γίνεται να σβήσεις αυτές τις εγγραφές (δεν έχω δοκιμάσει σε safe mode αν μπορεί να γίνει κάτι). Αλλιώς, format... Η τελευταία έκδοση του SecuROM copy protection system που χρησιμοποιούν κάποια νέα παιχνίδια ψάχνει και βρίσκει αυτές τις εγγραφές και τότε αρνήται να παίξει το παιχνίδι. Στην επόμενη έκδοση του alcohol ή του Daemon Tools μάλλον θα διορθωθεί...
SpY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 fuero2k Prospathise na kathariseis tin registry sou yparxoun polla programmata gi'autin tin douleia! Egw xrisimopoiw : 1. http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities 2. http://www.wintools.net/download
fuero2k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Thx για τις ταχύτατες απαντήσεις το θέμα είναι ότι το προβλημα υπήρχε πριν καν εγκαταστήσω τα Alcohol,daemontools...κουλό ε;
VasKag Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 δυστυχως τα προγραμματα καθαρισμου της registry δεν καθαριζουν τα virtual devices υπολειματα που αφηνει το alcohol120 οταν το απεγκαταστησεις. ειχα δοκιμασει και χειροκινητα, αλλα τζιφος. τα μισα δε μπορουσε να τα σβησει, ενω αυτα που που μπορουσε, τα εσβηνες και επανερχοντουσαν. τοσο σε safe mode οσο και σε normal.
madsc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση των προγραμμάτων. :arrow: Start=>run regedit :arrow: Πήγαινε στο κλειδί "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2" Το νούμερο στο Scsi Port 2 μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το σύνολο των drives (πραγματικών & εικονικών που έχεις εγκατεστημένα). :arrow: Βρίσκεις το κλειδί που αντιστοιχεί στο εικονικό cd/dvd drive που έχεις εγκατεστημένο. π.χ. Για το alcohol θα είναι "a347scsi" για τα daemon "d347prt" :arrow: Δεξί κλικ permisions... σε ολόκληρο το κλειδί του εικονικού drive (scsi port x), επιλέγεις την ομάδα administrators κ τσεκάρεις το κουτάκι με το Deny στο Read. Οk μετά yes στο confirmation prompt που θα σου πετάξει, κ κλείνεις τη registry. ...το θέμα είναι ότι το προβλημα υπήρχε πριν καν εγκαταστήσω τα Alcohol,daemontools...κουλό ε; p.s. Έχεις cdr/dvdr επάνω στο pc σου κ είδε αυτό το protection. Μπορείς να το κάνεις στιγμιαία disable ή δοκίμασε να κάνεις το ίδιο με τα permissions κ σε αυτό. Εναλλακτικά κάνε ένα image στον hd σου κ κάντο εγκατάσταση από alcohol/daemon. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.