Gl0bAlZer0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Για σας θέλω να βάλω ενα σκλήρό που είναι για laptop στον desktop υπολογιστή μου. Και από ότι κατάλαβα χρειάζομαι ένα μετατροπέα απο 2,5 στις 3.5inch. Δηλαδή το αυτό: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. Μένω στην Θεσσαλονικη.. :roll:
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Pare amaksi kai kateba A8hna sth Stoyrnarh! Giati de kaneis mia volta se magazia ths perioxhs sou. Egw pantws eixa vrei me 2? adaptor 3.5" -> 5.25" sth Stoyrnarh. Mh perimeneis na to vreis se site na to paraggeileis.Tetoia e3arthmata logw kostoys alla kai syxnothtas xrhshs/agoras den ta vazoun se e-shops nomizw.
overclocker Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 1)Texnorasi, Ethnikis Amynis 15 2)Matsoukas Bros, Mitropoleos
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Το κόστος ειναι πολύ χαμηλό της τάξεως των 5 ευρώ... Θα παω μία βόλτα απο ματσούκα,,,,και ταχνοραση αν και τουσ δύο δεν τους πολυ συμπαθώ....Μεγαλοι κλεφτες!!!(άποψη μου) Thanks anyway,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.