ksp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Xronia Polla me ygeia kai eytyxia. Exei dokimasei kapoios to Logografo i to allo programma apo tin MLS? Aksizei na to agorasei kaneis i einai fola?
dirace Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Έχω δοκιμάσει την έκδοση 1.1.είναι πάρα πολύ καλό κάνει ελάχιστα λάθη. Το κείμενο αυτό το έχω υπαγορεύσει
androu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 ΕΓώ όταν είχα δοκιμάσει την 1η έκδοση ήταν χάλια... :evil:
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Καπου ειδα βγηκε εκδοση 2. Παντως την 1 δεν καταφερα ποτε να την κανω να τρεξει...
ksp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Κυκλοφορεί και ένα άλλο πρόγραμμα απο την Mls... Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Typhoon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ο λογογράφος και εμένα δεν μου άρεσε. Βασικά πρέπει να σου δείχνει το κείμενο την ώρα που υπαγορεύεις και όχι όλο μαζί μετά.
mjmj Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια αργει αρκετα ως πολυ για να εμφανισει το κειμενο.
mjmj Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Τελικα το εχει χρησιμοποιησει κανεις με επιτυχια να κανει σοβαρη δουλεια?
GIANNISPATRA Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει για σοβαρή δουλεία λόγω του πολύ χρόνου που κάνει να εμφανίσει το κείμενο και αρκετά λάθη Γενικώς τέτοια προγράμματα τα χρησιμοποιούμε γι να ξεκουράσουμε το χέρι το οποίο δεν το ποιάνει κανένας στην ταχύτητα
blueviper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Φίλος έσκασε 185Ε για να αποκτήσει το Νομικό Λογογράφο (ελέω επαγγέλματος φυσικά) σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρόνο. Ο λογογράφος τα πήγε καλά στην υπαγόρευση κειμένου από το βιβλίο (όχι άριστα...αρκετά καλά). Εκεί που ήταν για κλάμματα όμως ήταν στην καθ' ομιλουμένη, χωρίς μάλιστα σε καμία περίπτωση να μιλάμε για προβλήματα άρθρωσης του χρήστη ή κόμπιασμα στο λόγο. Απίστευτα λάθη σε απλές καθημερινές εκφράσεις, σε βαθμό τέτοιο που αφού έκλαψε τα λεφτά του, το πέταξε στη γωνία, γιατί ο χρόνος διόρθωσης ήταν τουλάχιστον διπλάσιος. Η τεχνολογία θέλει πολύ δουλειά ακόμα...όποιος επιθυμεί να το αγοράσει, ας μπει πρώτα στον κόπο να το τεστάρει, γιατί και τα λεφτά δεν είναι λίγα και τη δουλειά του ενδέχεται τελικά να μην κάνει.
tsomoloko Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εχω δοκιμάσει την έκδοση 1.1 και μπορώ να πω οτι λειτουργεί σωστά για ένα ποσοστό > 85 %.Σε απλά ελληνικά, είναι πολύ καλό και δυνατό πρόγραμμα. Αν δε σας επηρεάζει το γεγονός οτι τα κάνει όλα μαζί απόδοση και όχι την ώρα που τα λέτε, τότε είναι όλα τα λεφτά. Και εγώ άκουσα για την έκδοση 2. Να αναφέρω οτι την έκδοση 1.0 ούτε εγώ κατάφερα να την κάνω να δουλέψει και ήμουν σε σκέψεις όταν βρήκα την 1.1 (για να αποφύγω τζάμπα downloading...) Όμως μόλις είδα τα αποτελέσματα, εντυπωσιάστηκα, και εγώ, και όσοι την είδαν να τρέχει στο pc μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.