Προς το περιεχόμενο

Entypwseis gia to Logografo

ksp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει την έκδοση 1.1.είναι πάρα πολύ καλό κάνει ελάχιστα λάθη.

Το κείμενο αυτό το έχω υπαγορεύσει

Δημοσ.

Ο λογογράφος και εμένα δεν μου άρεσε. Βασικά πρέπει να σου δείχνει το κείμενο την ώρα που υπαγορεύεις και όχι όλο μαζί μετά.

• 11 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει για σοβαρή δουλεία λόγω του πολύ χρόνου που κάνει να εμφανίσει το κείμενο και αρκετά λάθη :( Γενικώς τέτοια προγράμματα τα χρησιμοποιούμε γι να ξεκουράσουμε το χέρι το οποίο δεν το ποιάνει κανένας στην ταχύτητα ;)

Δημοσ.

Φίλος έσκασε 185Ε για να αποκτήσει το Νομικό Λογογράφο (ελέω επαγγέλματος φυσικά) σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει χρόνο. Ο λογογράφος τα πήγε καλά στην υπαγόρευση κειμένου από το βιβλίο (όχι άριστα...αρκετά καλά). Εκεί που ήταν για κλάμματα όμως ήταν στην καθ' ομιλουμένη, χωρίς μάλιστα σε καμία περίπτωση να μιλάμε για προβλήματα άρθρωσης του χρήστη ή κόμπιασμα στο λόγο. Απίστευτα λάθη σε απλές καθημερινές εκφράσεις, σε βαθμό τέτοιο που αφού έκλαψε τα λεφτά του, το πέταξε στη γωνία, γιατί ο χρόνος διόρθωσης ήταν τουλάχιστον διπλάσιος.

Η τεχνολογία θέλει πολύ δουλειά ακόμα...όποιος επιθυμεί να το αγοράσει, ας μπει πρώτα στον κόπο να το τεστάρει, γιατί και τα λεφτά δεν είναι λίγα και τη δουλειά του ενδέχεται τελικά να μην κάνει.

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει την έκδοση 1.1 και μπορώ να πω οτι λειτουργεί σωστά για ένα ποσοστό > 85 %.Σε απλά ελληνικά, είναι πολύ καλό και δυνατό πρόγραμμα. Αν δε σας επηρεάζει το γεγονός οτι τα κάνει όλα μαζί απόδοση και όχι την ώρα που τα λέτε, τότε είναι όλα τα λεφτά. Και εγώ άκουσα για την έκδοση 2. Να αναφέρω οτι την έκδοση 1.0 ούτε εγώ κατάφερα να την κάνω να δουλέψει και ήμουν σε σκέψεις όταν βρήκα την 1.1 (για να αποφύγω τζάμπα downloading...) Όμως μόλις είδα τα αποτελέσματα, εντυπωσιάστηκα, και εγώ, και όσοι την είδαν να τρέχει στο pc μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...