Προς το περιεχόμενο

TELLAS SPEED, psilopetaei teleutaia!! ekane kana update??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολάκι αυτο που λέμε παίχτηκε..Εκανε μ@λ@κι@ και δημιούργησε σπασμένα απο κεί που όλα ήταν σχετικά normal..Να δώ πότε θα ενεργοποιήσει της αιιτήσεις..και ιδιαίτερα όσων έχουν προπληρώσει τα πακέτα με τις συνδέσεις..Εκεί να δείτε πανηγύρια..

Πάντος έχουνε πέσει και μυνήσεις στην forthnet για την καθυστέρηση..Ελπίζω να συμορφοθουν.

Δημοσ.

ego ayto pou xero einai oti perimenoun kai alla dslams.milontas me ton poly eygeniko texniko tou ote pou fanike gnostis tou antikeimenou me diabebaiose oti to firmware de tha peiraxtei pleon.

episis anamenoun tin texnologia adsl2 opos mou anefere xaraktiristik alla to topio einai tholo.

pisteuo oti i kathysterisi stous neous users ofeilete stin simfonia me tous megalous promitheytes.apo tin stigmi pou ipografike 3 etis simfonia mas exoun taraxei stis diafimiseis gia ta paketa adsl.

Den einai etoimoi...giati to kanoun?

Δημοσ.

χααχαχ το adsl2 το περιμένουν και καλά το καλοκαίρι και αν θυμάστε είχαν μιλήσει οι ΟΤΕτζήδες για υπομονή σε αυτούς που περιμένουν για νέές συνδέσεις...

Εγώ πιστεύω πως απο την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν οι ενεργοποιήσεις γιατι έχουν πάρει πολοι τα πακέτα της forthnet της Hol κοκ και με αυτές τις εταιρίες έχει υπογράψει σύμβαση ο ΟΤΕ για το πότε θα παραδίδει νέες συνδέσεις.Ετσι την μεγαλύτερη πίεση την δέχεται απο κει.

Δημοσ.
dexetai piesi alla xoris portes ti tha kanei?

θα βάλει παράθυρα :P

Κοιταξε εγώ όταν πήρα τηλ στο 134 μου είπαν οτι υπάρχουν πόρτες στην περιοχή μου (Νεα Πεντέλη) τώρα σε άλλες περιοχές δεν ξέρω τι γίνεται..

Αν δεν υπάρχουν τοτε πρόβλημα του ΟΤΕ να βάλει,και να μην διαφημίζει πακέτα απο την στιγμή που δεν έχει υποδομή..

Εγώ ξέρω οτι πλήρωσα 175 ευρώ στην Forthnet για το box απο την στιγμή που είχα ελενξει οτι η γραμμή μου ηταν κατάλληλη και στην περιοχή μου υπάρχει διαθεσιμότητα.Απο κει και πέρα αν μου πούν άλλα απο την στιγμή που έχω πληρώσει.. θα πεσουν αγωγές και οχι μόνο απο μένα απο πολύ κόσμο..

Ηδη όπως είπα και πριν εχεί σταλή αγωγή στην forthnet γιατι δεν τήρησε το 12ημερο Που γράφει στην φόρμα..

Επισης μιας και λέμε για την forthnet είναι υποχρεωμένη να αναφέρει σε περιπτωση καθυστερήσεων ενεργοποίησης τις βλάβες του ΟΤΕ ..Το γράφει στην φόρμα που υπογράψαμε..Δεν έχει κάνει όμως και αυτή τίποτα..

Είδομεν εγώ προσωπικά έχω βάλει deadline ενεργοποησης το τέλος της πρώτης εβδομάδας του 2005.Αν δεν έχει γίνει κάτι θα καταλάβουν τι εστι βερύκοκο..

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάποτε είχα βρει ένα site που έδειχνε τι dslam έχει η κάθε περιοχή της Αθήνας αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Ξέρει κανείς ποιο είναι?

Δημοσ.

πηγαίνε στο http://www.adslgr.com και έχει εκεί τα πάντα..Ενα pdf είναι για την ακρίβεια που λεεί μεν αν υπάγεσαι για παράδειγμα σε dslam siemens αλλα σε τι siemens δεν λεεί..

Οποτε να το βράσω με φασολάκια ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...