Panosst Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Έχω windows xp sp2 και όταν βάλω κάποιο cd τότε μου δείχνει συνέχεια τα περιεχόμενα αυτού ακόμα και όταν έχω αλλάξει cd. Δηλαδή θα βάλω το Α cd. Θα το ανοίξω μέσα από το Ο Υπολογιστής μου---> Μονάδα cd (F:). Πατάω το eject στο drive. Βγάζω το cd A και βάζω το cd Β. Το ανοίγω και αντί να βλέπω τα περιεχόμενα του cd Β βλέπω τα περιεχόμενα του cd Α. Πώς διορθώνεται αυτό?
BossDoc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Kamia fora prepei na kaneis refresh kai meta na baleis to cd .toylaxiston etsi doyleve se mena Kai moy to ekane nomizo otan ebgala to autostart alla den eimai sigoyros
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 to exo dei na ginetai NOMIZO otan iparxei kai problima me ta dma.dokimase na sbiseis to cd rom kai na to xanaperasoun automata ta windows apo to device manager.mporei na erthei sta isa tou.
capthookb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Έχει απενεργοποιηθεί το AutoRun. Όταν γίνεται αυτό, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ανανεώνεται το label όταν βγάζω ένα CD/DVD και βάζω ένα άλλο. Για να το ενεργοποιήσεις ανοίγεις regedit και πηγαίνεις >[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom] Το autorun πρέπει να έχει την τιμή 1
gfilippas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Έχει αναφερθεί ότι γίνεται σε μοντέλα sony αυτό, μετά την εγκατάσταση του SP2. Sony έχεις;
R_Barrichello Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Παντως κι εγω που εχω Toshiba DVD το ιδιο μου κανει...Μαλλον φταινε τα πολλα προγραμματα αντιγραφης και virtual drives που εχω εγκατεστημενα...Παντως στο δευτερο δισκο εχω τα XP Media 2005 και εκει δουλευει μια χαρα οποτε μαλλον προβλημα λειτουργικου ειναι. Η λυση ειναι αυτη που προανεφερε ο φιλος BossDoc. Κατι λιγοτερο εκνευριστικο δεν γνωριζω!
songless_bird Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ αυτο το παρατήρησα όταν έβαλα το SP2 απο το cd του RAM. Έβαλα μετά SP2 που έκανα εγώ download και όλα είναι Ο.Κ.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 na diaferei to spk2 tou ram apo ta alla den nomizo.apla mporei na etixe.na ftene ta pola virtual drives pali xlomo dioti san cd rom einai kai auta kanonika.diko tous autorun ktl ktl.malon to pio pithano einai auto pou ipan ama den exeis to autorun enable.se teac kai se pioneer pou exo kanena problima.oso gia ta sony.oso orees othones bgazei toso mapa dvd exei .creative mou thimizei.korifi kartes ixeia mapa cd rom.
bazil63 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Έχει απενεργοποιηθεί το AutoRun. Όταν γίνεται αυτό, σε εμένα τουλάχιστον, δεν ανανεώνεται το label όταν βγάζω ένα CD/DVD και βάζω ένα άλλο. Για να το ενεργοποιήσεις ανοίγεις regedit και πηγαίνεις Κώδικας: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom] Το autorun πρέπει να έχει την τιμή 1 Σωστός!
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 GIATI TA WINDOWS EINAI TOSO ILITHIA POU KAI TA 2000 KAI TA XP DEN EXOUN RITHMISI GIA NA KLINEIS ANIGEIS TO AUTORUN.AUTO POU EXOUN OTAN KANEIS PROPERTIES MONO gia to autorun den einai.oso proxorane ta windows olo kai registry prepei na mpeneis na kaneis aples allages.i idia blakia gia na kaneis na fanoun ta messenger ktl gia na mporeseis na ta sbiseis apo add remove programs.aisxos.
Melven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 loipon kai ego to idio provlima eixa.kai malista eixa energopoihsh to autorun apo to tweak programma ,apo ta powertoys ton win alla tzifos. telika allaksa to registry key opos eipe o capthookb kai doulepse thanx
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 ta windows einai anti tweak.mono to xirokinito pianei.
Panosst Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Τελικά με το κολπάκι στην registry ενεργοποιήθηκε το AutoRun (που είχα εγώ απενεργοποιημένο για άλλους λόγους - τι να κάνουμε μπροστάστα 2 κακά προτιμάμε το μικρότερο) και έτσι λύθηκε το πρόβλημα. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!!
capthookb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Κανονικά θα έπρεπε και με απενεργοποιημένο το Autorun να ανανεώνονται τα label των drives. Όμως για κάποιο λόγο αυτό δε γίνεται. Πιθανώς υπάρχει κάποιο bug.
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Κανονικά θα έπρεπε και με απενεργοποιημένο το Autorun να ανανεώνονται τα label των drives. Όμως για κάποιο λόγο αυτό δε γίνεται. Πιθανώς υπάρχει κάποιο bug. pithjanos iparxei bug??ta windows ena bug einai ola.service pack beta 1 gia 2003 server 300 mb .auto den einai service pack einai windows oloklira.eleos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.