Προς το περιεχόμενο

IDE ATA MAXIMUN CAPACITY....?

TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pia ine i megaliteri xoritikotia pou mpori kapios na agorasi se disko esoteriko ide ata sata "mata"?

ta 250 kai 300gb de mou arkoun, thelo enan as poume toulaxiston 500gb

kai 1tera de me xalai...

ala apo oti vlepo mono se external vgenoun teties xoritikoties...

an gnorizete kapia eteria pou na exi adistixo proion me auto pou thelo....kante ena post :)

Eyxaristo.

Δημοσ.

Νομίζω μέχρι 400GB υπάρχουν αυτή τη στιγμή και οι από εκεί και πάνω χωρητικότητες δημιουργούνται μόνο με συνδυασμό περισσότερων του ενός σκληρών.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

e-bay και mgmanager 400 GB Hitachi, ε, δεν είναι και λίγα! Εγώ πάντως θα χτυπήσω μάλλον από e-bay, είμαι κι εγώ fun μεγάλων χωρητικοτήτων! Δεν γίνεται να έχεις σκληρους από δω, σκληρούς από κει, και να συμπληρώνεις το 1 tera με 15 σκληρούς, 4 άντε το πολύ 5, δεν πάει άλλο από κει και πέρα, είναι επίπονο το πράμα! :)

Προσωπικά έχω 3x200GB, 1x120GB, 2x80GB, 1x40GB και ψήνομαι για 400άρι να ξεπεράσουμε το tera να μην έχουμε μετά πάλι πρόβλημα χώρου σε σύντομο σχετικα χρονικό διάστημα! :D

Δημοσ.

Τους έχεις και τους 7 δίσκους στο ίδιο μηχάνημα πάνω; Τι τροφοδοτικό έχεις; Ρωτάω γιατί κι εγώ σκοπέυω να βάλω δύο δισκους ακόμα για το 1ΤΒ αλλά δεν ειμαι σιγουρος αν το τροφοδοτικό μου θα τους αντέξει. έχω ένα Herolci 420Watt σχετικά παλιό.

Δημοσ.

Σε δύο pc, στο πρώτο:

2x200, 1x120, 1x40 στο ένα το κουτί (κι ένα dvd rom, κι ένα dvdrw) τροφοδοτικό 350 Watt, πολύ καλή εσωτερική ψύξη του κουτιού, κανένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό.

(4 IDE, 2 SATA)

Στο 2ο 1x200 (cdrw, το παλιο μου, παρολο που το pc είναι σχετικά καινούριο καί αυτο, cdrom), τροφοδοτικό 300 Watt. (εδώ θα μπει και ο επόμενος, o μάλλον 400άρης.. :D )

Τους δύο 80άρηδες εξωτερικά τους έχω με USB2, αυτά με το 1ο pc και τους ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται (δεν τους έχω πάντα ανοιχτούς, υπάρχει πάντα κίνδυνος λόγω πτώσης τάσης, λόγω κάποιου κολλήματος του pc κτλ κτλ)

Με 420 Watt είσαι μια χαρά, αρκεί βέβαια να μην είναι κανένα ψεύτικο, να είναι λιγάκι αξιόπιστο. Εγώ και με το 300 έκανα μια χαρά τη δουλειά μου στο 1ο pc, αλλά όταν πήρα και το 2ο, είχε από μόνο του τροφοδ 350, κι έτσι τα έκανα μια "ανταλλαγη", γιατί όχι; Αν και ποτέ δεν ζεσταινόταν με όλα αυτά πάνω του και ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, όπως φυσικά και τώρα. Αυτό βέβαια παίζει λιγάκι και στο πως θα σου "κάτσει", σε άλλον μπορεί να δημιουργούσε ακόμα και κάψιμο του τροφοδοτικου, πάντως το σίγουρο είναι πως όσο περισσότερα Watt, τόσο λιγότερος κίνδυνος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...