oykas2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω μια μητρική Foxconn 865M01 και celeron 2.66 (533 FSB). Όταν ανοίγω τον υπολογιστή όλα καλά. Μετά από λίγο μου κολλάει ξαφνικά, παγώνει η οθόνη και αναγκάζομαι να το κάνω restart. Σημειωτέον οτι δεν προλαβαίνω να περάσω τίποτα μέσα, ούτε καν το service pack( κολλάει κι αυτό). Που μπορεί να οφείλεται? έχω 512 μνήμη ddr333, κάρτα γραφικών ΜΧ440 64 mb. Καμιά ιδέα? Μου έχει σπάσει τα νεύρα...
dusan7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 dokimase na xana topothetiseis kommatia (bgale-bale) opos mnimes, karta grafikon, pci- kartes klp.
oykas2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Το δοκίμασα φίλε μου, πάλι το κάνει...
theglassicon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Τσέκαρε τη μνήμη με το memtest86 και αν είναι οκ βάλε το prime95 να τεστάρεις τα υπόλοιπα.....δες και στο bios τί θερμοκρασίες και τάσεις έχεις γιατί μπορεί να ψόφισε το τροφοδοτικό.....όπως μου τα λες μάλον η μνήμη στα κάνει
oykas2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν παιδιά καλημέρα. Η μνήμη δεν μπορεί να έχει πρόβλημα γιατί μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικά στο άλλο pc που την είχα. Παρ' όλα αυτά θα την τσεκάρω μόλις βρω χρόνο. Όταν πρωτοέβαλα τα win XP έβαλα πρώτα τους drivers της μητρικής και μετά το SP2 και κολλούσε. Σήμερα έβαλα πρώτα το SP και μετά τα άλλα και όλα καλά προς το παρόν... Το Bios θεωρώ πως είναι εντάξει... Αν παρουσιάσει πάλι πρόβλημα θα σας ενημερώσω... Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.