xela Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα κ μου κόβει την σύνδεση.... ξέρει κανείς κάτι για αυτό? k τι να κάνω για να φύγει?
de173 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 *ΝΤΟΙΝΓΚ* Πρώτα από όλα ΠΟΥ στο εμφανίζει, σε τι μορφή, τι άλλα λέει αυτό το μήνυμα και αν έχεις παρατηρήσει κάτι που κάνεις εσύ και στο πετάει.
xela Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 οπ σωστός λοιπόν μου το βγάζει όταν είμαι στο ιντερνετ το Kaspersky Anti-Hacker μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο ιντερνετ...συνήθως μου το εμφανίζει όταν είμαι στο emule αλλά μου το έχει βγάλει κ όταν κάνω απλό σερφάρισμα....
mikaha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Distributed Denial of Service (DDoS) attacks are performed from multiple attack servers, which are remotely controllable by a hacker. Before the attacker can launch a DDoS attack, he or she must gain full access to the computers that will be used as attack servers..... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/ddos.attacks.html
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 kala auta ta kaspersky kai blakies pio pola problimata dimiourgoun para linoun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.