lizardking Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Ακούστε ένα τρελό που συνέβη με το ΠΟτε είχα κάνει μια αίτηση για ADSL γραμμή στις αρχές του μηνός και μου είπαν σε 10 ημέρες θα μου την ενεργοποιήσουν τελικά λόγω κάποιων προβλημάτων με το σπίτι που νοικιάζω και την ιδιοκτήτρια αποφάσισα να μετακομίσω και παίρνω στον ΠΟτε να εδώ τι γίνεται με την αίτηση και μου λένε ότι εχει ενεργοποιηθεί από 12/12 που ήταν Κυριακή, το 134 το πήρα της 15/12 και ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν με ειδοποίησαν, τέλος πάντων ας είναι λέω και ζητάω εκείνη την ημέρα διακοπή τις γραμμής. Παίρνω τηλ. Σήμερα 24/12 και μου λένε ότι δεν έχει γίνει αίτηση διακοπής τις γραμμής και ότι (το πιο τρελό ) η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί από τις 27/12!!!! Και λέω στον υπάλληλο πως γίνεται αυτό αφού σήμερα έχουμε 24 και όχι 27!!!! Και μου απαντάει ο υπάλληλος στο 134 ότι είναι ένα μπάχαλο εδώ μέσα. Χαχαχχαχα (και εγώ χρεώνομε τώρα 1 εβδομάδα ,καλύτερα να τον ανατινάξουμε τον ΠΟτε φτάνει πια!!!!)
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 τι να πώ κι εγώ εχω στερέψει απο λόγια..με τους ανευθυνους..Γράψε το στο http://www.ADSLgr.com που το βλέπουν και μερικοί του πΟΤΕ..
panosp1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 diladi sou eipan oti sou exoun idi energopiisi ti grammi milodas gia 3 meres mprosta ? ti egine, back to the future diladi ?
raider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 προχωριμενα πραγματα,οχι παιξε γελασε! :wink:
Slay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 τι να πώ κι εγώ εχω στερέψει απο λόγια..με τους ανευθυνους..Γράψε το στο www.ADSLgr.com[/url'] που το βλέπουν και μερικοί του πΟΤΕ.. nai kala tora sothikes, edo o ypeythynos toy DSL sthn patra zhtaei epanhlhmenos na toy dosoyn bandwidth giati ta dslam exoyn tigkarei mexri ekei poy den pairnei kai oi apo pano, ton grafoyn kanonika, ti eggrafes ti proforikes aithseis exei kanei o anthropos, tipota prokoph mhden, opote mhn perimeneis akoma kai an ta diabasoyn tha kanoyn kai kati, h monh lysh sto thema OTE einai o antagonismos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.