Προς το περιεχόμενο

Steam; Δεν καταλαβαίνω πλέον...

ahristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να μην πάρω το Half-Life 2. Ήταν μεγάλη απόφαση, γιατί το Half-Life είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, αυτό που με έκανε να πάρω 3d κάρτα γραφικών, αυτό που με έκανε να νομίζω ότι με λένε Gordon, καταλαβαίνετε ε; Το Half-Life 2 το απέριψα λόγω του steam. Έχει απόλυτο έλεγχο πάνω σου, περισσότερο από ότι η Microsoft και τα προγράμματά της, υπερβολικό δεν είναι;

Αλλά δεν γινόταν να μην το παίξω... Οπότε το νοίκιασα από το Videoclub. Προηγουμένως είχα κατεβάσει βέβαια όλα τα no-cd και τα offline-activation-crack που βρήκα γιατί ήμουνα σίγουρος ότι τα username και password που θα έγραφε πάνω στο κουτί δεν θα δούλευαν μετά από 10 τουλάχιστο άλλους που το είχαν νοικιάσει.

Έ λοιπόν δούλευαν. Πήρε μία ώρα περίπου να κατεβάσει τις ανανεώσεις και να ξεκλειδώσει τα αρχεία εγκατάστασης (modem 56K) και μετά ήμουν ελεύθερος να παίζω το παιχνίδι χωρίς καν να έχω το DVD μέσα αφού η ίδια η εταιρία μας έδωσε το no-DVD patch.

Σ' αυτό το σημείο μπερδεύτηκα. Δηλαδή τζάμπα μας έδωσε το παιχνίδι; Έχω επιστρέψει το DVD εδώ και 1 εβδομάδα και έχοντας βάλει offline mode μπορώ να παίζω χωρίς πρόβλημα. Και αν η Valve βασίζεται στο countersrtike για να βγάλει τα λεφτά της δεν ρίχνει έτσι την εκδότρια εταιρία την Vivendi; Είχα διαβάσει για 20.000 λογαριασμούς που κατήργησε η Valve επειδή κάνανε "ζαβολιές" αλλά κι αυτό που κάνω εγώ τώρα τι είναι; Και για να σιγουρέψω την κατάσταση το εγκατέστησα και στο φορητό του αδερφού μου. Τα ίδια... Όλα κύλησαν ομαλά, μετά από 1 ώρα ήμουν έτοιμος να παίξω το παιχνίδι.

Να υποθέσω ότι την ώρα της εγκατάστασης δεν ήταν άλλος με τον δικό μου κωδικό μέσα; Μπορεί την πρώτη φορά, επειδή ήταν στις 2 το βράδυ, αλλά την δεύτερη ήταν σε ώρα μέγιστης κίνησης 7 το απόγευμα.

Και τέλος πάντων πέστε μου έκανα καμμιά παρανομία ή όχι;

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα πως γινεται να σου δεχοτανε το key του βιντεο κλαμπ?Εγω το ειχα νοικιασει απο βιντεο και μου ελεγε το γνωστο dublicate key.Ειχα δοκιμασει να βαλω αλλους κωδικους και δεν δουλευε τπτ....Και να η μεγαλη νιλα...λεω θα το παρω αυθεντικο εξαλλου πoρωμενος και γω με το HL...το περνω λοιπον 50 ευρωπουλα και κανω το λαθοςς να βαλω το key σε αλλον account αλλα με την ιδια mail διευθυνση. :oops: Περνω ξαφνικα τις προαλλες ενα mail απο την valve οτι μου κλεισανε τον account λογω ανιχνευσης fake key που ειχα κανει πριν ενα μηνα(και δεν το ειχα τελικα κανει register απλα βρηκαν λεει τετοια δραστηριοτητα) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .Παω να κανω αλλον account και με το ιδιο key απο το γνησιο κουτι μου(που ειχα βαλει κα ιστον αλλο)και μου λεει dublicate key...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ 50? ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ Γ@#$%^Α ΤΗΝ VALVE?Γνησιοτατο παιχνιδι πηρα!Και φυσικα τωρα ψαχνω προγραμματακια να τρεξω το HL2 χωρις το ρημαδι το steam!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! :evil: :evil: :evil: !Αλλα παρασυρθηκα λιγο... :roll: στο θεμα μας λοιπον λετε να γινει κανα θαυμα και να μου κανει αλλο account με το key?

Δημοσ.
Συγγνωμη αλλα πως γινεται να σου δεχοτανε το key του βιντεο κλαμπ?Εγω το ειχα νοικιασει απο βιντεο και μου ελεγε το γνωστο dublicate key.Ειχα δοκιμασει να βαλω αλλους κωδικους και δεν δουλευε τπτ....Και να η μεγαλη νιλα...λεω θα το παρω αυθεντικο εξαλλου πoρωμενος και γω με το HL...το περνω λοιπον 50 ευρωπουλα και κανω το λαθοςς να βαλω το key σε αλλον account αλλα με την ιδια mail διευθυνση. :oops: Περνω ξαφνικα τις προαλλες ενα mail απο την valve οτι μου κλεισανε τον account λογω ανιχνευσης fake key που ειχα κανει πριν ενα μηνα(και δεν το ειχα τελικα κανει register απλα βρηκαν λεει τετοια δραστηριοτητα) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .Παω να κανω αλλον account και με το ιδιο key απο το γνησιο κουτι μου(που ειχα βαλει κα ιστον αλλο)και μου λεει dublicate key...ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ 50? ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ Γ@#$%^Α ΤΗΝ VALVE?Γνησιοτατο παιχνιδι πηρα!Και φυσικα τωρα ψαχνω προγραμματακια να τρεξω το HL2 χωρις το ρημαδι το steam!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! :evil: :evil: :evil: !Αλλα παρασυρθηκα λιγο... :roll: στο θεμα μας λοιπον λετε να γινει κανα θαυμα και να μου κανει αλλο account με το key?

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού, δυστηχώς φίλε μου...

Εγώ επειδή από την αρχή φοβόμουν κάποια τέτοια ιστορία π.χ. να διαλέξω ένα nick/email/pwd κτλ. ίδιο ή παρόμοιο με κάποιου "σεσημασμένου" και καεί το CD-KEY αποφάσισα να μην αγοράσω το HL2. Απο την άλλη (αν ήθελες να ενισχύσεις τον τεμπελχανά της γειτονιάς μέρες που είναι...) οι πειρατικές πειρατικές εκδόσεις είχαν στην αρχή αρκετά προβλήματα (EMPORIO N.121344355 patch) αλλά βρέθηκε λύση αν είχες τα UNENCRYPTED gcf του Hl2. Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα files απαιτούν broadband (ουσιαστικά είναι όλο το παιχνίδι). :(

Επειδή ισχυρήζεσαι οτι είσαι ο νόμιμος κάτοχος HL2 (και δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω) θα σε βοηθήσω. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑ GAME ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ. Μάλιστα αν ακολουθήσεις κατα γράμμα την επόμενη παράγραφο θα έχεις δυο games στην τιμή του ενός. :P

Στην κατάσταση σου δυστηχώς δύο είναι οι λύσεις (καλό είναι να πας το game πίσω στο κατάστημα από τώρα ως προβληματικό και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή κάποιο άλλο - προτείνω το πολύ καλό Vampire-Bloodlines) :

1) Κάνεις install κανονικά το steam και βάζεις κάποιον valid account (από κάποιον φίλο σου) μετά activate και παίζεις offline. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ONLINE ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!! :shock:

2) Δοκιμάζεις την λύση του offline activation με τον gizma decrypter. Δυστυχώς αυτή η λύση θα έχει κάποια προβλήματα στην συνέχεια (Ai/Sandtrap/Blackmesa bug) από ΜΟΝΗ της. Έχεις pm :wink:

Δημοσ.

Ilos για καποιο λογο δε μπορω να σου στειλω Pm παταω αποστολη και αυτο μενει στα εξερχομενα.Pls στειλε μου την διευθυνση για αυτα που μου λες στο Pm.Και κατι αλλο:υπαρχει περιπτωση να επιστρεψω το παιχνιδι και να παρω ενα αλλο half life 2?Αλλα το προβλημα ειναι θα το παρουν πισω?Γιατι πρεπει ν το εχω τπτ 3 βδομαδουλες το παιχνιδι...

Δημοσ.

Μόνο και μονο το Steam είναι λόγος να μην αγοράσει κανεις το παιχνίδι... Δεστε ποιοι τιμωρούνται: οι πειρατες;; όχι φυσικα ,αυτοι κανουν κανονικα install και παίζουν σε 5 λεπτα αφου τρεξουν το "καταλληλο" αρχειο (βλέπε Vengeance release). Οι αλλοι που το αγορασαν όμως μπορουν στη καλύτερη περίπτωση να περιμένουν 2 ωρες install η χειρότερα, να την πατήσουν και μετα να έχουν μονο ενα κουτι στη βιβλιοθήκη τους. .. Αθλιο...

Και ακόμη χειρότερο είναι το CS:S. Εχω το HL original και παίζω αραιά και που απο το σπίτι μου CS. Απο τοτε με το ρημαδι το steam (1.6) έχω κοψει το CS διότι καθε φορα που συνέομαι κάνει τουλάχιστον 20 λεπτα update και μου φεύγει η όρεξη! Ίδια πράγματα και το CSS...

ΕΛΕΟΣ VALVE!

Δημοσ.

papajohn ego paizo CS:S XORIS KANENA PROBLIMA GIA OREΣ....

den eixapote kanena problima me tin steam.2 vres install tha perimeneis mono an exeis pstn.

ego me adsl oute ena tetarto den ekana...

Δημοσ.

Εχω ISDN και δεν νομίζω πως είμαι υποχρεωμένος να περιμένω, αντε μια ωρα, για το install. Το προβλημα όμως δεν είναι τοσο η εγκατάσταση, μια φορά γίνεται εξ' άλλου. Το θεμα ειναι πως μου αρέσει να παιζω CS ερασιτεχνικα. μια δυο ώρες τη βδομάδα. Ε, μετα την 1.6 και το Steam κάθε φορα που παω να παίξω αρχιζει: "Updating Steam..." Και φυσικα δεν δείχνει ποτε τελειώνει ούτε η μπάρα αναποκρίνεται στη πραγματικότητα. Ετσι στο δεκάλεπτο ξενερώνω και το παρατάω. Για πες που τώρα, εγω που έχω αυθεντικό το HL-CS γιατι να παω να παρω HL2-CSS όταν ξερω οτι το CSS θα είναι αχρηστο και το ΗL2 μπορω να το βρω χωρις την αηδία το Steam για 5?;

Τι κέρδισε δηλαδή η Valve με το Steam;; Το ΗL2 σπάστηκε όπως ηταν φυσιολογικο ενω πάλι για να παίξεις CS θές original CD Key όπως και πριν το Steam. Μαλλον βρηκε τρόπο να ανταμοίψει τους πελάτες της... 8)

Δημοσ.

Δεν μου δείχνει συνεχως updating steam, το δείχενι όταν μια στο τόσο πάω να πάιξω και τελικά δεν παίζω. Αλλα δεν μου απάντησες, ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η VALVE ΜΕ ΤΟ STEAM;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...