Προς το περιεχόμενο

Πίνακας Ελέγχου - Πρόβλημα εμφάνισης

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα & χρόνια πολλά!

Έχω Win XP gr με ενσωματομένο SP2 και ύστερα από καθαρή εγκατάσταση (2 φορές μάλιστα), παρατήρησα το εξής. Στον Πίνακα ελέγχου στην επιλογή Προσθαφαίρεση προγραμμάτων γίνεται αυτό που βλέπετε στις φωτό. Κάνωντας scroll στο παράθυρο βλέπω τις γραμμές που είναι στις εικόνες & μετά απο ώρα τα υπόλοιπα προγράμματα. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό; Όπως γράφω παραπάνω, έκανα πάλι format & μετά εγκατάσταση αλλά τίποτα. :roll: Ευχαριστώ πολύ!

8)

Image1.jpgImage2.jpgImage3.jpg

Δημοσ.

file mou to exei pathei k enas filos mou k den brikame akri ti mborei na to prokalei....(den kaname format omws)

pantws dokimase kati afou les oti exeis kanei 2 format(den se xalaei k ena 3o :D ) :

molis kaneis format k egatastasi xwris na peraseis kapoio program pigaine ston pinaka elenxou na deis an iparxei.....an den iparxei tote arxise na pernas ena ena ta programs sou tsekarontas kathe fora an sou to bgazei....logika an den sto bgalei apo tin arxi alla stin poreia tote kati paizei me ena apo ta programmata sou....

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά !!!

Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε 3-4 PC ακόμα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά τώρα μου έδωσες ιδέα να τσεκάρω αν είναι συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κάποιο πρόγραμμα λοιπόν έχει υποτίθεται κείμενο και γι'αυτό πάει τόσο κάτω....

Δημοσ.

Highlander, oxi......to xwro den ton desmeuei ena sigkerimeno programma(ap oti thimamai) alla einai ston aera..........den einai dld sinexeia kapoiou programmatos...auti einai i malakia....

o DJ_XLR8, mborei na boithisei mono se periptwsi pou afou kanei format dei meta apo poio installation simbainei auto.....

ektos k an o Highlander arxizei na formarei ta 3-4 pc (filwn k gnwstwn na ipothesw?) gia na brei to epimaxo program :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Και σε εμένα φαίνεται αυτό το λευκό κενό.

Δεν πιστεύω πάντως πως αυτό είναι λόγος για format.

Μετά από ψάξιμο στη Microsoft βρήκα αυτό:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;266668 (είναι για Win2000)

Θα το δοκιμάσω....

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα. :)

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ πάντως, αυτό με τα προγράμματα σκεφτόμουν & γω. Όταν κάνω format θα δούμε.

Πάντως πρέπει να είναι χρήσιμο και το link του capthookb, θα το δοκιμάσω.

Καλές γιορτές. :)

Δημοσ.

Άνοιξε το regedit και πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Εκεί ψάξε σε όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα στο string DisplayIcon. Αν σε κάποιο υπάρχει στο τέλος ,-1 δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Κάνε το ,0

π.χ

DisplayIcon = C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe,-1

πρέπει να γίνει

DisplayIcon = C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PowerDVD.exe,0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...