gtsia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Το IDE καναλι 2 ηταν σε pio mode και εκανα και σ'αυτο αλλα και στο πρωτο IDE(εχει το σκληρο) απεγκατασταση ωστε να επανερθει σε DMA mode αλλα απο τοτε μου βγαζει προβλημα οτι και καλα δεν εγινε σωστα η εγκατασταση του hdc και για τα 2 IDE!!!!!Αυτο γινεται καθε φορα που ανοιγω το pc!!Στη διαχειριση συσκευων ειναι με ερωτηματικα!!Πηγα να γραψω dvd με 8χ και μου το εγραψε σε χρονο για 4χ!!! Τι να κανω παιδια??Καμμια λυση κανεις!! Η m/b ειναι η gigabyte GA7VA!!
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 (ξανά)πέρνα το Via Hyperion 4-in-1 Driver http://www.viaarena.com/downloads/drivers/4in1/VIA_Hyperion%204in1_v455vp1.zip που περιλαμβάνει και IDE Driver
theglassicon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Κoίτα και στο Bios αν τα έχεις δηλώσει μόνο PIO...
gtsia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Ξαναεβαλα τους via 4-1 εβαλα στο bios για ata100/133 αλλα παλι τα ιδια!!! Εχω απελπιστει!!
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Vale fwtia kai kapse to! Prin apo afto omws vale kanena ASPI driver... Sto parel8on eixa to idio prob me to primary channel pou ta evaze ola se PIO mode kai ly8uhke me toys ASPI.
georgeadams Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Οι ASPI θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Χμ, ξανατρέξε το Via 4-in-1 και αφαίρεσε τους IDE drivers. Μετά κάνε reboot Και ξαναπέρνα τους. Κοίτα και στην κατηγορία "Μονάδες αποθήκευσης". Έχουν γίνει 3-4 διαφορετικά topics με το ίδιο περίπου θέμα εκεί και υπάρχουν κάποιες ακόμα λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις...
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 georgeadams, 8ewrhtika nai. Gia ayto kai postara,epeidh exei tyxei antistoixo kai se emena kai ly8uke etsi. Den 8umamai pou alla kapou eixa diavasei ena ar8ro se periodiko gia th sxesh ASPI kai diaforwn Transfer modes. gtsia, ekanes tpt apo ta proanafer8enta? Xronia polla se olous!
gtsia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Οι ASPI θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Χμ' date=' ξανατρέξε το Via 4-in-1 και αφαίρεσε τους IDE drivers. Μετά κάνε reboot Και ξαναπέρνα τους. Κοίτα και στην κατηγορία "Μονάδες αποθήκευσης". Έχουν γίνει 3-4 διαφορετικά topics με το ίδιο περίπου θέμα εκεί και υπάρχουν κάποιες ακόμα λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις...[/quote'] Το εκανα και αυτο!!Αφαιρεσα και ξαναεβαλα τους 4-1 αλλα τιποτα!! Με κανα format θα γινει τιποτα??????? Τους aspi τους εχω εγκατεστημενους!!
gtsia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Σας ευχαριστω ολους παιδια!! >Τελικα το προβλημα λυθηκε με το κλασσικο format!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.