Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ IDE CHANNELS!!!

gtsia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το IDE καναλι 2 ηταν σε pio mode και εκανα και σ'αυτο αλλα και στο πρωτο IDE(εχει το σκληρο) απεγκατασταση ωστε να επανερθει σε DMA mode αλλα απο τοτε μου βγαζει προβλημα οτι και καλα δεν εγινε σωστα η εγκατασταση του hdc και για τα 2 IDE!!!!!Αυτο γινεται καθε φορα που ανοιγω το pc!!Στη διαχειριση συσκευων ειναι με ερωτηματικα!!Πηγα να γραψω dvd με 8χ και μου το εγραψε σε χρονο για 4χ!!!

Τι να κανω παιδια??Καμμια λυση κανεις!!

Η m/b ειναι η gigabyte GA7VA!!

Δημοσ.

Ξαναεβαλα τους via 4-1 εβαλα στο bios για ata100/133 αλλα παλι τα ιδια!!!

Εχω απελπιστει!!

Δημοσ.

Οι ASPI θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Χμ, ξανατρέξε το Via 4-in-1 και αφαίρεσε τους IDE drivers. Μετά κάνε reboot Και ξαναπέρνα τους.

Κοίτα και στην κατηγορία "Μονάδες αποθήκευσης". Έχουν γίνει 3-4 διαφορετικά topics με το ίδιο περίπου θέμα εκεί και υπάρχουν κάποιες ακόμα λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις...

Δημοσ.

georgeadams, 8ewrhtika nai. Gia ayto kai postara,epeidh exei tyxei antistoixo kai se emena kai ly8uke etsi.

Den 8umamai pou alla kapou eixa diavasei ena ar8ro se periodiko gia th sxesh ASPI kai diaforwn Transfer modes.

gtsia, ekanes tpt apo ta proanafer8enta?

Xronia polla se olous!

Δημοσ.
Οι ASPI θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Χμ' date=' ξανατρέξε το Via 4-in-1 και αφαίρεσε τους IDE drivers. Μετά κάνε reboot Και ξαναπέρνα τους.

Κοίτα και στην κατηγορία "Μονάδες αποθήκευσης". Έχουν γίνει 3-4 διαφορετικά topics με το ίδιο περίπου θέμα εκεί και υπάρχουν κάποιες ακόμα λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις...[/quote']

Το εκανα και αυτο!!Αφαιρεσα και ξαναεβαλα τους 4-1 αλλα τιποτα!!

Με κανα format θα γινει τιποτα???????

Τους aspi τους εχω εγκατεστημενους!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους παιδια!!

>Τελικα το προβλημα λυθηκε με το κλασσικο format!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...