Kostas75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μόλις σήμερα το πρωί ξαναήρθε το Plextor 716A στο e-Shop και διαπίστωσα μετά μεγάλης έκληξης ότι αντί να φθηνήνει ακρίβηνε!!! Πήγε από 118 σε 128 Ευρώ! Αν είναι δυνατόν! Τι παιχνίδια παίζονται με τους παροχείς στην αφορά εδώ; Η Disk Impex είναι υπεύθυνγ για αυτό;;; Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο!!! :evil: Ευχαριστώ!...
Slammer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μαλλον οι νομοι της αγοράς ειναι υπεύθυνοι..... γιορτες βλέπεις....... Ακριβηνε στο e-shop και εξαφανίστηκε από το Πλαίσιο.... Ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατάλληλη εποχή για αγορές.... ΥΓ: 118 ειχε τελική στο e-shop ή 118+ΦΠΑ??? χμμμ... δεν θυμάμαι..... To ΝEC πάντως επεσε κι αλλο... 54,80+ΦΠΑ από τη cosmodata.... οπότε πάνω από τα διπλά κάνει το plextor....
Kostas75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 118 είχε τελική!!! Τους ρώτησα στο e-shop για ποιο λόγο είναι ακριβότερο και μου είπαν ότι είναι από άλλον προμηθευτή γιατί ο προηγούμενος είχε έλλειψη drives (και καλά!). Έτσι αφού το πήραν ακριβότερα το πουλάνε και ακριβότερα λένε. Δυστυχώς η Plextor το έχει παρακάνει. Είμαστε και στην Ελλάδα που ευκαιρία να αυξήσουν τις τιμές σε κάτι όποτε μπορούν, οπότε πιάστο αυγό και κούρευτο που λένε!... Μάλλον θα περιμένω μετά τις γιορτές που θα έχει κυκλοφορήσει και το NEC 3520A για να συγκρίνω και να πάρω το καλύτερο. Που θα πάει θα ρίξει και η Plextor της τιμές της, δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό! Θυμάμαι που τις παλιές καλές εποχές έβγαζε drive πρώτη σε μεγαλύτερες ταχύτητες από όλους τους άλλους και είχε και πολύ ανταγωνιστική τιμή για Plextor! Αυτά όμως είναι μεγαλεία του παρελθόντος...
Slammer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Παντως και στα CD-R το plextor στοιχίζει τα διπλά απο τον ανταγωνισμό..... δεν φαινεται να νοιαζονται και πολυ...... μαλλον θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, γιατι ναι μέν ειναι καλύτερα από τα άλλα, αλλά κάπου υπάρχει ενα όριο....
doc1000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 κι εγώ ήμουν φανατικός της Plextor παλιά, αλλά πλέον πιστεύω είναι τελείως εκτός συναγωνισμού... Σε τιμή πάντα ξέφευγε βέβαια, αλλά ήξερες ότι θα είναι σκυλί και δε θα βγάλει προβλήματα όπως κάτι Philips CD-R (όσοι θυμούνται). Τώρα όμως τα ανταγωνιστικά μοντέλα είναι πιστεύω το ίδιο καλα, αν όχι και καλύτερα.
spybol Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Για μένα πάντα τα plextor θα είναι τα καλύτερα.απλά το θέμα είναι ότι δεν αξίζει τόσο η διαφορα τιμής από τα αλλα τα οποια δεν πάνε καθόλου άσχημα.Κοιτάξτε το 716A.Τι προσφέρει παραπάνω?Προσφέρει features όπως το varitec , το gigarec(1Gb σε cd) το power rec2 (real time monitor στην εγγραφη,αυτό το feature σε αντίστοιχη μορφή το έχει και το nec και το pioneer) το quality check στο cd (το έχει και το lite on αλλα το plextor το κάνει καλύτερα όπως επίσης το lite on δεν έχει quality check), υποστηρίζει το auto strategy σε καινούρια media και τέλος θα υποστηρίζει και dual layer σε -R format.Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει τίποτα που να ΜΗΝ κάνει.Επίσης βάλτε μέσα και τα 2 χρονια collect and return στην εγγύηση και φυσάει.Όλα αυτά εχουν κάποιο κόστος βεβαια αλλα δεν ξέρω αν αξίζει τόσα πολλά.Αρνητικά στο plextor: a) Θέλει καλά δισκάκια γιατί στα μέτρια δεν τα πάει καλά σε πολύ υψηλές ταχύτητες εγγραφης δεν γραφει τόσο jet όσο θα περιμέναμε (αλλα βγαίνουν όλο και καινούρια firmwares για να το διορθώσουν.
qspock Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Κι εγω ειχα παρει CD-R Plextor για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αλλα πλεον πηγα σε DVD-R NEC. Η Plextor εκτος απο την αστρονομικη της πλεον (συγκριτικα) τιμη, αργησε πολυ με τα DL κι εμεινε εξω απο το χορο. Πολλοι εχουν αγορασει DVD recorder μεχρι τωρα και εχουν φυγει απο τα Plextor, μια που και οι αλλες εταιριες ειναι ανταγωνιστικες, κυριως στην τιμη και την ευελιξια με διαφορα firmware.
marios007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Λογικό τέτοια εποχή να ανεβαίνουν οι τιμές...:? Πάντα τα μαγαζιά έτσι λειτουργούν.... :evil: Πάντως πριν 2 χρόνια ακριβώς είχα δώσει 450 Euro για το SONY DVD DRU-500A (και δεν το εχω μετανιώσει καθόλου). Σκυλί μου έχει βγει.....
kogos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=719023#719023
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.