Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγγυήσεις - Warning!! Plaisio Inside!!

UserX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν να περιγράψω συνοπτικά το πρόβλημα μου:

Πριν ΄2 μήνες περίπου αγόρασα από το πλαίσιο ένα pc. Συγκεκριμένα τους είπα ότι ήθελα ξεχωριστά κάποια pc parts (δεν ζήτησα δηλαδή κάποια από τοις έτοιμες συνθέσεις που είχαν σε προσφορές) και μου είπαν ότι θα μου το συναρμολογούσαν τζάμπα. Οπότε είπα οκ, ας το κάνουν να με βγάλουν από τον κόπο. Τώρα ψάχνοντας για εγγυήσεις και τα ρέστα, βρήκα ένα 3σέλιδο προσπεκτ που έχει εγγύηση από το πλαίσιο για σύνθεση TurboX και λέει ότι όλα τα εξαρτήματα της σύνθεσης έχουν εγγύηση από το πλαισιο ...μπλα μπλα. Επιδεή με ενδιαφέρει να πουλήσω κάποια εξαρτήματα του Υπολογιστή, μίλησα με έναν πωλητή στο Πλαίσιο και μου είπε ότι η εγγύηση πάει με όλο το μηχάνημα και αν βγεί κάποιο εξάρτημα από μέσα χάνετε η εγγύηση! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!?!?!?!?

Δηλαδή αν εγώ γουστάρω να βγάλω την κάρτα γραφικών και να την βάλω σε ένα άλλο πισι, πάει, έχασε την εγγύηση??? Και τώρα που θέλω να πουλήσω κάποια παρτς τι πρέπει να κάνω να πουλήσω ολόκληρο το PC???

Για πείτε μου όσοι γνωρίζετε? Πώς αλλιώς μπορώ να παρακάμψω το πλαίσιο? έχδω τιμολόγιο αγοράς που περιέχει όλα τα parts μαζί. Μπορώ με αυτό το τιμολόγιο όπου φένεται και η ημερομηνία αγοράς, να πάω π.χ. στην MSI ελλάς και να ζητήσω αλλαγή της κάρτας MSI αν καεί;;

Δημοσ.

Αν στην απόδειξη αγοράς λέει ξεχωριστά το κάθε κομμάτι με την τιμή του, και ιδιαίτερα αν είναι retail τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν είναι όμως OEM και η τιμή είναι για τον υπολογιστή ως "Turbo X" π.χ., τότε ίσως να έχουν δίκιο.

Δημοσ.

ta msi ta fernei i oktabit.an to plasio den sta allaxei epidi sou fernei autin tin dikaiologia ego a:)tha sou mamousa ekeimesakai b:) tha tin pigena tin karta stin oktabit na tin allaxoun.akoma kai namou elegan tipota ekei pragma pou exei ginei me skliro disko apo forito kai den mou ton alaze kanenan dioti ithelan olo to forito to estila sto exoteriko kai ola mia xara.min agxonesai.poula ta.ase to plaisio na leei malakies tou stil oti xanetai i eggiisi .auta ta lene autoi.ama tous pieseis na deis pos tha lampsei i alitheia.exo parei pragmata apo antiprosopeia kai sou kovoun xarti me enarxi kai telos eggiisis kai to pernei to xarti to plaisio.den perneis eggiiisi plaisiou me ena proion alla perneis eggiisi antiprosopias.ama thelei mporei kai to plaisio na sou dosei deuteri eggiisi ALLA ENNOITE OTI ISXUEI TIS ANTIPROSOPEIAS I OPOIA DEN KATARGITE ME TIPOTA.exo stilei apira pragmata se antiprosopies logo douleias san texnikos kai den mporo na akouo mamakies apo 2 atoma tou plaisiou.oti thes pes mou.

Δημοσ.
Αν στην απόδειξη αγοράς λέει ξεχωριστά το κάθε κομμάτι με την τιμή του' date=' και ιδιαίτερα αν είναι retail τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν είναι όμως OEM και η τιμή είναι για τον υπολογιστή ως "Turbo X" π.χ., τότε ίσως να έχουν δίκιο.[/quote']

den exoun dikio.enas ipologistis apotelite apo komatia kai ena turbo x exei pano disko samsung pou exei dikia tou eggiisi.kathe komati exei dikia tou eggiisi kai to plaisio gia na bgalei lefta leei oti olo tomixanima exei 1 xrono eggiisi eno pragmatika kapoia exartimata exoun parapano eggisi.etsi ama xalasei kati sou lene den exei eggiisi exei perasei enas xronos kai autoi to alazoun kanonika.ase ta exo dei auta ta kolpa pro polou.

Δημοσ.

Ξεχωριστά για τα κομμάτια έχεις την εγγύηση του κατασκευαστή σαν να τα είχες αγοράσει ένα ένα.Η εγγύηση που αναφέρεις είναι για τη συναρμολόγιση και γενικά τη λειτουργεία του συνόλου την οποία διατηρείς μόνο αν αλλαγές,αναβαθμίσεις γίνονται στο σέρβις του Πλαισίου.....@ρχίδια δηλαδή θέλουν να σε έχουν πελάτη μετά να πλειρώνεις 30ε την αναβάμιση στο μόντεμ κτλ.Το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι η μία απόδειξη και πώς θα την δόσεις στους αγοραστές των κομματιών που θα δόσεις η οποία είναι και τιμολόγιο.......αλλαγές θα κάνεις στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχουν δίκιο γιατι τα κομμάτια και αυτοί ένα ένα τα βάλανε, εφ' όσον ήταν κατόπιν παραγγελίας. Αυτά τα πράγματα δε στέκουν. Για παράκαμψη δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από τους δίσκους. Εγώ θα πήγαινα στο πλαίσιο με έναν δικηγόρο. Εκτός αν υπέγραψες κανένα χαρτί που να αποδέχεσαι ότι η εγγύηση των μερών ακυρώνεται με την εξαγωγή τους από το κουτί ....

Ήμαρτον .....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!! Να είστε καλά.

Εννοείται ότι η εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας και όχι του πλαισίου. το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακάμψει το πλαίσιο που παίζει το ρόλο του μεσάζοντα και να πάει κατευθύαν στον επίσημο εισαγωγέα.

Δημοσ.

apla tous bgazeis mia fototipia tin apodixi gia na tin exoun oloi.den mporoun na sou poun tipota.tin authentiki tin exo se gialini prothiki min tin xaso.i fototipia isxuei.kai etsi kai allios to blepoun kai sto pc pote to pires.ola ta alla einai blakies.exo allaxei kai pragmata xoris kan apodixi.ola pane me s/n.oi apodixeis einai sxetiko.apla oi apodixeis pezoun rolo se kati sigkekrimeno.ama thelete na po na to analiso kai auto.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!! Να είστε καλά.

Εννοείται ότι η εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας και όχι του πλαισίου. το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακάμψει το πλαίσιο που παίζει το ρόλο του μεσάζοντα και να πάει κατευθύαν στον επίσημο εισαγωγέα.

ennoite oti mporeis.to exo kanei apires fores.kai oxi mono me antiprosopaeia ellada alla kai me oli tin toshiba sto exoteriko.epitopou ameriki kai meta germania kai se 10 meres new disko piso.

Δημοσ.
Δε νομίζω να έχουν δίκιο γιατι τα κομμάτια και αυτοί ένα ένα τα βάλανε' date=' εφ' όσον ήταν κατόπιν παραγγελίας. Αυτά τα πράγματα δε στέκουν. Για παράκαμψη δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από τους δίσκους. Εγώ θα πήγαινα στο πλαίσιο με έναν δικηγόρο. Εκτός αν υπέγραψες κανένα χαρτί που να αποδέχεσαι ότι η εγγύηση των μερών ακυρώνεται με την εξαγωγή τους από το κουτί ....

Ήμαρτον .....[/quote']

me ola ginetai oxi mono me tous diskous.

Δημοσ.

den paizei kati tetoio. me to timologio pas kai to allazeis kanonikia. eite to pareis sinarmologimeno eite komatia kai to kaneis monos sou tin idia eggisi exeis...

plaisio rulez se ayto to thema... apla an sou kamia malakia o texnikos pigaine kapaki ston dieythinti kai trextous ligo

Δημοσ.

Mia sxetikh erwthsh me to thema paidia: Genikws prepei na ginetai epideiksh ths apodeikshs/timologiou gia episkeyh (plaisio/antiproswpeies) h ginetai kai vasei twn s/n? Milaw gia thn periptwsh pou einai se isxy h eggyhsh.

Δημοσ.

file userx kalispera, opoios politis sou eipe tetoia paparia einai megalos vlakas. opos eipane kai ta paidia parapano, i moni eggyissi pou xaneis einai afti tou synarmologimenou pc(3etis kalis leitourgias). i eggyissi ton kommation xorista isxyei gia oso diastima dinei o kataskevastis. vgale kai mia fototypia tin apodeiksi ton kommation(i opoia peritti einai, kai mono tin kinisi systimatos gia to timologio arkei) kai teleiose. sto plaisio doulevo kai sto epivevaiono!!! apo kati tetoia atoma mas lene olous zoa re gmt mou!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...