Προς το περιεχόμενο

Λετε να ειναι τροφοδοτικό??

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τόσο χάλια ρε παιδιά τα qtec; Εγώ έχω ένα dual fan gold 400 εδώ και δύο χρόνια που έχω τον υπολογιστή και αν εξαιρέσεις το θόρυβο δε μου έχει βγάλει πρόβλημα και το αφήνω ανοιχτό σχεδόν κάθε βράδυ ελέω adsl. Αν και προβληματίζομαι απο αυτά που λέτε και ψιλοκοιτάω κι άλλα τροφοδοτικά.

Δημοσ.
τόσο χάλια ρε παιδιά τα qtec; Εγώ έχω ένα dual fan gold 400 εδώ και δύο χρόνια που έχω τον υπολογιστή και αν εξαιρέσεις το θόρυβο δε μου έχει βγάλει πρόβλημα και το αφήνω ανοιχτό σχεδόν κάθε βράδυ ελέω adsl. Αν και προβληματίζομαι απο αυτά που λέτε και ψιλοκοιτάω κι άλλα τροφοδοτικά.

mou thimizei to afentiko pou to ixe parei gia isixo kai kalo.kai leo ego 400 watt me 25 euro.eleos.telika den epexe pote kai otan to allaxan ekane 10 kila thoribo.mporei na sou pezei kanonika gia 2 xronia alla na exeis liges siskeues.pantos mono 400 den ine.pragmatiko 200 ari me to zori.

Δημοσ.

ίσα ίσα δεν έχω λίγες συσκευές. Έχω 2 εκτυπωτές, netmod, adsl modem, cd, dvdrw, ΑΤΙ 9800pro (που δεν τρώει και λίγα) απλα σου είπα και γω προβληματίστικα που τα άκουσα αυτά απο δω. Απλα ίσως έτυχε σε εμένα και δεν έχω πρόβλημα, εκτός απο τον θόρυβο βέβαια που είναι και λίγο θέμα συνήθειας (δεν κάνει και σα μιξερ)

Δημοσ.

μη βαράτε ρε παιδιά εντάξει. Τότε τί αλλη συσκευή θα μπορούσα να έχω που να τρώει εκτος απο cd/dvd και κάρτα γραφικών; Αυτές που είναι συνδεδεμένες μέσα; Α έχω και κάρτα δικτύου (μμμμ φοβερή κατανάλωση) :) Anyway εγώ τη γνώμη μου είπα

Δημοσ.

mporei na exeis opos oi mauroi 5 cd-recorders.i na exeis 10 anemistirakia sto kouti opos to exo gemisei ego.i na exeis idropsikto pou travaei.i na exeis tin kainouria tin nvidia pou thelei 2 EXTRA REUMATA PARAKALO.KAI PEZEI ROlo kai i piotita .eixa parei ena 350 otan bgikan 15.000 draxmes kai ixa problima me to dvd-rw.ta ixe pexei.den diabaze cd ktl ktl.pira ena allo 350 pio sovaro kai pio kainourio kai epexe to dvd-rw.

Δημοσ.

α ε τότε είμαι οκ μ'αυτό μόνο 3 ανεμιστηράκια έχω μέσα (πόσο πια να τρώει) anyway βλέπω απ'οτι είδα οι περισσότεροι προτείνουν enermax οπότε είδωμεν κι αποφασίσωμεν χρονιάρες μέρες :D

Δημοσ.

gia to tagan den to protino.ama deis se ena allo topic gia pc pou braxikiklonei tha deis ti POLI KALA LOGIA EXOUN PEI GIA TO tagan.to full tthapsimo exei faei.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=723427#723427

entaxei ta anemistirakia den trone kai poli.ego tha protina oi enermax opos lene i akoma kalitera levicom thermaltake (korifi alla akribo) kai herolchi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...