Προς το περιεχόμενο

Λετε να ειναι τροφοδοτικό??

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego pantos koimomoun parolo pou xipnao eukola me ena anemistiraki to opoio douleue 5000 strofes toulaxiston global win.sou ginetai sinitheia.to herolchi me 70 kai to levicom me 74 einai athoriva.oxi apo plaisio to miso.xaxa.thermaltake logika tha peraseis ta 100 ligaki alla me to panel otan den zorizeis to pc tha to kaneis quiet.bale kai akasa monotiko sta plagia na telioneis.allios 230 gia fanless i ftiaxto monos sou fanless:P.giati fortron otan iparxoun eponima thermaltake kai levicom

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως σιγουρα λετε να φταιει το τροφοδοτικό?Πριν απο λιγο πηγα να βαλω ενα pci modem και παλι τα ιδια.Τοσο πολη ταση θελει ενα modem?

Δημοσ.

πάρε QTec είναι πολύ καλό .... :P

και μη ξεχάσετε ..στα 3 το 1 δώρο... τι να κάνω... έξοδα τα Χριστούγεννα ...μη βγάλω και γω κανα φράγκο??? (ο έμπορας ... εισαγωγέας)...

σοβαρά ...Antec Thermaltake μαλλον πρέπει να είναι τα κορυφαία...τα βλέπω παντού οπου κάνουν συγκρίσειw.. δε ξέρω...

προσωπικά είχα Qtec φυσικά χάλασε...φυσικά εγγύηση γειά σας και πήρα ένα Levicom (ως φτηνό και ολιγον επώνυμο ... 75?) ...με ένα σταθεροποιητή τάσης της APC και λίγη επέμβαση στον πίνσκα του σπιτιου μπορώ πλέον να βλέπω σχεδόν ακούνητες τις τιμές των τάσεων σε ό,τι προγραμμα έχω δοκιμάσει...

αυτά και καλές καλές γιορτές

χρόνια πολλά σε όλους!!! :)

Δημοσ.
πάρε QTec είναι πολύ καλό .... :P

και μη ξεχάσετε ..στα 3 το 1 δώρο... τι να κάνω... έξοδα τα Χριστούγεννα ...μη βγάλω και γω κανα φράγκο??? (ο έμπορας ... εισαγωγέας)...

σοβαρά ...Antec Thermaltake μαλλον πρέπει να είναι τα κορυφαία...τα βλέπω παντού οπου κάνουν συγκρίσειw.. δε ξέρω...

προσωπικά είχα Qtec φυσικά χάλασε...φυσικά εγγύηση γειά σας και πήρα ένα Levicom (ως φτηνό και ολιγον επώνυμο ... 75?) ...με ένα σταθεροποιητή τάσης της APC και λίγη επέμβαση στον πίνσκα του σπιτιου μπορώ πλέον να βλέπω σχεδόν ακούνητες τις τιμές των τάσεων σε ό' date='τι προγραμμα έχω δοκιμάσει...

αυτά και καλές καλές γιορτές

χρόνια πολλά σε όλους!!! :)[/quote']

levicon exo kai ego kai ime jet.korifi einai.exo bebea kai ups kai statheropoiti apc.filate ta rouxa sas pou lene.xexe.to thermaltake korifi opos kai i timi tou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...