Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπερα και καλες γιορτες. Αγορασα μια καρτα Αsus V9999/TD(6800) και προσπαθησα να την εγκαταστησω.Με το που την εβαλα το pc δεν μπορουσε να μπει ουτε στο bios.Εβγαλα λοιπον το δευτερο σκληρο,την καρτα τηλεορασης,το modem,και το δευτερο dvd-rom,αφηνονας μονο το αλλο dvd-r και τον SATA σκληρο και το στσρημα δουλευει μια χαρα..Τροφοδοτικό εχω το Q-Tek 400Watt.Λετε να μην φτανει το τροφοδοτικό που εχω?
giorgos th. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 q-tek?sorry alla vaf`to mple,peta to stin thalassa kai pare ena enermax giati tha sto #$@%$% to mixanima..
StavrosD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δοκίμασε κανά άλλο τροφοδοτικό αν μπορείς. Έχω enermax που προτείνει και ο giorgos th., αν δουλέψει με άλλο τροφοδοτικό, κάνε αυτό που πρότεινε ο giorgos th.. SOS: Μην ξεχάσεις να το βάψεις μπλε, ώστε να μην το βρεί κανας άλλος στον πάτο της θάλασσας και βασανίζεται και αυτός.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 to q tek einai gia petama.einai tis plakas parolo pou ine 400 gia auto ine kai toso ftina.eixame parei stin douleia 2-3 kai asta na pane.kai leo ego 400 trofodotiko toso ftina.kalitero itan ena powermax pou to pira 70 euro para auto.tora exo ena levicom pou mamaei kai dernei.425.petato megale.den leei tipota.krima ta lefta pou eskases.koroideuei ton kosmo auti i eteria.400 pou den einai oute 200.xirotero kai apo noname.kai kanei kai thorivo.
theglassicon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Γιατί ρε σεις τα βρίζετε τα γκιούτεκ....στο χιλιάρι της γυναίκας δουλεύει τρέλα λα λα λα
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 gia anemistiras pantos kanei dioti exei thoribodes alla drosistiko anemistiraki.auto einai to mono iper tou.a exei kai xroma xriso gia na to pouliseis sto laiki.
theglassicon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πάει ένας Ρώσος ,ένας Αμερικανός και ένας Μπόντιος (σαν εμένα δλδ) στην Αφρική.Τους πιάνουν οι ζουλού και τους πάνε στον αρχηγό της φυλής. Τους λέει λοιπόν ο αρχηγός.........ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ..............σκρουντ
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 με βλεπω για αλλο τροφοδοτικο.Και ποιο να παρω ρε παιδια?Με ενδειαφερει να ειναι οσο το δυνατον ποιο ησυχο και να υποστηριζει εννοειται ολο το συστημα μου
theglassicon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Τhermaltake 480watt..........είναι σένιο αλλά όλοι οι αποκάτω θα σου πουν Tagan. Θα τους ξεσκεπάσω εγώ όμως......τα παίρνουν από τον εισαγωγαία,....,
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 ego tha sou po i herolchi i levicom.kai ta 2 einai se normal timi konta sta 75 euro teliki timi.to thermaltake korifi alla pola fragka.theglassicon alli douleia den exeis ektos apo to na postareis sta pontiaka???tagan oute ego protino.
theglassicon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Ελα βρε 100ε έχει και σου δίνει και ανεμιστηράκι και πανελάκι.....ευκαιρία
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 dialegeis kai perneis.analogos posa lefta exeis kai posa thes na doseis.to kalitero ine to thermaltake alla pola lefta.ego me to levicom mia xara.athoribo.2 fans.to panel einai ama thes na kanoniseis strofes analoga me thermokrasia ktl .gia mena einai axristo afou den exo kai to pio silent pc alla ama thes telios athoribo perneis auto me to panel i perneis xoris fan :230 euro timi bebea.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 100΄ευρώ MAXIMUM αι προπαντων αθορυβο(εχω τον υπολογιστη στο δωματιο που κοιμαμαι ολο το 24ωρο ανοιχτο)
vpateri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 fortron 400 apo plaisio gia ysyxia 70 eurw + fpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.