Donacgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 to exei dokimasei kanenas? axize tin anamoni? na to agoraso h oxi ta rotao afta giati perno mono gnisia kai mi paitaxo ta lefta mou... http://www.killzoneps2.com/index_en_GB.html gia osous de to xeroun
papatrexas! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε μου το εχω!Δεν συγκρινεται με τιποτα με τα HALO 2 και HALF LIFE 2!Αξιζει ομως τα λεφτα ακομα και με κατι μικροελλατωματα που εχει στο gaming!Εχει κατι το διαφορετικο απο τα υπολοιπα του ειδους του.Αν και και παλι δεν εχεις πιστει,νοικιασε το απο ενα video club πρωτα και μετα αποφασισε!Ενα παντως ειναι το σιγουρο-κατα την γνωμη μου παντα-:ειναι μακραν το καλυτερο FPS που εχει εμφανιστει ποτε στην κονσολα της SONY!
Donacgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 ok file tha to agoraso, exo to halaf life 2 gia to pc mou alla epidi eimai perisoteros poromenos me tis konsoles se themata gaming kai ektos apo to timespliters den exo kati ala FPS se ps2 pou na mou aresei! tha to paro! thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.