karib Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπον... οταν καποιος δεν ειναι σχετικος με ενα θεμα, ειναι λογικο να δυσκολευεται να εκφραστει γι αυτο. Σε αυτη την κατηγορια λοιπον σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα, ειμαι κι εγω. Αλλα θα ξεπερασω τη δυσκολια λεγοντας σας απλα τι θελω: sites με τιτλους μουσικών κομματιών σαν αυτά που παιζουν στις διαφορες καφετεριες με νεαροκοσμο. Επιλογες με μπιτ και συνηθως προς το χορευτικο στυλ. Αλλα χωρις τιτλους τραγουδιων τιποτε δεν γινεται. Αν μαλιστα οι σελιδες αυτες ειχαν και κανενα sample λιγων kb ωστε να γινεται ενα preview, οπως κανει το site του kiss fm στην Ελλαδα, θα ηταν ακομη καλυτερα. Ξερετε να μου πειτε τετοιες ιστοσελιδες?
DJ_XLR8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Θα σου έλεγα να κοιτάξεις στα sites των σταθμών που παίζουν τέτοια μουσική όπως για παράδειγμα οι ακόλουθοι. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να ακούσεις sample του κομματιού, αλλά τα charts τους έχουν κομμάτια που τουλάχιστον τα 20 πρώτα (αν είναι top 40) πρέπει να τα έχεις σίγουρα σε μία καφετέρια. Ξεκινάμε: Patras Radio DeeJay Athens Radio DeeJay Radio 1 έχει samples Top fm 93.0 Patras έχει samples στο air play και γενικά, ψάξε στα sites των ραδιοσταθμών της Αθήνας στα charts τους, αν και περίπου όλα θα έχουν τα ίδια κομμάτια σχεδόν.
Xvipes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 mias k tixenei na paizw dj se kafeteria tha sou prwtina opos k o DJ_XLR8, to radio1 k ta ipoloipa pou eipe.egw apo to radio1 briskw arketa kommatia gia na ta paiksw stin douleia,alla ta perissotera ta briskw apo auto edw to forum k sigekrimena edw i' edw insomnia rules
WizeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μπορείς να βρεις από μαγαζιά η από τους Black Fellows μας CD της σειράς NOW (π.χ NOW 2005 blah blah) από εκεί παίζουν πολλές καφετέριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.