Προς το περιεχόμενο

Δύο χρόνια χωρίς FORMAT!!!

accipio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PAidia εγω ειχα εναν pentium 3, 450 me windows 98se 6 χρονια και ΠΟΤΕ δεν εκανα φορματ μεχρι που τον πουλησα.Τωρα εχω εαν αθλον 3.2 και επισης ολα καλα(φτου φτου)>Στον παλιο οντως ειχα το go back σκυλι.Στον καινουργιο για καποιο λογο η επαναφορα των windows δε δουλευει(το εχω ψαξει πολυ και δε βρισκω γιατι μαλλον εχει να κανει με το tune up utilities.

Ston palio που ειχα goback ηταν σκυλι αλλα πολυ βαρυ.Τι λετε να βαλω και στον καινουργιο(αν σκεφτειτε οτι ουσιαστικα ειμαι ξεκρεμαστος) ή θα μου κρεμασει????Εχω xp professional?¨Η με καλυπτει το Tune up utilities(εχει καποια επιλογη επαναφορας δισκου αλλα δεν ξερω που ειναι).

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα 2 χρόνια δεν είναι ιδιαίτερο κατόρθωμα. Υπάρχουν μηχανήματα που δουλεύουν πολλά περισσότερα χρόνια και χωρίς καν reboot. ενδεικτικά.

Παλαιότερα υπήρχε και το http://www.uptime-project.net/ το οποίο έχει παραδόσει πνέυμα...

Δημοσ.
Τα 2 χρόνια δεν είναι ιδιαίτερο κατόρθωμα. Υπάρχουν μηχανήματα που δουλεύουν πολλά περισσότερα χρόνια και χωρίς καν reboot. ενδεικτικά.

Ενδεικτικά κι εγώ να αναφέρω ότι αυτό:

1 Thunderbird 23073 days Originalanaya Windows

αντιστοιχεί σε λίγο παραπάνω από 63 χρόνια uptime.

Αυτό είναι το #1 μηχάνημα από το Hall of Fame (ή shame?). :mrgreen:

Δημοσ.
Ενδεικτικά κι εγώ να αναφέρω ότι αυτό:

1 Thunderbird 23073 days Originalanaya Windows

αντιστοιχεί σε λίγο παραπάνω από 63 χρόνια uptime.

Αυτό είναι το #1 μηχάνημα από το Hall of Fame (ή shame?). :mrgreen:

63 xronia kai na min kaei tpt einai apo ligo ews terradyskolo

ase pou 63 xronia prin itan akoma ta pc doulevan me ton avaka pou leei o logos...

papatzes prepei na leei to site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...