polidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Κι εγώ οπαδός του GoBack είμαι το χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά δεν επαναφέρει το σύστημα με οποιαδήποτε κατάσταση πίσω στον χρόνο, μόνο σε μια από τις τελευταίες. Επίσης, αν κάνεις μια βαριά εγκατάσταση, δεν καταγράφει χριστό, άρα και δεν σε επαναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ[/b']! File kai ego xronia to xrisimopoio kai pote den me prodose. Opote xriastike girisa to systima prin apo kapia m@m@kia pou ekana. Tora gia megali engatastasi pou les den vazo to xeri mou sti fotia. Poso megali enoeis? Prin kamposo kairo evala to Easy Cd creator 6 alla meta apo merika piramata den mou arese kai leo eki pou tha kano uninstal as giriso piso to sys me goback na eime kai pio katharos. kai ondos to girise piso.Kai milao gia mia engatastasi peripou 600 MB
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Απ' ότι κατάλαβα δηλαδή πρέπει να του έχεις δώσει πολύ χώρο στον δίσκο. Εγώ του έχω δώσει 4 GB, και όταν κάνω εγκατάσταση γύρω στα 600 MB και πάνω όταν ανοίξω τα Advanced Options μου βγάζει "GoBack Logging suspended due to massive file activity". Ούτως ή άλλως πάντως εγώ μαζί σου είμαι, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, όπως το να επαναφέρεις ένα αρχείο που έχεις κάνει overwrite, να γυρίσεις το σύστημά σου πίσω στον χρόνο κλπ. UNDO σε περιβάλλον WINDOWS!!!
polidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Etsi gia na mas figi kai i periergia.To savvatokiriako tha kitakso na peraso se alo pc to office xp pou eine pano apo 700 MB gia na do an tha kanei doulia to goback se poli megali engatastasi kai postaro pali edo gia enimerosi.
progx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 kai telika ti egine.... Εδω και 2,5 χρόνια το παλεύει με την επαναφορα χωρίς αποτέλεσμα. Προφανώς στο διάστημα που μεσολάβησε θα έχει αγοράσει καινούριο PC.
NeithaN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 progx wraio avatar file an8ellhniko an 8ymame twn haker ths tourkias se kapoies selides mas tespa, to GOBACK na yparxei akoma? lol
progx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 progx wraio avatar file an8ellhniko an 8ymame twn haker ths tourkias se kapoies selides mas tespa, to GOBACK na yparxei akoma? lol Είναι κλασσική εικόνα στην underground κοινότητα. Προϋπήρχε πολύ πριν των επιθέσεων των "γειτόνων".
tex439 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Εδω και 2,5 χρόνια το παλεύει με την επαναφορα χωρίς αποτέλεσμα.Προφανώς στο διάστημα που μεσολάβησε θα έχει αγοράσει καινούριο PC. και καινούριο σπίτι μη σου πω... kai oikogenia min sou po kai ap ta trexamata den exi kataferi na to dokimasi akomi. ektos kai an perimeni to Go Back 2008 edition
21century Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν συντηρεις σωστα τον υπολογιστη σου μπορει να περασουν και 3 και πλεον χρονια, εξαρταται απο την χρηση που του κανεις και αν μπουταρει γρηγορα δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα...
tex439 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ne ennoite, an ine kapio pc grafiou pou mono anigi kai klini ti na pathi? an ine o dikos mas omos pou oti vroume mprosta mas to eggathistoume kai meta to apeggathistoume ine standar 1 fora to mina to format. gia mena pantos isxii to mia fora to mina...
foufoutios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 2 χρονια χωρις φορματ και εγω! Αφου σκεφτομαι στο καινουριο pc που θα παρω να περασω τα xp... Εχουν περασει απιστευτα σκηνικα, ομως αντεχουν ακομα!
michael92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, είναι αλήθεια: Πέρασαν δύο χρόνια χωρίς να κάνω format!!! Αν το έλεγα παλιά, με τα Windows 95/98, θα θεωρούνταν μάλλον ως αστείο...Εδώ πρέπει να εξηγήσω το εξής: Έχω δύο σκληρούς στο pc. Ο πρώτος (WD80GB) είναι ο βασικός δίσκος εργασίας ενώ ο δεύτερος (αρχικά ένας WD40GB και τώρα ένας WD200GB) κυρίως χρησιμοποιείται ως αποθήκη και για backup. Έχω όμως και σε αυτόν περασμένα τα XP (σε ανεξάρτητη εγκατάσταση από τον 1ο δίσκο), για παν ενδεχόμενο, και επίσης τον χρησιμοποιώ για πειραματισμούς και δοκιμές νέων προγραμμάτων αλλά και λειτουργικών (γιʼ αυτό και τον λέω "το δοκιμαστήριο"). Ως λειτουργικό έχω τα Windows XP Professional ελληνικά. Όταν τα πρωτοεγκατέστησα πριν από δύο χρόνια, ούτε που φανταζόμουν ότι δεν θα έκανα format για τόσον καιρό. Τι κι αν πέρασα το SP1 και πριν από λίγο καιρό το SP2, τι κι αν χρησιμοποίησα κάμποσες φορές το System restore, τι κι αν έχω εγκαταστημένα μόνιμα δεκάδες προγράμματα και παιχνίδια (αυτή τη στιγμή στην "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" υπάρχουν 197 καταχωρήσεις - χωρίς την "Προβολή ενημερώσεων" ενεργή!), τι κι αν έχω εγκαταστήσει και στη συνέχεια απεγκαταστήσει πολλά προγράμματα και παιχνίδια ακόμα, τι κι αν έχω κάνει δεκάδες αναβαθμίσεις στα βασικά προγράμματα, το σύστημα δουλεύει μια χαρά. Φυσικά, το φροντίζω επιμελώς. Κάθε βδομάδα μέρες ένα "γρήγορο" defrag, κάθε τρίμηνο ένα πλήρες defrag, πριν από κάθε defrag διαγραφή κάθε περιττού αρχείου, μετά από κάθε επίσκεψη στο Διαδίκτυο καθαρισμός από τα περιττά αρχεία (cookies κτλ.). Antivirus και firewall μόνιμα ενεργά, όπως και προγράμματα για spyware - trojan. Ελέγχω επίσης τακτικά τι εκκινεί με τα Windows. Τη registry δεν την έχω πειράξει ποτέ με κάποιο εργαλείο καθαρισμού από τα πολλά που κυκλοφορούν - μόνο κάποιες χειροκίνητες επεμβάσεις. Και δεν εγκαθιστώ κανένα πρόγραμμα αν δεν το τεστάρω πρώτα στο "δοκιμαστήριο". Κάνω ακόμη τακτικό backup των κρίσιμων δεδομένων (αν και τα κρατάω σε διαφορετικό partition από εκείνο του λειτουργικού) και στον δεύτερο σκληρό και σε επανεγγράψιμο dvd. Επίσης κάθε δίμηνο κάνω πλήρες image του partition με το λειτουργικό στον δεύτερο σκληρό. Βέβαια, δεν είμαι πάντα απαλλαγμένος από προβλήματα (ευτύχησα να δω και μερικές μπλε οθόνες), αλλά όσα παρουσιάζονται τα αντιμετωπίζω επιτυχώς τις περισσότερες φορές. Για να δούμε πόσον καιρό ακόμα θα συνεχίσω... ίσως μέχρι να αναβαθμίσω ριζικά το pc μου. Εσείς πόσον καιρό έχετε να κάνετε format; Εγώ έχω να κάνω 2 μήνες και 4 μέρες format για Vista. To 333o πόστ μου, άλλα τόσα χρειάζομαι!:twisted::twisted::twisted::twisted:
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ 6 χρόνια είμαι χωρίς format,τι μας λές τώρα,κατόρθωμα είναι αυτό; Αν κάθε μήνα κάνεις από 1 Ghost Backup είσαι άρχοντας. Πριν το Ghost Backup να έχεις φροντίσει να ελέγξεις ότι όλα λειτουργούν σωστά κι ότι έχεις κάνει Scan για ιούς.Έτσι δεν θα έχεις ποτέ μα ποτέ πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.