CommanderSP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Το Pandora το θεωρω RPG γιατι ειναι το μονο που οι διαλογοι που κανεις με τους αλλους επηρεαζουν την εξελιξη του παιχνιδιου.Μπορει για παραδειγμα να σε σκοτωσουν εαν εισαι αγενης και αυτο το αναγνωριζω σαν ενας παικτης table RPGs οπως το AD&D.Το Pandora με ειχε εντυπωσιασει γιατι το interraction μεταξυ των χαρακτηρων ειναι βαθυτερο απο καθε αλλο παιχνιδι τυπου Baldur's Gate και ακομα χειροτερα,τυπου FF.Αυτα,θα τα χαρακτηριζα ως,"on rails" RPG.Δεν λεω οτι το pandora ειναι "free roaming" RPG,αλλα το παιχνιδι ηταν πολυ ενυπωσιακο τοτε.Πιο κοντα στον ορο αυτο,ειναι το Torment. Ακομα και τοτε,με ενοχλουσε το blend των χαρακτηρων με το περιβαλλον.Δεν λεω,προτοποριακο ηταν,αλλα καπως με πειραζε.Οσω για τα puzzle,μιλαω για τους μεμονομενους γριφους που απαιτουσαν πολυ ωρα για να τα λυσεις εαν δεν χρησιμοποιουσες καθολου cradits.Θυμαμαι υπηρχαν κατι γριφοι,που τους επερνα και σχολειο μηπως και κανεις εχει μια διαφορετικη ιδεα. CommanderSP
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 E τότε οι γρίφοι αυτοί δεν πρέπει να χαρακτηριστούν ως ξεκάρφωτοι αλλά απλά ως μεγάλα παλούκια, έχει διαφορά νομίζω.
CommanderSP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 οκ,η λεξη που εψαχνα ειναι,σπαζοκεφαλιες. Το pandora ειναι γεματο απο αυτες και αυτο το θεωρω ενα πολυ αρνητικο στοιχειο σε αυτα τα παιχνιδια.Δεν ηρθαμε σε μαθηματικο διαγωνισμο,ενα παιχνιδι θελουμε να παιξουμε.Τετοιου ειδους puzzle εχει και το AtlantisII γι αυτο και με απωθησε.Η σειρα myst δεν εφτασε ποτε σε τετοιες φτηνες λυσεις. CommanderSP
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2002 Γουστά αλλά να σου δώσω μια φιλική συμβουλή; Μην παίξεις ποτέ σου το 11th Hour θα κόψεις φλέβες.
Tormentoras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 5. Broken Sword I (to II den htan toso kalo. Xereis kaneis an tha bgei 3? Kati tetoio eixa diabasei). Έχει βγεί και 3 ΚΑΙ 4. :Ρ Έχεις μείνει λίγο πίσω μάλλον αν και δεν χάνεις και τίποτα και τα 2 ήταν ψιλοαπαράδεκτα...
Tzimmys Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Grats.You're now a proud member of τα κουφά του Insomnia. :-D:-D:-D:-D
personGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν είμαι και ο πιο σκληροπυρηνικός fan των adventures, αλλά τα Syberia (1,2) όπως και το Dreamfall άνετα θα τα ξαναέπαιζα (In fact αυτά μαζί με το scratches είναι τα μόνα που έχω παίξει )
kyriakidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μα καλα δεν το ripper δεν αρεσε σε κανεναν ? 1. Under a killing moon - Pandora Direc... 2. Gabriel knight (I , II ,III ) 3. Ripper 4. Dracula I Αυτα απο εμενα
Πέτρος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Λοιπόν: 1) The Black Dahlia (Μακράν το δυσκολότερο) 2) The Dig (Απλά Κορυφαίο) 3) Kingdom o' Magic (Γέλιο μέχρι δακρύων) 4) The Pandora Directive (poor Tex...) 5) Simon The Sorcerer 2 "My name is Simon, not Simone..." Από εκεί και πέρα, λατρεμένα: Gabriel Knignt 2, Zorks (όλα), Discworld (ειδικά το Noir), Τhe Ripper, Myst, Schizm, Rivens... Πότε θα ξαναβγεί κάτι της προκοπής?
red7genius Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 5. Broken Sword I (to II den htan toso kalo. Xereis kaneis an tha bgei 3? Kati tetoio eixa diabasei). Έχει βγεί και 3 ΚΑΙ 4. :Ρ Έχεις μείνει λίγο πίσω μάλλον αν και δεν χάνεις και τίποτα και τα 2 ήταν ψιλοαπαράδεκτα... LOL Ναι εχει μεινει λιγο πισω, ειναι και απο το 2002 το θρεντ... Παντως ενα εχω να πω επι του θεματος, Syberia 1,2 FTW Τα αγαπημενα μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.