karib Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ψαχνω να βρω ενα καλο script σε Php για web traffic analysis ή κοινώς Web statistics. Μπαινω στο hotscripts και εχει παρα πολυ μεγαλη ποικιλια. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε απο την εμπειρια σας καλα-αξιοπιστα, δοκιμασμένα και με δυνατοτητες απεικονισης πολλών στατιστικών για web sites, σκριπτακια σε php? Χρησιμοποιειτε καποιο, ειστε ευχαριστημενοι, ποια ειναι τα καλυτερα php scripts στατιστικων για sites?
grigas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Εξωπραγματικά δεν είναι. Αλλά αν την λες με τέτοιο υφάκι όταν δεν έχουν περάσει ούτε 12 ώρες από την ερώτησή σου (δεν είσαι και στο πιο πολυσύχναστο section του forum) μην περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν και με την καλύτερη διάθεση οι όσοι ξέρουν.. GriGaS
karib Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Οκ, σιγουρα αν ειναι για κανενα game οι απαντησεις πεφτουν βροχη.
karib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 webalizer καλο αλλα δεν θελει 'ιδιαιτερη εγκατασταση' στον server? Ειναι ενα απλο script?
mkst Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 ti ennoeis idiaiteri egkatastash? katebase to kai dokimase.
karib Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Απο το site του webalizer: The Webalizer is a fast, free web server log file analysis program. It produces highly detailed, easily configurable usage reports in HTML format, for viewing with a standard web browser. Εγω 'νοικιαζω' οπως οι περισσοτεροι, χωρο σε εταιρια που δινει hosting. Δεν εχω δυνατοτητα για τετοιες εγκαταστασεις. Μονο scripts μπορω να ανεβασω.
Leandro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 I etaireia sou den sou dinei programma statistikon? http://www.awstats.org/ edo einai to awstats des mipos sou kanei. Mporeis na tous rotiseis an s'afinoun na to egkatastiseis, i an theloun na to egkatastisoun aftoi gia sena.
karib Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μονο script μπορω να βαλω. Μου δινουν το webalizer αλλα το ανανεωνουν καθε...βδομαδα. Κι εγω θελω στιγμιαια ενημερωση.
Leandro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Nai vasika afto prosfero kai go stous pelates mou, alla kai to webalizer einai poli kalo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.