ylianos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω τα φώτα σας είναι επείγον! Πήγα και έκανα format σε έναν υπολογιστή ενός συγγενή μου επειδή είχε γεμίσει με μπούρδες από το internet. Εχει ενα desktop της Hewlett Packard με recovery cd της HP που έχουν το Windows Xp Pro Ελληνικά SP1 μαζί με drivers κτλ της HP... Εκανα λοιπόν recovery όλα από την αρχή... Όλα καλά, δουλεύουν αλλά δεν αναγνωρίζει το modem ενώ πριν το φορματ δούλευε κανονικά! Πάω στο system και μου βγάζει με κίτρινο ερωτηματικό τον ελεγκτή USB και με κίτρινο ερωτηματικό επίσης τον ελεγκτή PCI. Παρακάτω στη λίστα όμως μου έχει πάλι τον USB driver αναγνωρισμένο να λειτουργεί κανονικά. Το modem δεν το βλέπει καθόλου, ένα εσωτερικό είναι, δεν ξέρω παραπάνω πληροφορίες για το modem όμως γιατί ξέχασα να το δω πριν κάνω το φορμάτ, νόμιζα θα το αναγνωρίσει κατευθείαν με τους drivers της HP. Ξέρει κανείς τι να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα και να λειτουργήσει το Modem, είναι επείγον το θέλει για δουλειά! Ευχαριστώ!
vpateri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 ean einai eswtreriko kata pasa pithanothta exei conexant chipaki phgaine sto site http://www.conexant.com kai katevase generic drivers logika tha eisai entaxei
de173 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Όλα καλά, δουλεύουν αλλά δεν αναγνωρίζει το modem ενώ πριν το φορματ δούλευε κανονικά! Πάω στο system και μου βγάζει με κίτρινο ερωτηματικό τον ελεγκτή USB και με κίτρινο ερωτηματικό επίσης τον ελεγκτή PCI[/b']. Παρακάτω στη λίστα όμως μου έχει πάλι τον USB driver αναγνωρισμένο να λειτουργεί κανονικά. Μυρίζομαι πρόβλημα με drivers του chipset στην μητρική... Μάλλον πρέπει να πας στο site της ΗΡ και να κατεβάσεις τους τελευταίους
dali13gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Mipws exei ki allo ena cd me tous drivers tis mitrikis opws leei o de173? An exei perase tous drivers gia tin mitriki kai tha eisai ok.Alliws katevase tous apo tin HP. Filika
ylianos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Τελικά κατέβασα τους drivers του chipset του μοντεμ και λύθηκε.. ! Στο cd όμως της HP έχουν λάθος drivers για το μοντεμ που δίνουν μαζί με το μηχάνημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.