Προς το περιεχόμενο

izi dsl by Tellas ===Μεγαλη προσοχη σε ηδη χρηστες dsl !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Osa paketa kai na bgoun, oti kai na mas taksoun, to sigouro einai ena: To meso sunoliko kostos gia DSL 384 einai peripoy 70 eurw/mina. Kai apo oti fainetai toulaxiston mexri to kalokairi tha parameinei ametablito

Εισαι λιγο υπερβολικος...Καπου στα 55 ευρω ειναι το μεσο κοστος.Οχι βεβαια οτι δεν ειναι ακριβα.... :twisted: :twisted: :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

BASIKO an pesoun oi times meiwnetai kai sto IZI pragma to opoio den exei kamia allh etaireia pros to paron (HOL BroadbandPack etc.) ase pou sth HOL an fygeis sou pairnoun kai to modem pisw. Ti na syzhtame, ayth th stigmh einai oti pio prosito kai basikotero olwn egw to eixa se 13 meres akribws (12 ote kai 1 na to feroun spiti).

Kai kati allo, otan lete oti an kati den paei kala me thn TELLAS ti ennoeite na xrewkophsei, na parei fwtia giati den katalabainw pws mia 8ygatrikh ths DEH mporei na pa8ei kati pio eykola ap'oti px. o OTE o idios...

magkes meta apo tilefonima pou ekana (3 fores) stin Tellas gia to IZI, mou eipane

ksekathara pos oi times kymainontai analoga me tin timologiaki politiki tis Tellas...

diladi, oso peftei i syndromi tis Tellas, toso tha peftei kai tou IZI... DEN menei statheri

sta 51.8 euro gia 2 xronia (gia tin 384)...

einai ontos kali fasi gia opoious vazoune tora dsl proti fora... afou tin defteri xronia

tha plironoune syndromi 384 kai oxi 512... tha mou peis oti tha afksithei to pagio...

ok symfono, alla an lavoume ypospin tis times kai pos exoune ekselixthei, pistevo oti

kai pali tha symferei meta to telos tou protou xronou tis syndromis...

Akouste k ton diko mu pono!

Ekana aitisi gia na balo Izi by Tellas dioti mu fanike pio oikonomiko k exei k 4 ores omilia free.Stis 20/1/05 esteile tin aitisi i Tellas ston Ote gia tin grammi mu.O Ote mu ekopse to tilefono k apoti mu eipan meta KATA LATHOS!!!Kai perimeno na egkrithei i aitisi apo Ote gia na mu dosun to paketo i Tellas.20 timimenes meres tora k den...O Ote den exei labei apo tin Tellas apolitos tipota (apantisi apo ta kentrika).H Tellas na epimenei...O Ote na mu leei se 4 meres thaxo dsl by Ote an thelo...kai ego opounane tha genniso! (Asteio,gia tixon parexsigisi).Tin Triti pao gia Ote allios den ginete duleia

Εγώ θα σου πρότεινα να μην πας για πΟΤΕ γιατί αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν οι κλέφτες!!! Σε αφήνουν να περιμένεις για να πας μαζί τους και να έχει όλο το κέρδος αυτός.... GRRRRRRRR !!! Ενώ αν περιμένεις, πού θα πάει θα στην βάλουν κάποια στιγμή θέλοντας και μη.... Εδώ εμένα με πήραν από τον πΟΤΕ πριν κάνα μήνα περίπου (επειδή χρησιμοποιώ τη Vivodi για τα τηλέφωνα) και μου έλεγαν ότι και καλά "κι' εμείς έχουμε φτηνά πακέτα" και κάτι τέτοιες παπαριές (sorry για την έκφραση κιόλας)... βρε ουστ από' δω που θα ασχοληθώ εγώ ξανά μαζί τους... ως εδώ ήταν... αρκετά έχει φάει μέχρι σήμερα.

Exeis dikio parea k giauto perimeno toses meres alla den nomizo na katafero ktipota.Den me blepo me dsl.O pOTE prin kati mines mu esteile rabasaki me pano apo 1200e logariasmo me Assakia,eixa blepeis isdn.Tha kano ligo ipomoni akoma mias kden ton goustaro.Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...