Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Προσοχή μεγάλη !!!!! Είχα ζητήσει πριν 12 μέρες την μεταφορά της dsl γραμμής μου από τον ΟΤΕ στην Tellas για το πρόγραμμα DSL izi by Tellas ….Λοιπόν χθες μου είπαν ότι είχε γίνει η μεταφορά μου έδωσαν ID έφτιαξα λογαριασμό και μπήκα!!!!!! Το βραδύ όμως με πήραν τηλ ότι κακώς μου έδωσαν ID και ότι για να γίνει η μεταφορά έπρεπε να πάω στον ΟΤΕ να ζητήσω διακοπή της dsl γραμμής μου και μετά να την ζητήσω από την Tellas που θα μου την διέθεταν σε 12 μέρες περίπου…Φυσικά εγώ 12 μέρες θα ήμουν χωρίς dsl…..Μ@λ@κες ψάχνουν ???? Συμπέρασμα…Το παραπάνω πρόγραμμα είναι μονό για χρηστές που για πρώτη φορά θα βάλουν dsl κι έτσι κι αλλιώς θα περιμένουν….Για αυτούς που θέλουν μεταφορά χωρίς διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης ούτε μια μέρα είναι απραγματοποίητη η μεταφορά… Προσοχή λοιπόν…… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 ee htan profanes auto
Aias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδη να κανει διακοπη απο τον ΟΤΕ για να ξαναμπει παλι στον ΟΤΕ(μονο που αυτη την φορα θα ειναι σε μισθωμενες γραμμες απο την ΤΕΛΛΑΣ)? Αρε Ελλαδα το μεγαλειο σου!!!
skevo_kos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Kai me ton kinduno na sou poun meta oti dwsan ti grammi allou kai den uparxei diathesimotita...Min ksexniomaste
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Kai me ton kinduno na sou poun meta oti dwsan ti grammi allou kai den uparxei diathesimotita...Min ksexniomaste Εεεεεετσι ακριβως !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Aias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Με πηραν σημερα απο Τελλας (μια και εχω εκει provider ) να μου κανουν ενοιμερωση για το Izi. Λοιπον τους ρωτησα τα παντα.Πολυ καλα ενημερωμενοι και κατατοπιστικοτατοι. 1. Ερωτηση, Εγω που εχω provider ηδη tellas θα πεσει και σε μενα το κοστος στα 30 ευρω οσο εχετε και στο Ιζι ? Απαντηση, Ναι(!!!) 2. Ερωτηση , Τι μοντεμ δινεται?Απαντηση, Crypto , Ερωτηση, Ειναι και Ethernet? Απαντηση, Οχι μονο USB. 3. Ερωτηση ,τοτε τι γλιτωνω? Απαντηση, μικροτερο παγιο απο τον ΟΤΕ. 4.Ερωτηση ,Εγω να το κανω αφου πληρωνω λιγοτερα, αλλα σε ενα φορουμ ειδα οτι πρεπει να γινει διακοπη πρωτα για 2 βδομαδες για να φυγω απο Οτε και ουσιαστικα να γυρισω σε αυτον!! (Χρονια Πολλα με την ευκαιρια κ Γιαννη ) Απαντηση , Δικιο εχετε αλλα αυτα ειναι κολπα του ΟΤΕ για να αποτρεψουν τους χρηστες να κανουν την αλλαγη.Μια μερα θελουν να κανουν την διακοπη και 2 βδομαδες την επανασυνδεση.Εμεις αν ενεργοποιησουν αμεσως την γραμμη σας δινουμε την ιδια μερα username/pass. 5.Ερωτηση Επισης ενα πλεονεκτημα ειναι οτι σε ενα χρονο πηγαινω αυτοματα στο επομενο πακετο (384->512,512->1024) χωρις επιπλεον χρεωση ,Απαντηση Σωστα αλλα πρεπει να κανεται 2 χρονια συμβολαιο και γλυτωνεται μονο τα εξοδα του provider και οχι της γραμμης .Δηλαδη αν εχετε 384 και πηγαινετε τον επομενο χρονο στα 512 ,πληρωνεται τον provider για 384 αλλα το παγιο της γραμμης παει στα 512 . Αυτα ,οποιος εχει υπομονη ας ριξει μια ματια
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δηλαδη αν εχετε 384 και πηγαινετε τον επομενο χρονο στα 512 ' date='πληρωνεται τον provider για 384 αλλα το παγιο της γραμμης παει στα 512 . Αυτα ,οποιος εχει υπομονη ας ριξει μια ματια[/quote'] Χαχαχα!!!Αλλη μια κρυμενη "απατη" ....Οχι ευχαριστω...Δεν θα παρω!!!! Χρονια πολλα φιλε μου !!!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 dhladh me liga logia re paidia to izi by tellas den aksizei? Egw exw isdn 64 kai skeftomoun sobara na paw sto izi by tellas gia mia 384 pisteytete dhladh oti den aksizei?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 dhladh me liga logia re paidia to izi by tellas den aksizei? Egw exw isdn 64 kai skeftomoun sobara na paw sto izi by tellas gia mia 384 pisteytete dhladh oti den aksizei? Τουλαχιστον δεν εχει οσα πλεονεκτηματα θελησαν να δειξουν οτι εχει!!!!! Για καποιον που ξεκιναει τωρα dsl εχει καποια πλεονεκτηματα αλλα σε δενει με την tellas. Αν εχεις καποιο προβλημα για ενα χρονο τουλαχιστον εισαι δεμενος και αν ζητησεις να διακοψεις στο χρονο και να παρεις γραμμη απο τον ΟΤΕ και προσβαση απο οποιο provider θελεις θα πληρωσεις ενεργοποιηση γραμμης και θα ξαναμπεις στη λιστα αναμονης αν δεν υπαρχουν πορτες.:twisted: :twisted: :twisted:
Aias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Οπως πολυ καλα ειπε ο κ Γιαννης αν ξεκινας τωρα ειναι καλο πακετο (και αυτο με τον 1 χρονο δεν ειναι και τοσο φοβερο αφου αν βαλεις adsl πιστευω οτι θα θελεις να το κρατησεις για καιρο) επειδη γλιτωνεις το κοστος του modem,το παγιο ενεργοποιησης και ο χρονος αναμονης ειναι ο ιδιος αφου προηγουμενως δεν υπηρχε συνδεση . Βεβαια μια ερωτηση που ξεχασα να κανω ειναι αν οι τιμες θα προσαρμοζονται με την εκαστοτε τιμολογηση (δηλαδη αν πεσει σε 2-3 μηνες το κοστος να προσαρμοζει και το izi τις τιμες)
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 και αυτο με τον 1 χρονο δεν ειναι και τοσο φοβερο αφου αν βαλεις adsl πιστευω οτι θα θελεις να το κρατησεις για καιρο Σαφως οποιος βαζει dsl...κολλαει και το θεωρω παρα πολυ δυσκολο να την κοψει.Για την δεσμευση ενος χρονου εννοω ενα χρονο χωρις να μπορεις να αλλαξεις provider αν κατι δεν παει καλα με την tellas . :? :? :?
random Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 4.Ερωτηση ' date='Εγω να το κανω αφου πληρωνω λιγοτερα, αλλα σε ενα φορουμ ειδα οτι πρεπει να γινει διακοπη πρωτα για 2 βδομαδες για να φυγω απο Οτε και ουσιαστικα να γυρισω σε αυτον!! Απαντηση , Δικιο εχετε αλλα αυτα ειναι κολπα του ΟΤΕ για να παροτρυνει τους χρηστες να κανουν την αλλαγη[/quote'] καλό αυτό!! κόλπα του οτέ!! :oops: ρε δε μπα να γαυγίσετε λέω; αν ειναι κόλπα, να βγειτε να τον ξεμπροστιάσετε με ολοσέλιδη καταχώρηση . δηλαδη αν δεν εισαι στους ελαχιστους θαμωνες των φορουμ, ο κοσμακης θα την πατάει είτε απο τους μηργμηγκάδες, είτε απο τους κολποτέδες . Μη ξεχναμε το FREE internet. - σε απελευθέρωνει πραγματικά... απο τη βαριά τσέπη Κι εσεις ρε παιδιά, ξυπόλυτοι στ αγγούρια πάτε? δεν είπαμε? Αφου κυριε Γιαννη έχετε γραμμη τι το θετε το ίζι; απλη συνδρομη προσβασης δεν εχουν τα μηρμυγκια; κι εσυ Aias, κράτα κι ενα κασετοφωνακι την ωρα της "εξυπηρετησης" να το στειλουμε στο Θέμο :?
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Σορρυ λαθος λεξη εβαλα απο την βιασυνη μου.Να αποτρεψουν ηθελα να πω.Το εφτιαξα. Ο Οτε δινει γραμμες σε τριτες εταιριες οχι επειδη το θελει αλλα επειδη πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος και οχι μονοπωλειο.Πιστευει εσυ οτι χρειαζεται 2 βδομαδες για να φυγεις απο τον Οτε και να ξαναεπιστρεψεις ουσιαστικα σε αυτον? Μα δεν πειραζουν τιποτα.Μονο αντι να σου χρεωνει ο Οτε το παγιο στον λογαριασμο ,στο χρεωνει η Τελλας.Υλικοτεχνικα δεν πειραζουν τιποτα.Στο ιδιο κεντρο παλι του Οτε εισαι συνδεδεμενος,στο ιδιο dslam, με τις ιδιες αθλιες τηλεφωνικες γραμμες. Ουσιαστικη παρεμβαση εχει κανει η vivodi με τα δικα της κεντρα.Οσοι περιμενουν απο τον Οτε δεν κανουν ουσιαστικα τιποτα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 mia aporia akoma: stin periptwsh ths izi by tellas, pou sou dinoun tzampe ton eksoplismo, otan teliwsei to sumbolaio prepei na tous ton epistrepseis pisw? 5.Ερωτηση Επισης ενα πλεονεκτημα ειναι οτι σε ενα χρονο πηγαινω αυτοματα στο επομενο πακετο (384->512,512->1024) χωρις επιπλεον χρεωση ,Απαντηση Σωστα αλλα πρεπει να κανεται 2 χρονια συμβολαιο και γλυτωνεται μονο τα εξοδα του provider και οχι της γραμμης .Δηλαδη αν εχετε 384 και πηγαινετε τον επομενο χρονο στα 512 ,πληρωνεται τον provider για 384 αλλα το παγιο της γραμμης παει στα 512 . file Aias den nomizw pws auto isxuei, emena sto thl mou eipane oti gia 2 xronia sumbolaio kai as poume an parw mia 512 8a plhrwnw kai gia ta 2 xronia apo 73 (peripou) eurw ton mhna...
Isobitis_r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 basika ki egw to eixa rwtisei ayto kai akribos moy eipe oti apo 43. kati euro 8a synexisw na plirwnw to idio kai to deytero xrono exwntas 512... twra ti 8a ginei den 3erw.... (isws na mporesw na sas apantisw toy xronoy tetoio kairo! lol)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.