heatwave Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Χρειάζονται το core (αν το λέω καλά)δηλαδή Word,Excel,και internet.Πριν όμως πας σε φροντιστήριο,ρώτα στο Δήμο σου,γιατί πολλοί Δήμοι παραδίδουν δωρεάν μαθήματα για ECDL. δωρεαν μαθηματα δε νομιζω αλλα παντως θα ειναι σε πολυ καλη τιμη.π.χ. ο δημος καλλιθεας προσφερει και τις 7 ενότητες με 300 euro οποτε ειναι πολυ καλα.
karagiorgos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 βρήκα αυτό παιδία www.learnsoft.gr σαν καλό μου φαίνεται
joeleblack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 για μαθήματα φαίνεται καλό αυτό: http://www.wwww.gr
Macedonian Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 padws akomi ke gia to dhmosio an to thes, phgaine pare to ecdl ke oxi kapio allo maimu pistopoiitiko- keycert, acta.. Akouw pws kapioi ellinares idane psomi sthn pistopoiisi ke vgalane DIKO TUS SYLLABUS GIA PISTOPOIISI... AKUSON AKUSON, ELLAS TO MEGALEIO SU.. ke an tus pareis ke thl, den to shkwnun ke pote... egw phra ecdl pou to xerun ke sto idiwtiko tomea akomi ki an den to zhtane me aggelia. kati voithaei. 1) Οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ Βγαλανε syllabus όπως προανέφερες! (Η ύλη που πρέπει να γνωρίζει και στην οποία θα εξεταστεί ο υποψήφιος είναι ίδια για όλους τους φορείς πιστοποίησης και δίδεται από τον ΟΕΕΚ (Φ.Ε.Κ 1720/08-12- 2005) 2) ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;; (ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Key CERT και οι άνθρωποι είναι εκεί και Κυριακή μέχρι το βράδυ λόγω εξετάσεων.) Εάν πήρες και δεν το σήκωσαν μπορείς να απευθυνθείς στη διοιίκηση. Να σε ενημερώσω οτι η KeyCERT είναι εταιρία του ομίλου ΟΜΗΡΟΣ με 60 χρόνια στο χώρο. ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! 3) Οι εταιρίες όπως και το ΑΣΕΠ ζητούν αναγνωρισμένη απο το κράτος (ΟΕΕΚ) πιστοποίηση και όχι ECDL. Εάν παρόλα αυτά κάποιος Διεθυντής προσωπικού αναφέρεται σε ECDL ο άνθρωπος απλά δεν γνωρίζει. Φίλε μου λοιπόν καλέ... 1) ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 2) ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩ 3) ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ 4) ΤΟ Key CERT ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 70 ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ECDL 5) Η ΒΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 70% ΟΣΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ KAI OXI 75% ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...
Theocharis 13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ECDL (WORD,EXCEL κλπ) Θέλω να βρώ παλιά θέματα για WORD:-)
Theocharis 13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω παλιά θέματα της επεξεργασίας κειμένου
Tsino Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑιδιά υπάρχει κάποιο κιανούριο link? Υπάρχει κάτι να κατεβάσουμε ?
Blackman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ερώτηση: υπάρχουν κάπου που να κάνουν τα μαθήματα στα αγγλικά και να γίνονται οι εξετάσεις επίσης στα αγγλικά (για Key Cert)
Marina3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ECDL (WORD,EXCEL κλπ) Ecdl test, ecdl θέματα τρέχοντα με ακριβή διατύπωση, ερωτήσεις ecdl, ασκήσεις ecdl αν ενδιαφέρεστε θα βρείτε δωρεάν (μαζί με απαντήσεις) για όλες τις ενότητες του Ecdl core (Word, Excel, Powerpoint, Internet, Access) και του ecdl expert από καθηγητές με εμπειρία πολυετή. Παρέχουν επίσης ακριβείς ασκήσεις με ερωτήσεις - θέματα τα οποία στα στέλνουν να τα απαντήσεις και μετά να στα διορθώσουν ή να σου λύσουν απορίες πάνω σε οποιοδήποτε θέμα δωρεάν. www.ecdltest-themata.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα