gelo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Φιλος πηρε την εν λογω καρτα και αφου την βαλαμε δοκιμασαμε καποια παιχνιδια.Στο FARCRY η καρτα εμφανιζει καποια παριεργα συμπτωματα.Συγκεκριμενα καποια σημεια στο εδαφος αποικονιζονται τελειως μαυρα η κατι " κουφα" του στυλ μπλε βραχια.Επισης τα χρωματα γενικα ειναι πολυ εντονα.Μηπως χρειαζεται καποιο PATCH???Στο AQUAMARK εβγαλε 34200(AMD 2400+, 512-333).Τι λετε για αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Φιλος πηρε την εν λογω καρτα και αφου την βαλαμε δοκιμασαμε καποια παιχνιδια.Στο FARCRY η καρτα εμφανιζει καποια παριεργα συμπτωματα.Συγκεκριμενα καποια σημεια στο εδαφος αποικονιζονται τελειως μαυρα η κατι " κουφα" του στυλ μπλε βραχια.Επισης τα χρωματα γενικα ειναι πολυ εντονα.Μηπως χρειαζεται καποιο PATCH???Στο AQUAMARK εβγαλε 34200(AMD 2400+, 512-333).Τι λετε για αυτο? Patch 1.3 (για να μην το κατεβάζεις αν βρεις το CD του ΒΙΤ του τεύχους Νοεμβρίου του RAM το έχει μέσα). Καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gelo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστω φιλε θα το κοιταξω.Αυτο συμβαινει μονο στις 6800?Γιατι στην ti4600 που εχω ολα ειναι κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 gelo, αν είναι της MSI και στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια, πήγαινέ τη πίσω να σου δώσουν τα χρήματά σου. Οι 6800LE βγήκαν ελαττωματικές. Για άλλη υλοποίηση δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gelo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 δεν ειναι δικια μου την πηρε φιλος, που πιο πριν πηρε MSI και βγηκε οντως ελλατωματικη!!!!!Παντως κατι που μου κανει φοβερη εντυπωση ειναι οτι στα δυο αυτα παιχνιδια στα OPTIONS το AUTODETECT βγαζει LOW SETTINGS.Εμενα με την Ti 4600 βγαζει MEDIUM.Δεν ειναι περιεργο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστω φιλε θα το κοιταξω.Αυτο συμβαινει μονο στις 6800?Γιατι στην ti4600 που εχω ολα ειναι κανονικα. Ναι συνέβαινε μόνο στις σειρές 6xxx & 5xxx. Διορθώθηκε με το πρώτο patch αν θυμάμαι καλά. gelo, αν είναι της MSI και στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια, πήγαινέ τη πίσω να σου δώσουν τα χρήματά σου. Οι 6800LE βγήκαν ελαττωματικές. Για άλλη υλοποίηση δεν έχω ιδέα. Το Far Cry είχε πρόβλημα. Φυσικά αν συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια κάτι δεν πάει καλά, αλλά το ένα και μοναδικό χωρίς το patch παρουσιάζει τα συμπτώματα που αναφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.