wgibson Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 ipaxrei simvatotita? rotao giati texnikos mou sistise win2000 gia na trexei sosta to eurofasma alla se ena filo mou eida se laptop me win xp home ed. na trexei to eurofasma mia xara mipos me gelasan?
Highlander Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δουλεύει άψογα αρκεί να βάλεις κάποιες παραμέτρους που θα έβαζες και στα 2000. Και σε SP2 δουλεύει κανονικά. Είτε είναι Pro είτε Home. Αν είναι δικό σου, σου συστήνω να περάσετε σε Control. Είναι η μέρα με τη νύχτα σε ευκολίες...
wgibson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 το εχω το control αντε ομως να το μαθει ο πατερας μου? ευχαριστω παντως με ολα τα λαμογια τους τεχνικους γαμω εχω μπλεξει
Highlander Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πιστεύω ότι αν το μάθει θα του αρέσει περισσότερο για τις ευκολίες που προσφέρει. με ολα τα λαμογια τους τεχνικους γαμω εχω μπλεξει Και εγώ τεχνικός είμαι...
wgibson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 FILE HIGHLANDER den ithela na prosvalo to epagelma sou alla memonomenous sinadelfous sou no hard feelings me liga logia thanx pantos gia ti simvouli sou a kai kati allo mporo na metafero ta arxeia tou eurofasma sto control h xreiazetai oli i douleia ap tin arxi?
Highlander Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πλάκα έκανα. Άλλωστε είμαστε σαν τους γιατρούς. Κάποιοι λένε τα καλύτερα για εμάς και κάποιοι τα χειρότερα.. Όσο για το migration (μεταφορά) επίσημα υπάρχει μόνο από Manager σε Control. Ανεπίσημα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλά λογικά θα πρέπει να πηγαίνει σε Control 4 πράγμα που ίσως να είναι βαρύ για εσένα.. Αν θέλεις πειρσσότερες πληροφορίες πες μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.