ANGELO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Γειά σας παιδιά. Έχω 2 δίσκους στον καινούριο μου υπολογιστή ο ένας είναι συνδεμένος SATA 80 GB WD, και ο άλλος IDE/ATAPI 120GB WD. Σκέφτομαι να εγκαταστήσω τα XP στον 120άρη, και να κάνω backup στον 80άρη. Τι με συμβουλεύετε, να βάλω τα XP στον SATA για πιο γρήγορα, υπαρχει διαφορά ή όχι. Ευχαριστώ.
dreaming123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Bάλε λειτουργικό και προγράμματα στον Sata και backup στον ata είναι ποιο γρήγορος ο sata
billpeppas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Καλύτερα να βάλεις τα Windows σε δίσκο SATA , ώστε όταν κάνεις αντιγραφές από δίσκο σε δίσκο , ή γενικώς Installations να μην σέρνεται τόσο το σύστημα.
ANGELO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Όταν όμως εγκαθιστώ τα windows δεν μου προτείνουν να τα εγκαταστήσω σε αυτόν τον δίσκο σαν προεπιλογή, αλλά σε αυτόν που έχω master στο καλώδιο ide, δηλαδή τον 120gb.
geopoul Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μην ανησυχείς γι αυτό, αν και με αυτό τον τρόπο τα windows θα εγκατασταθούν στο D: ή κατι τετοιο. Ισως μπορεις να το αποφύγεις αυτό με κάποια επέμβαση στο bios.
Slammer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Αν το bios δεν εχει ρυθμιση για να βλέπει το SATA ως C, μπορειτε να κάνετε το εξης κόλπο.... 1. Κάντε disable (επιλογή σε none) τους σκληρούς IDE και αφήστε μονο τον SATA. Αν κάνετε installation ετσι θα τον δει ως C. 2. Αφου τελειώσει το installation, ενεργοποιήστε πάλι τους άλλους δίσκους, θα τους δει από D και πάνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.