Προς το περιεχόμενο

NFS 5 έχω κολλήσει στο factory driver!help!!

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
null <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><HR><pre> </pre><HR></BLOCKQUOTE>To πρόβλημα είναι οτι έχω κολλήσει στη φάση του factory driver εκεί που σου δίνει το αγωωιστικό της Porsche (εκείνο το άσπρο με το περίεργο αγωνιστικό design) και το θέμα είναι οτι δεν περνάω τη φάση με τους κώνους που πρέπει να κάνεις 360 turn!Πήγα και στο site της NFS για το συγκεκριμένο και ακολούθησα της οδηγίες αλλά τίποτα!Help please!Εχω ολοκληρώσει το evaluation mode. frown.gif" border="0
Δημοσ.

pes ti thes?ego exo kollisi poli pio kato afou mou edosan kai alli mia kai den mporo na peraso ena 360 me mia pou se anagazi na odigisis manual kai gamata!

Δημοσ.

Εγώ πάλι το έχω τελειώσει το factory driver. Πιστεύω όμως οτι δεν μπορεί να περιγράψει κανείς το πώς πρέπει να χειριστείς το αμάξι για να περάσεις κάποιο επίπεδο... Θέλει πάντως πολύ εξάσκηση. Έχει τύχει να κολλήσω σε ένα επίπεδο και να το παίζω ίσα με 50 φορές... Υπομονή θέλει και πείσμα... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Το 360 μόλις καταφέρεις να το κάνεις είναι ιδιαίτερα θεαματικό. Και γίνεται απλά, με λίγη προσπάθεια μπορείς να το καταφέρεις...<BR>Μόλις μπεις στους κώνους, κόψε το τιμόνι δεξιά, φρένο και τράβα χειρόφρενο. Μόλις το αυτοκίνητο κοντεύει να στρίψει 180 μοίρες (περίπου στις 150-160), άσε χειρόφρενο και κόψε το τιμόνι αριστερά πατώντας γκάζι. Το αυτοκίνητο σχεδόν γυρίζει μόνο του.....:-)<P>Όσο για το manual κιβώτιο, μόλις το συνηθίσεις λίγο, είναι σημαντικά πιο γρήγορο και μπορείς να ελέγχεις καλύτερα την πλαγιολίσθηση...... (πισωκούνες forever)!!!!<P>Υπομονή, αργότερα σου ζητάει 360 με την όπισθεν!!!!!!!!!!<P>Και μια ερώτηση: Πώς σκατά ξεκλειδώνεις τα GT2 και GT3??????<BR>Έχω τελειώσει το factory driver καθώς και το evolution mode (την πρώτη σειρά, τα υποχρεωτικά δηλαδή)<BR>Εκεί πήρα και το GT1 (κορυφή)<P>Ελπίζω να βοήθησα καθόλου......<P>Τα λέμε<BR>Βαγγέλης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...