OVERLORD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Χθες εμαθα οτι εγινα δεκτος στο Ανοικτο Πανεπιστημιο για πτυχιο Πληροφορικης. Ξανα στα θρανια λοιπον και αυτη τη φορα για κατι που με εκφραζει πραγματικα. Εαν υπαρχουν insomniacs που ειναι ηδη φοιτητες στο ιδιο πανεπ και στο ιδιο αντικειμενο θα με βοηθουσαν πολυ αν μπορουσαν να παραθεσουν τις εντυπωσεις τους καθως και τις συμβουλες τους.
Dvs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Αποσο ξερω προτεραιοτητα εχουν τα ατομα "μεγαλης" ηλικιας. Ισχυει?? (Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται??? )
OVERLORD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 xmmmmm...........ειμαι "μοντελο" του 73 (aouts!!) πολυ καλη χρονια για τους μελλοντικους insomniacs!
OVERLORD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 περυσι ειχα κανει αιτηση για μεταπτυχιακο αλλα τζιφος. φετος εκανα αιτηση για πτυχιο αφου η αναλογια ηταν "μονο" 1/12
vagos789 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Τελικα πως σε παίρνουν εκεί ρε παιδιά; Ειχα ακούσει ότι ειναι μονο με κληρωση,υπαρχουν και αλλες προϋποθεσεις;
OVERLORD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 κληρωση και μεγαλο μα πολυ μεγαλο....φαρδος.!! αλλα θα παιζει και μεσον σε καποιο βαθμο φανταζομαι. η κληρωση ειναι ηλεκτρονικη.
Pepi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι φοιτητής εδώ και 1 χρόνο περίπου ο σύζυγός μου στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων.. δεν νομίζω να παίζει σημαντικό ρόλο η ηλικία, ο καλός μου είναι "μοντέλο" του 75 , προς το παρόν είναι ευχαριστημένος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
coffeex Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Diabasa se mia efhmerida oti dineis kai liga xrhmata san didaktra mono 8200+ euro ...
Adavis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πόσα δίνεις για δίδακτρα? 8200€? Σοβαρά μιλάτε?
polidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Apo to 1999 kano sinexeia etisi apo to Net ala den egine akoma tipota.Mono fetos den ekana logo alon ypoxreoseon.Tou xronou malon tha xanakano alla prepi na exeis poli fardos gia na mpis eki mesa.to Kalo eine pou eine eks apostaseos kai me volevei. Oso gia ta didaktra mia xara eine se sxesei me Spoudes genika
javanidhs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 εμενα εμαθα οτι μια γνωστη μου σημερα μπηκε...στο ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...η κοπελα δεν εχει την παραμικρη σχεση.ειχε κανει κατι που ειχε σχεση με τα λογιστικα..αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να το βγαλει..Κριμα γιατι επιασε την θεση απο καποιον αλλο που ισως να ηθελε πολυ..να περασει και να ασχοληθει με την πληροφορικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.