Προς το περιεχόμενο

Problem me windows xp setup se Sata hd

stoni90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon, eixa parei ena pc kai mou eixan valei enan Sata 120gb maxtor kai kanan se auto setup ta xp home. ola kala. Epeidi omos exei perasei kairos kai to xo gemisei me software pou oute kai go thimamai ti kanoun thelo na kano format. vazo mesa to cd ton xp paei na ksekinisei kai stin anagnorisi ton diskon vlepei mono enan allon ata pou exo kai ton Sata oxi. ti prepei na kano gia na tou kano format kai setup?

yg. sto bios de mporo na mpo logo ou oti de gnorizo to pass, to katastima exei valei pass gia tin eggiisi kai kala.

Δημοσ.

Τιιιιιιιιι???????? Επιτρέπεις σε άλλους να σου έχουν κλειδώσει το BIOS (και καλά) λόγω εγγύησης??? ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Όσο για το άλλο θέμα, μαζί με την motherboard πρέπει να είχες και μία δισκέτα που έλεγε SATA/RAID disk driver (ή κάπως έτσι). Αμέσως μόλις εμφανιστεί η μπλέ οθόνη των winxp πατάς F6 και σε κάποια στιγμή σου ζητάει να βάλεις την δισκέτα αυτή στο drive για να διαβάσει τον οδηγό.

Δημοσ.

Εγω εχω αλλο προβλημα!!!! μου κολλαει το PC στο setup των Win :shock: :shock: . Εχω το seagate 80Gb SATA & mobo ASUS A7V8X ε controller Promise FastTrack 376 το BIOS ειναι σωστο. Λοιπον ανω boot-up απο το cd των WinXP παταω F6 ωρτονει κανονικα ολα τα αρχεια και τους οδηγους της Promise και στην επιλογη που μου δινει για διωρθωση ή καθαρο install κολλαει :shock: :shock: :shock: :shock: . Αν καποιος μπορει να βοηθησει :roll: :roll: :roll: :roll: ???????

Δημοσ.

stoni90, καταρχήν κάνε ότι σου είπε ο devout84 και κατά δεύτερον πάρε τηλ. στο μαγαζί που σου έβαλαν password στο bios και πες τους να σου το πουν αμέσως, άκου λέει για λόγους εγγύησης!!! Άλλο πάλι και τούτο...

Δημοσ.

Βγάλε τη μπαταρία του bios με κλειστό το pc σου για μερικά δευτερόλεπτα κ γυρνάει σε default όλο το bios (χωρίς pass πλέον). Μετά περνάς τις ρυθμίσεις που θες.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...