Προς το περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ Μ\Β ΓΙΑ Α64 ΜΕ N-FORCE4 & PCI-E?

sugariadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινα εχώ βαρεθει να περιμένω!!!Οι εταιριες εχούν βγαλει τα μοντέλα τουσ π.χ. EPOX 9NPA+ Ultra http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=335

και η GIGABYTE άλλες που δεν τισ ξερώ και εντό στο ελλαντά ΓΙΟΚ!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ......

Αν ξερει κανείς τπτ ας μου απαντήσει!

Δημοσ.

To oτι μια εταιρια αναφερει τη mobo

στο site της, δεν ειναι αποδειξη οτι

ειναι διαθεσιμη. Η μονη που εχω δει

να κυκλοφορει στο εξωτερικο και

σε περιορισμενες ποσοτητες ειναι η

a8n sli της asus.

Δημοσ.

paidia ego pantos varethika na perimeno kai tha paro amd 64bit 939 kai mobo xoris pci -e!!! den peirazei ti na kanoume tora diladi na menoume xoris anavathmisi 6 mines !!! VARETHIKA

to poli poli ama vgoun poulao tin mobo kai karta grafikon kai me liga parapano perno alli !!!

Δημοσ.

ναι ,καλά αν μπορέσεις να βρεις 939 μητρική (ειδικά με chipset nf3 ultra) θα είσαι πάρα πολύ τυχερός .

Δημοσ.

Εγώ πήρα τελικά την MSI K8N Neo2 Platinum 54G. Την πήρα από το RAMShop γιατί στο e-shop είχε εξαντληθεί. Θα έπαιρνα το μοντέλο χωρίς την ασύρματη κάρτα δικτύου αλλά μόνο εκείνο ήταν διαθέσιμο την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, στήθηκε απροβλημάτιστα και δουλεύει μια χαρά :)

Έχω βάλει τον Athlon64 3000+ να δουλεύει απροβλημάτιστα στα 2655MHz (295x9) με 1.6V (ή κανονική του ταχύτητα ήταν 1800MHz με 1.4V) :D :D

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για Overclocking υπάρχουν 2-3 πραγματάκια που πρέπει να προσέξετε:

- Χρησιμοποιήστε μόνο τα SATA3 & SATA4 και κάντε disable τα SATA1 & SATA2. Για κάποιο περίεργο λόγο, ο ελεγκτής των 1 & 2 δεν δουλεύει σωστά όταν ανεβάζουμε πολύ το FSB.

- Για να κλειδώσει το AGP clock & το PCI clock σωστά, ρυθμίστε στο BIOS την ταχύτητα του AGP στα 67 ή 68MHz. Μην την αφήσετε στα 66MHz.

- Το ανεμιστηράκι πάνω στο nForce3 έχει πάρα πολύ μικρή ποσότητα θερμοαγώγιμης σιλικόνης που δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του. Βγάλτε το, καθαρίστε τη και βάλτε άλλη.

- Χρησιμοποιήστε τα Slot 1 & 2 για τις μνήμες σας.

Δημοσ.

Το nForce3 αξίζει ΜΟΝΟ αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις κάρτα γραφικών σε PCI-E.

Εγώ, αν δεν είχα ήδη την ATI 9800 Pro ή/και αν μου περίσσευαν χρήματα για καλή κάρτα PCI-E, ΔΕΝ θα έπαιρνα αυτό αλλά θα περίμενα για motherboard με nForce4.

Δημοσ.

Ontws. Ki egw exw twra mia 9600pro kai kavatzwsa mia 5900xt. Argotera lew na xtypisw mia 6800 kai se kana eksamino(kai parapanw) na allaksw mobo kai na valw me PCI-E(me tin analogi alagi GPU).

Se douleia na vriskomaste diladi :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...