Προς το περιεχόμενο

Για τους φίλους του ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ!!!

Joker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το Virtual Pool 3 είναι πολύ καλό αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με το κανονικό μπιλιαρδάκι στο καταγώγι έ??!!!<P>Κανας καλός για πάγκο??? <P>χαχα

Δημοσ.

Exei kykloforisei ena Galliko Billiardo (an den kano lathos kai to monadiko) en onomati:CLASSIC BILLIARDS.Fovera graphics kai genikos para poly kalo os pros to synolo tou.Oi filoi toy Billiardou as to dokimasoun.Gia esas pou to exete dei ti gnomi exete?

Δημοσ.

File Undead-MasteR gia demo den xero kati sxetiko.Pantos to kalo tou CLASSIC BILLIARDS<BR>einai oti asxoleitai mono me to galiko biliardo pragma pou simainei oti exei tromeres dynatotites.Alloste ego den eipa oti einai to kalytero eipa apla pos einai para poly kalo os pros to eidos tou.

Δημοσ.

ρε βαριέμαι με mail γιατί αργεί πολύ να το ανοίξει και τα παίρνω...<P>Μαρούσι μένω κοντά στον σταθμό του τρένου... 17 μισό είμαι και όσον αφορά το πόσα λεφτά στοίχημα όσα θές...<P>αμερικάνικο 15μπαλο , δηλωτό εννοείτε...<P>αυτά...εσύ απο ότι βλέπω είσαι πολύ μικρότερος σωστά? άμα είναι έτσι δεν σε παίζω στοίχημα μόνο πάγκο μήν μου λένε μετά οτι βρήκα τα μικρά και τους παίρνω τα λεφτά!!!από που είσαι εσύ???

Δημοσ.

ε άμα είσαι τόσο καλός τότε δεν πειράζει που είσαι μικρός....... cool.gif" border="0 <P>βέβαια ότι παίξουμε μετά τις 18 Ιουνίου που τελειώνω τις Πανελλήνιες...<P>πού και πότε θα το κανονίσουμε με <B>private message</B> από εδώ και στο εξής στείλε να μου πείς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...