Axelfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Εχω εναν παλιο υπολογιστη στον οποιο θελω να βαλω εναν επιπλεον σκληρο δισκο ως αποθηκευτικο χωρο. Το θεμα ειναι πως μπορω να εξακριβωσω σκληρο ποσων GB θα αναγνωριζει ο υπολογιστης μου; Ειναι θεμα bios, motherboard, windows; Καμια ιδεα που μπορω να βρω πληροφοριες;
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 mboreis na breis sto manual tis mobo...paizei na leei.... ti mixanima exeis k ti skliro thes na tou baleis??? egw se p2 333 me 1o skliro enan 4.3 ebala san 2o enan IBM 46ari k douleue kirile.......
Dvs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Pigaine sto site tis kataskeuastrias etaireias, vrese to mobo sou, des ti ipostirizei & an iparxei BIOS update gia na ipostirizei megalitero megalitero disko
Axelfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Αυτο εκανα Dvs και βρηκα update του ΒΙΟS που υποστηριζει μεχρι 128GB. Αν αγορασω PCI-IDE καρτα θα αναγνωρισει μεγαλυτερο σλκηρο? Απο πλευρας ταχυτητας θα ειναι το ιδιο με τα IDE που ειναι ενσωματωμενα στη mobo? Εχω εναν P200MHz και θελω να του βαλω οσο το δυνατον μεγαλυτερο σκληρο.
Dvs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Αν αγορασω PCI-IDE καρτα θα αναγνωρισει μεγαλυτερο σλκηρο? Nomizo nai alla den eimai sigouros 100% Apo taxitita xaneis alla se P200Mhz ti psaxneis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.