Προς το περιεχόμενο

προσφορά ADSL απο ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δει τη διαφήμιση της otenet που λέει για 50% έκπτωση μέχρι τις 28/2 ή κάτι τέτοιο?

Έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες γιατί στο site δεν υπάρχει τίποτα.

Δημοσ.

καλά η προσφορά σας έκανε εντύπωση..Εδώ ο ΟΤΕ έχει μεγάλα προβλήματα τον τελευταιο καιρό με τα DSLAM Siemens και εχουν το θράσος και διαφημίζουν ADSL;

Σήμερα είχε δηλώσει επισημα οτι η αναβάθμιση στα siemens θα τελείωνε αλλά έχουν βρεί τα κοροιδα.

Δημοσ.

το κακό είναι ότι έχουν το μαχαίρι έχουν και το καρπούζι.

τέλος πάντων.....νοοτροπία είναι αυτή και δεν αλλάζει!

εμείς όσο μπορούμε μακριά :)

Δημοσ.

Περιμενα και εγω Γιορτες να γινει καμια προσφορα αλλα τιποτα...Το μονο καλο ειναι οτι επεσε 5 ολοκληρα ευρω το παγιο...Με αυτους τους ρυθμους σε 20 χρονια θα εχουμε cable... :X

Δημοσ.
Περιμενα και εγω Γιορτες να γινει καμια προσφορα αλλα τιποτα...Το μονο καλο ειναι οτι επεσε 5 ολοκληρα ευρω το παγιο...Με αυτους τους ρυθμους σε 20 χρονια θα εχουμε cable... :X

εννοείς το πάγιο για την γραμμή ADSL που δίνεις στον ΟΤΕ έτσι? όχι κάτι άλλο

Δημοσ.

Cable?! xaxaxa! kala ta leei o predator pote den tha exoume k gia diaforous logous.

Opws eipate 20 Dekemviou tha ftiaxnodousan ola ta Siemenes 2, eide kaneis veltiosi?

OXI! Ara o pOTE pote den alazei :P :P :P

Δημοσ.
καλά η προσφορά σας έκανε εντύπωση..Εδώ ο ΟΤΕ έχει μεγάλα προβλήματα τον τελευταιο καιρό με τα DSLAM Siemens και εχουν το θράσος και διαφημίζουν ADSL;

Σήμερα είχε δηλώσει επισημα οτι η αναβάθμιση στα siemens θα τελείωνε αλλά έχουν βρεί τα κοροιδα.

file den nomizo oti einai toso to provlima anavathmisis ton dslam tis siemens ! edo i douleia vromaei ! o ote exei kanei agogi sti siemens gia ta provlimatika dslam opote mipos to provlima einai stin agaogi kai oxi stin anavathisi ? kai ego se dslam tis siemens eimai Nsmyrni kai perimeno kai perimeno kai xanaperimeno alla to dsl den erxete .....

Δημοσ.

εννοείς το πάγιο για την γραμμή ADSL που δίνεις στον ΟΤΕ έτσι? όχι κάτι άλλο

Ναι, απο 25+φπα ειναι 20+φπα τωρα.

Δημοσ.

re perimenw edw kai 45 meres gia adsl kai o pOTE leei exei vlavi siemens sthn perioxi moy

Mhpos kanei apo edw proti8etai na voh8hsei toys texnikoys toy pOTE na doume aspri mera?

ELEOS RE Pote

Δημοσ.

eliask, den nomizw na pezei kapio tetio provlima me tin Siemens.

Oi "anavathimiseis" proxorane.

Ana perioxi olo k kati ftiaxnoun, apla einai toses pu theloun polu kairo.

Ase pu profanos pane k san xerones.

H oi texniki einai axristoi h einai ligi :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...